Hei damer,

Da jeg var en liten jente, brukte min bestemor sukkervann på håret hennes for å holde henne frisyr på plass. Mens min mor ville skjule meg for å spise kaker på sengen, ville jeg lure på om sukkeret i mormorens urtespray ikke trakk noen myrer? Tilsynelatende gjør det ikke, fordi sukkeret er oppløst i vannet, og vi legger også noen essensielle oljer til denne blandingen.

De essensielle oljene gir ikke bare en god duft til hårsprayen, men bidrar også til en sunn vekst av hår. Det finnes mange naturlig ekstraherte essensielle oljer tilgjengelig i markedet, og siden dette er en urtehudspray, må du lese ingrediensene og velge en som ikke har kjemikalier eller tilsatte ingredienser.

Jeg har aldri kjøpt en hårspray selv, men når jeg går til salongen for å få håret mitt gjort til avskjedsfest eller et bryllup i familien, må jeg bruke en. Hårsprayen som de bruker på salongen, er full av kjemikalier, og jeg føler meg suffocated når de bruker hårsprayer. Jeg har søkt etter naturlige / urtehudsprayer, men de koster en bombe! Siden jeg ikke bruker hårsprayer som ofte brukte så mye penger, virket litt for mye for meg.

Så uansett, da jeg sist besøkte bestemoren min, spurte jeg henne om sukkervannet for å se om jeg kunne lage en billig urtehudspray og her er oppskriften:

Hva trenger du:

• En kopp filtrert vann. • En og en halv spiseskje sukker (hvit eller brun). • Eterisk olje (jeg brukte lavendel). • Tom sprøyteflaske.

Fremgangsmåte:

1. Til varmt vann, tilsett sukker og oppløs det. La denne blandingen avkjøles helt. Når denne blandingen er avkjølt, tilsett ca. 10 dråper essensiell olje og hell den i sprayflasken.

2. Et ekstra trinn her er å legge til om en teskje høysikker alkohol (som vodka) hvis du føler at vannet kommer til å veie håret ditt ned.

3. Også mengden sukker vi legger til vannet kan økes, avhengig av holdet du vil ha. Husk at for mye sukker vil gjøre håret klebrig og for lite sukker vil være ineffektivt.

Veibeskrivelse: Spray denne blandingen over hele håret ditt og vent til det tørker. Gjenta om nødvendig. Pass på at du ikke over sprayer denne sprayen eller suge håret i den. Dette er en ganske sterk hårspray og litt går langt!

Hvordan å øke høyden naturlig Hvordan velge Foundation Shade for Skin Hvordan velge riktig parfyme Hvordan velge Badedrakt i henhold til Kroppstype Hvordan velge Lipstick Color Hvordan velge belter for kvinner Hvordan velge riktig undertøy for kvinner Hvordan velge Eyeshadow Color Urte Essenser Farlig Straight Shampoo Review Herbal Essences Body Envy Volumizing Shampoo Review Khadi Saffron Reetha Protein Herbal Shampoo Review Kiehls Calendula Herbal Extract Alcohol Free Toner Review NOVA Ultrahold Hair Spray Review L'oreal Paris Elnett Satin Hairspray Supreme Hold Nova Gold Super Firm Hold Hair Spray Review Oriflame HairX Styling Super Style Hair Spray Review Bildekilde: 1

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: