Viktige Everyday Nail Care Tips

Det var en tid jeg aldri ble oppdaget uten neglelakk, mine høyskolevenner pleide å beundre meg for dette, de pleide å be meg om å handle etter neglelakkene sine. Jeg regner med at dietten min var best de dagene, da i svangerskapsstadiet ga folinsyren tilsynelatende meg fenomenale negler, men i dag, på grunn av dårlig kosthold og livsstil, må jeg ta forvirring 400 for mine negler som min doktor foreslo, så i utgangspunktet neglene dine er det du spiser, når det er sortert, er det mange og mange små tips du kan følge for å holde neglene, neglene og hendene lykkelige. La meg skrive ned tipsene jeg har lært i løpet av årene, gjennom grooming bøker og neglepleiebøker jeg har lest, noen tips jeg aldri visste om og var rett foran meg å følge!

Hold neglene dine tørre, jeg lærte dette veldig sent i livet, når du kommer inn i kjøkkenet, er dine hender og negler våte og under kranen i lang tid, sørg for at du holder et rent håndkle hendig for å tørke neglene og hendene ofte. Damp negler kan avle bakterier, sopp og lignende.

Bruk hansker når du rengjør badet, kjøkkenrullene eller hva det er du vet vil gjøre neglene dine også hardt. Dont suge dem for lenge uansett. Jeg har alltid et par scotch brite rosa hansker i min størrelse hjemme.

Aldri plukke eller bite på hengsler eller cuticles, dette inviterer invitasjon, hvis det legger til fuktighet, kan du ikke ta ting for gitt.

Dette er mitt største problem, bruk aldri neglene dine til å åpne bokser på kjøkkenet eller andre ting, respekter neglene dine, og når du skal åpne et lokk med neglene dine, ring din mann som jeg gjør! 😛

Trim neglene dine ofte, det er ikke noe mer stygt enn ujevne eller ujevne negler, hold dem på like lengde, og hvis du tror at en spiker har gått / ødelagt, vær så snill å trimme de andre for å holde dem selv, jeg vet at det er veldig vanskelig 🙁 Fil neglene dine ukentlig, og ting skal være under kontroll. Fyll noen inngrodde negler.

Hvis du tror at neglene dine bryter ofte, hold dem korte og firkantede, dette vil redusere sjansene for neglelekkasje, noe som fører til ujevn neglelengde = stygge hender. 😛 Hvis du tror at en negl skal peeling, trim den ut over det, ikke bli fristet til å Skal neglen, det vil forverre synet. 😛

Etter at dietten er sortert, hold neglene dine fuktig, tørre negler har en tendens til å bile og pause, drikk liter vann daglig.

Hold neglene dine rene, bruk verktøy som er tilgjengelige for å rengjøre under neglene, fordi det er den største nei-no i ordbøkene våre! De fleste manikyr sett har et verktøy for det samme, utforske!

Ta dine multivitaminer, jeg vet at vi trenger i dagens verden hvor halvparten av næringen av frukt og grønnsaker går tapt når det kommer til platen, slik at kosttilskudd kommer til frelse.

Gjør din hjemme manikyr kit, jeg vil gjøre et innlegg på dette utførlig, men noen viktige verktøy inkluderer en glass neglelag, en negleklipper, cuticle pusher, buffer, cuticle remover, nagel pensel etc.

Hvis du er glad i falske negler, må du ikke bruke dem over skadede negler, adressere neglens tilstand, forbedre på det og deretter gå for falske negler. Limene og bindemiddelene kan forverre neglens tilstand i det lange løp.

Denne er den beste! Hvis du ikke har cuticle cremer og removers, bruk øyekrem for det samme, hvis det er forsiktig nok for øynene dine, vil det fungere bra for dine cuticles også. Hver natt, skrubbe hendene dine med en mild skrubbe, bruk øyekrem på naglene og gni den inn, bruk en nattkrem på hendene eller en håndkrem, du kan bruke bomullsvotter til å dekke hendene dine hvis du vil.

Bruk et mildt ansikt til å vaske en manikyr, slik at du ikke trenger fancy ting, bruk en ansiktsskrubbe for hendene. Bruk også ansiktsfukteren din for hendene hvis du vil. Hvis disse er gode nok til ditt forsiktige ansikt, ville de bare ha det bra for dine hender også.

Bruk alltid en fuktighetskrem på neglene også, når du bruker en kroppskrem eller lotion, ikke glem å bruke noen til neglene dine også.

Del aldri dine manikyrverktøy med noen, sørg for at du steriliserer dem i kokende vann, og når du går for manikyr, må du kontrollere at verktøyene som brukes sterilisert.

Former neglene dine, en firkantet, firkantet oval, rund, oval eller kort naturlig, i henhold til det som er praktisk for deg, etterligner du ikke spiker stiler.

Invester i glass nagelfiler, kaste ut disse metallfilerne, arkiv i en retning og vær forsiktig. Invester i gode manikyrverktøy, men noen billige oransjepinner kan alltid være nyttige for å rengjøre under neglene eller bli brukt som kuttepusler.

Bruk basekjoler, ryggfyllstoffer, toppfrakker, for å beskytte og premiere neglene dine, velg en nyanse som passer deg mest, du kan bruke en enkel rosa basebelegg til daglig bruk.

Opp din proteinkvotient i kostholdet ditt for å styrke svake negler.

Du kan gni olivenolje eller smør lett på hendene mens du er på kjøkkenet for å redde hendene dine fra den faste varmen.

Hold en neglerfil hendig, jeg har tre glassfiler, en for rundt kjøkkenet, en i posen og en annen i skapet med manikyrverktøyene, derfor er jeg ikke fristet til å plukke på peeling av negler.

Lag din soaks, med oransje og mynte, sitronskiver eller litt rosenvann og noen essensielle oljer. Lag dine egne exfoliatorer med kremer, oljer eller kremer blandet med granulat, du trenger ikke å handle hver eneste gang.

En gang imellom, hold neglene dine fri fra polsk, la dem være hvis de ser til gul eller blek. 🙂 Jazz dem opp en gang i mellom, sjekk ut neglene min 😛

Til slutt, adresse noen negle bekymring du kanskje ser. Spiker rygger, veldig gule eller svake negler, eller hvite flekker, besøk en doc.

Alle Chanel neglelakk, bilder, fargeprøver 15 tips for å få sterkere lange negler 10 tips for å behandle sprø negler Hvordan behandle Ingrown ToeNails Hvordan ta vare på neglene dine Slik får du perfekte negler Slik fjerner du kunstige negler 11 måter å lage neglelakk lenger på negler 16 måter å håndtere cuticle problemer 10 tips for å behandle sprø negler Viktige tips for tørt hårpleie Bildekilde 1 2 3 4 5 6

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 15 2020