Heya damer! En god søvn er nøkkelen til sunn kropp, glødende hud og skinnende tress. Her er noen tips for å gjøre søvntidene mer effektive. Tweak din søvn livsstil litt for å bli belønnet med betydelige transformasjoner i måten du ser og føler på.

1. Slip håret ditt: Det er dette fantastiske innlegget på IMBB som forteller deg om måter å knytte håret ditt når du sover. Tucking tresses på plass vil bidra til å holde dem håndterbare. Pluss å holde dem ut av ansiktet ditt, vil bidra til å forhindre breakouts. Så enten flett det eller lage en bolle, og se hvordan bindingen vil forhindre knuter og akne.

2. sove på ryggen:

Sove på magen eller på ansiktet ditt, skrever ansikts- og nakke muskler, og dermed legge år til utseendet ditt. De fine linjene og rynkene du får, selv etter en sunn livsstil og vanlig hudpleie, kan tilskrives feil sovestil. Derfor er det best å sove på ryggen, for bedre holdning og mindre tegn på aldring.

3. Fancy putevar til din redning: Silke eller satin pute er bedre enn de vanlige bomullene dine. De bidrar til å holde håret jevnere, og forhindre at huden din ser sløv og moden. Investering i en sateng putevar vil utvilsomt være en skjønnhetsseng.

4. Tap på ansiktet ditt:

Det kan høres rart, men det er effektivt å si mildt. Hvis du har merket noen søvnlinjer som skjer mellom dine penner eller andre steder, bruk tape (Steri-bånd eller lignende) for å trekke huden din i motsatt retning fra hvor den vanligvis brettes inn. Det kan bidra til å reversere skadene som allerede er gjort og Hold disse linjene fra å bli dypere. Et raskt alternativ til de dyre anti-aging behandlinger.

5. Hydrering er et must: Ekstrem varme eller kulde gjør oss til å sove med AC på, som tørker ut huden. Nøkkelen er å hydrere huden din for å gi den en plumped opp og ungdommelig glød. Bruk fuktighetsmidler for å gjenopprette fuktighet i luften. Hvis du ikke kan, hold et glass eller en bolle med vann i rommet ditt som vil bidra til å beholde fuktighet i luften.

6. Endre putevaret: Hvis du renser ansiktet ditt hver kveld og ikke går i seng med produkt i håret ditt, kan du komme deg unna med å endre putevaret en gang i uken. Men på ingen måte bruke dem i mer enn en uke. Bytting av putevar etter 3-4 dager er best fordi naturlige oljer fra ansikt og hår kan bygge opp på stoffet og føre til breakouts.

7. Fest opp for å unngå puffiness:

Hvis du har en tendens til å få puffete øyne fra allergi eller er utsatt for å ha stygge poser under øynene dine om morgenen, prøv å sove med to puter i stedet for bare en. Legene sier at å være opp i den vinkelen, hjelper tyngdekraften til din fordel, fremme lymfatisk drenering og redusert puffiness.

8. Fjerne sminke: Du må være lei av å høre det, men vi kan ikke få nok av dette viktige skrittet. Fjerne hver eneste sminke av sminke er en absolutt nødvendighet. På dager du er sliten, prøv forsiktig rensing kluter hvis du frykter å gå gjennom hele CTM rutinen.

Beauty Sleep for Beautiful Skin 7 måter å binde håret mens du får din skjønnhet søvn Overnatting Beauty behandlinger å våkne opp med nydelig hud og hår Skjønnhetshemmeligheter av internasjonale supermodeller Nighttime Beauty feil å unngå Glødende Hudreparater Hvordan kurere bløffe øyne 8 Vanlige feil som må unngås før du går til sengs Bildekilde - 1,2,3,4

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: