Hali halo alle!

Dagens gjennomgang er på Schwarzkopf got2b Fohnomenal (Mind Blowing) Express Dry Styling Spray. Jeg har funnet en ny kjærlighet for Schwarzkopf-hårprodukter. De utfører ganske bra og er ikke så dyrt, og dette er et slikt produkt. De fleste av oss har alltid bråttom om morgenen og har det vanskelig å gå gjennom "vaske og tørke" prosessen. I dag vurderer jeg et produkt som hevder å akselerere tørkeprosessen, og sparer dermed tid. La oss finne ut om det faktisk fungerer eller ikke. Les videre:

Produktbeskrivelse: Den eksplisitte tørre stylingsprøyten bidrar til å oppnå ønsket stil raskt. Sprøyt jevnt gjennom fuktig eller håndkle-tørket hår og tørk som vanlig og stil. Ny got2b sinnsblåsende xpress tørr stylingsprøyte gir raskere tørketrommel, slik at du kan oppnå perfekt stylet hår i en brøkdel av tiden. Det sikrer varmebeskyttelse mot hårføner og detangles og stiller håret - for et blikk som blår i sinnet.

Pris: 2,75 € for 200 ml, ca. 200 INR for 200 ml.

ingredienser:

Min erfaring med Schwarzkopf got2b Fohnomenal Express Dry Styling Spray:

Emballasjen til denne stylingssprayen ser veldig livlig og morsom ut. Flasken har en spray topp, som fungerer bra, og er lett å bruke. Selve produktet er transparent med en vannlignende konsistens. Produktet ved sprøyting blir jevnt fordelt. Denne styling spray har en sterk duft, men det er ikke for plagsom, det varer i noen timer i håret.

Jeg bruker det vanligvis på håndkle-tørket hår, jeg sprayer noen sprøyter og fordeler det jevnt i håret mitt. Så fortsetter jeg å tørke tørke. Første gang jeg hadde brukt denne sprayen, trodde jeg det ville tørke håret mitt, men det var ikke tilfelle, og det er ikke engang realistisk.

Det tok omtrent 1 minutt mindre enn det tar vanligvis for håret å tørke. Jeg liker det faktum at det hjelper detangle hår og gir også varme beskyttelse. Også, det gjør ikke håret mitt krusete når jeg bruker det med hårføner. Produktet varer i noen få måneder, forutsatt at det kun er to bruksområder per uke. Samlet sett er det et godt produkt for å beskytte håret mot varme.

Pros av Schwarzkopf got2b Fohnomenal Express Dry Styling Spray:

  • Nydelig emballasje.
  • Lett å bruke.
  • Detangles hår.
  • Beskytter håret mot varme.
  • Himmelsk duft som varer i et par timer i håret.
  • Veier ikke håret ned.
  • Føler ikke fettete eller klissete.

Cons av Schwarzkopf got2b Fohnomenal Express Dry Styling Spray:

  • Sterk duft (ikke foretrukket av alle).
  • Tørker ikke håret umiddelbart.

IMBB Rating: 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Schwarzkopf got2b Fohnomenal Express Dry Styling Spray? Sikker! Alt som vil hjelpe meg med å øke min morgenrutine er verdt å ha i min forfengelighet. Det er ikke et must-have-produkt, spesielt i varme klima hvor håret ditt vil lufttørke fort, men hvis du bor i et kaldt land, vil jeg anbefale det. Mer enn tørkefordeler, fungerer det godt som et varmevernmiddel.

Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner Schwarzkopf Supersoft Maksimal Hold Hårspray Schwarzkopf Supersoft Volumising Hair Spray Schwarzkopf Gliss Total Hair Repair Heat Protection Spray Schwarzkopf Got2B Smooth Operator Smoothing Luxury Mousse Schwarzkopf Got2B Anti-Frizz Lotion Sephora Express Dry Shampoo L'Oreal Studio Express Oppdater Usynlig Tørr Shampoo Tresemme Heat Defence Styling Spray John Frieda Frizz Ease Heat Defeat Beskyttende Styling Spray Nexxus Pro Mend Heat Protection Styling Spray

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: