Skin Tone-Medium, NC42, varme undertoner Ingen lip liner samling er komplett uten en Plum skygge, og det er helt berettiget. I en alder av N * des og Reds er plomme en nyanse som komplimenterer alle hudtoner og aldersgrupper. Les videre for å vite hvordan plommen fra Infallible lip liner samlingen av L'oreal gikk for meg.

Pris - Rs 650 / -

Produktbeskrivelse: Endelig, det perfekte tillegget til din langvarige lipcolor-samling, Infallible Neverfail Lipliner. Definer din favoritt Infallible Never Fail Lipcolor, leppestift eller Lipgloss med en lang slitasje liner designet for å perfekt utfylle hver nyanse. Ingen touch-ups. Ingen feathering. Ingen fading. Rik og kremaktig formel går jevnt og til og med forlater leppene myke og komfortable i flere timer. En skarpser er innebygd for din bekvemmelighet.

Min erfaring med L'Oreal Paris Plum 6HR Infallible Neverfail Lipliner:

Lippefôrene kommer i en vridd emballasje; heldigvis vri det tilbake. Kroppen er fargekodd og laget av plast med skyggenavnet og andre detaljer nevnt på kroppen i sølvfonter. Den leveres med en innebygd tipsespisser, som er nyttig hvis du liker skarp spiss for å gjøre en presis disposisjon. I motsetning til de fleste lip liners med twist-up mekanisme, bryter denne ikke lett; definitivt med ekstra trykk det vil bryte, men det er ikke så skjøre.

Strukturen på leppeforingen er ganske kremaktig og den gjelder uten å rive eller trekke. Hvis du har tørre hakkede lepper, anbefales det ekstremfarging. Pigmenteringen er god; en sveipe gir de ønskede resultatene. På grunn av kremmen av leppeforingen blir den brukt opp super fort. Tatt i betraktning prisen og mengden, ville jeg egentlig ikke kalle det et klokt kjøp.

Shade Plum er en dempet berry nyanse som ser ganske og sofistikert ut på min hudtone. Skyggen er en allsidig og passer veldig bra med flekkete kohl og kraftig rødt kinn. Som det er ganske dempet, kan skyggen brukes både om dagen og om natten. Selv om det ikke er unikt, men jeg finner denne skyggen for å være et trygt valg. Hvis du ønsker å velge en farge fra samlingen, vil jeg foreslå denne Plum-skyggen.

Oppholdsstyrken varierer fra 3-4 timer, avhengig av mat / væskeinntaket. Det kommer definitivt ikke til å bli i 6 timer. Området med bekymring er tørrheten som følger hvis du bruker den alene som en leppefarge. Etter en time begynner leppene å føles strakt og uttørket, noe som ikke er i det hele tatt behagelig. å bruke en leppebalsam er et must. Det fjærer eller skreller, men det begynner å falme ujevnt fra midten av leppene.

Skyggen er pen, men prisen og unforgiving tekstur er noe som får meg til å føle meg om leppeforingen. Hvis du liker slike nyanser og ikke har noe imot shelling ut prisen, kan du gå videre og kjøpe dette.

Fordeler av L'Oreal Paris Plum 6HR Infallible Neverfail Lipliner:

• Vri opp emballasje med innebygget spisspisser. • Glatt applikasjon (på eksfolierte lepper) • God pigmentering. • Pretty shade. • Ingen morsom lukt. • Tips bryter ikke ut som de fleste snoede linjer.

Ulemper med L'Oreal Paris Plum 6HR Infallible Neverfail Lipliner:

• Dyrt for mengden. • Tørking på leppene. • Gets brukt svært raskt. • Ikke tilgivelse på tørre, lette lepper. • Oppholdsstyrke kunne vært bedre.

IMBB Rating – 3.5/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal L'Oreal Paris Plum 6HR Infallible Neverfail Lipliner? tilbakekjøp - Nei. Anbefale - hvis du liker snurre opp mekanisme og ikke tankene utgifter på en leppe liner, gå for det.

L'Oreal Paris Mauve 6HR Infallible Neverfail Lipliner L'Oreal Paris Brown 6HR Infallible Neverfail Lipliner Loreal Paris Infallible Mislykkes aldri Naken Lipliner L'Oreal Color Riche Lip Liner Couture Blush Feber L'Oreal Color Riche Lip Liner Couture Berry Blush L'Oreal Contour Parfait Lip Liner # 634 Plomme L'Oreal Paris Color Riche Lip Liner - evig Mauve

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: