Hudtype: kombinasjon, sensitiv

Hei alle sammen! Dagens gjennomgang handler om Balea Chamomile Hand and Nail Balm. Håndkrem er et must for meg uansett hvilken årstid det er. Jeg har ekstremt tørre palmer og trenger å fukte dem minst en gang om dagen. Jeg prøver ikke å vaske hendene mine ofte for å forhindre tørrhet. Jeg har prøvd og brukt massevis av håndkrem og her er en av dem.

Produktbeskrivelse: Balea hånd og neglebalsam med kamille ekstrakt gir hendene beroligende fuktighet. Tørr hud beroliger seg og føles myk og smidig igjen. Den fuktighetsgivende pantenol regenererer huden og har en utjevningseffekt. Den aktive formelen gir neglene også elastisitet.

Pris: € 1 for 125ml / ca 70 INR for 125ml

Min erfaring med Balea Chamomile Hånd og Spiker Balm:

Denne håndkrem kommer i et rør som er grønn og hvit i fargen. Det er også et bilde av kamilleblomst som er veldig tiltalende. Plastrøret er mykt. Det er lett å klemme produktet ut av røret. Flappen dekselet er lett å lukke og åpne. Det beskadiger ikke fingernailene som mange andre gjør.

Konsistensen av produktet er kremaktig, litt på den tykkere siden. Kremet er hvitt i farge og lukter av kamille. Duften er ikke overveldende og ikke veldig sterk. Jeg bruker en jordnøtt størrelse på krem ​​for hendene mine. Jeg bruker aldri mer enn det siden håndkrem tar mye tid å bli absorbert. Jo mer du søker, jo lengre det tar. Kremet etterlater også en fet film og hendene føles glatte - det er en grunn til at jeg ikke bruker den på jobben.

Jeg bruker det vanligvis når jeg er i bilens passasjerplass. Kremet er veldig mildt og forårsaker ikke noen form for irritasjon. Hendene føles myke og glatte etter vanlig bruk. Det fungerer for enda veldig tørr hud som min. Totalt sett er produktet bra, men med få ulemper. Hvis bare produktet ble absorbert raskere, ville det vært den beste håndkremet noensinne.

Fordeler med Balea kamille hånd og negle balm:

• Handy emballasje • Lett parfymert • Resultater i myke og glatte hender • Ikke dyrt • Egnet for

Ulemper med balea kamille hånd og negle balm:

• Tar tid til å bli absorbert • Føler seg fet • Resultat i glatte hender • Tilgjengelighet i India

IMBB Rating: 3/5

Ville jeg tilbakekjøpe Balea Chamomile Hand and Nail Balm? Jeg vet ikke hvordan, men vi har 3 til 4 rør av denne håndkrem hjemme. Jeg trenger å bruke dem først.

Vil jeg anbefale Balea Chamomile Hånd og Spiker Balm? Hvis du ikke bryr deg fettete hender for få minutter, så gå for det. Hvis du planlegger å bruke en mobiltelefon eller datamaskin umiddelbart etter søknad, vil jeg ikke anbefale det.

Balea Young Soft and Care Mattierende Creme Balea Professional Oil Repair Shampoo Balea Soft og Clear Anti-Pimple Patches Balea Professional Oil Repair Conditioner Balea Eye Cream Aroma Magic White Tea og Kamille Face Wash Kamille te og dets fordeler Sebamed glødende hånd og negle balm Roger & Gallet Shea Butter og Fig er den fineste hånd- og neglebalsammen!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: