Hei peeps! Håper du har en fantastisk tid. I dag har jeg en neglelakkfjerner å vurdere. Borte er de dagene da Lakme Nail Polish Remover var det eneste alternativet i markedet. Det er oppmuntrende å se så mange merker som kommer opp med nye spikeremaljefjernere. Jeg foretrekker å holde noen neglelakkfjernere hendig, så du vil alltid finne Colorbar Nail Enamel Remover og et par andre i min stash! Coloressence er kjent for sine svært økonomiske produkter, derfor fikk jeg Coloressence Nail Color Remover! La oss se hvordan det gikk.

Pris: INR 65 for 50 ml

Produktbeskrivelse: Hjelper å fjerne neglelakk. Det er beriket med vitamin E og mineralolje som ikke tørker ut negler.

emballasje: Det er ikke mye å skrive om emballasjen. Den kommer i en plastflaske med en skrue på hetten. Nail paint remover er rosa i farge, slik at du kan se mengden væske igjen når flasken er gjennomsiktig. Det er ganske solid og reisevennlig, men føles billig sammenlignet med glassflasker av andre merker.

Min erfaring med Coloressence Nail Color Remover:

Coloressence hevder at dette produktet ikke inneholder noen skadelige ingredienser. Jeg antar at de refererer til aceton eller dets derivater som tørker neglene og gjør dem sprø. Men ingredienslisten nevner bare vitamin E og mineralolje, og ingen av dem kan være tilstrekkelig til å fjerne neglelakk (jeg antar). Så jeg føler at de ikke har gitt den komplette ingredienslisten.

Kommer til forestillingen, må jeg si at jeg er imponert. Ærlig talt forventet jeg ikke mye. Jeg kunne veldig enkelt fjerne 2 strøk neglelakk, uten mye trøbbel. Hvis du ser bildene, var mengden av remover i bomullspinnen nok til å fjerne glitrende nagelmaling fra 5 negler. Jeg avskyr det når jeg ender med å bruke halv flaske neglelakkfjerner for å bli kvitt neglen min på en gang. Så det var en fin ting at jeg måtte bruke ganske mindre beløp for å rengjøre neglene mine.

Den beste delen var at det ikke følte tørking eller forårsake noen prikkende følelse. Ingen hvitaktig kast ble igjen på neglene eller fingertuppene, det var ingen kløe og absolutt ingen tørrhet. Det er forsiktig på negler, og det kan være at du er beriget med E-vitamin, og du kan føle at neglene og kutiklene ikke er uttørket og dehydrert, som det skjer med mange andre produkter.

Svært grisete og glitrende nagelmaling krever større innsats for å bli fjernet, men det er tilfelle med de fleste spiker emaljefjernere. Totalt sett er jeg fornøyd med dette. Den manglende ingredienslisten bugger meg litt, men jeg har det bra, det gjør jobben sin bra.

Pros av Coloressence Nail Color Remover:

• Rimelig • Ikke-tørking, beriket med vitamin E • Krav om å være fri for skadelige ingredienser • Fjerner neglelakk effektivt med mindre mengde produkt • Reisevennlig og praktisk emballasje

Cons av Coloressence Nail Color Remover:

• Manglende ingrediensliste • Plast flaske • Fjern aldri grisete neglelakk lett

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Coloressence Nail Color Remover? Ja!

IMBB Rating: 4/5

10 'Made in India' Beauty Brands Coloressence Aqua Base Makeup Coloressence Compact Powder Beige Review, Swatch Coloressence High Definition Powder Coloressence Premia Lip Color-Wintage Topp 7 Nail Polish Colors til Sport i år og IMBB-anbefalinger 6 Street Wear Color Rich Nail Polish Maybelline Super Stay 7 Days Gel Nail Color - Mint for livet, rosa i parken, Emerald Overflødig Garnier Simply Essentials beroligende 2 i 1 Makeup Remover Hvordan lage hjemmelaget øye makeup Remover

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: