Av Shekinah

Hei elsker! Jeg vil gjennomgå Gerard Cosmetics Star Powder - Audrey i dag. Jeg har tre varianter fra dette området. Alle ønsker den vakkert glødende huden i bilder, og etterfulgt av det, elsker man komplimenter som folk hoper opp på bildene. Dette gjelder også for meg. Noen kvinner er velsignet med en klar, glødende hud, men folk som meg trenger litt hjelp. Ikke det jeg tenker fordi dette gir meg unnskyldning for å jakte på nye belysningsapparater og highlighters. I søket etter flotte highlighters for garvede indiske hudfarger kom jeg over disse skjønnhetene fra et amerikansk merke som heter Gerard Cosmetics. Gerard Cosmetics har nylig kommet ut med disse flotte highlighters oppkalt etter gamle Hollywood skjønnheter: Marilyn, Lucy og Audrey. Jeg skal gjennomgå Audrey i dag. Les videre for å finne ut mer om hvordan det gikk på meg.

Pris: USD 29

Produktbeskrivelse: Enten du skal spise frokost på Tiffany eller ta en romersk ferie, vil dette være høydepunktet for deg. Inspirert av en av verdens mest berømte Hollywood-ikoner, vil dette Star Powder få deg til å føle deg vakreste. Audrey er en varm champagne gull som er reflekterende og høy glans. Bygg det opp for en intens glød eller støv den lett på kinnbeinene dine for en subtil glans. Pure pigment og en ultra jevn og blandbar formel vil gjøre dette ditt til å markere.

Min erfaring med Gerard Cosmetics Audrey Star Powder:

Dette spekteret kalles 'Star Powders', og disse pulverene kommer i en vakker gullkompakt emballasje med et speil (flott for på farten) og en klar plastik som et beskyttende lokk for å beskytte pulveret mot klumpete fingre (som min ) som pleier å slippe ting ganske ofte. Men hvis du ber meg om å kommentere hvor mye lokket beskytter pulveret, vil jeg si det ikke nødvendigvis fordi min dyrebare Audrey highlighter kom knust i emballasjen. Da jeg åpnet boblepakken og søt svart papirpapir, var mitt hjerte i halsen fordi alt pulveret hadde spilt ut av kompakthuset siden den ble brutt.

Audrey er beskrevet som en varm champagne gull høydepunkt og du gjettet det! Det ble oppkalt etter Audrey Hepburn, og det ser vakkert ut på alle hudtoner. På meg, siden jeg er mørk, er Lucy bedre som det er et vakkert og naturlig utseende høydepunkt for kinnene mine. Skimmeren kan ses, så jeg ville ikke ha noe imot å bruke disse til en fest i stedet for hver dag. Jeg føler at indianere er litt for konservative med vår sminke for å gå helt med et fremhevet ansikt.

Jeg elsker Audreys mykgull champagne farge som jeg bruker som, ja, en øyenskygge også. Tekstur er super myk og buttery. Det går så jevnt og du trenger bare en liten bit for å få den nydelige gløden. Jeg elsker det faktum at disse pulverene kan brukes som øyenskygger eller kroppsskimmere også og selvfølgelig som en høylys for de høye punktene i ansiktet ditt. Produktet er generelt svært allsidig og Audrey er den mest allsidige ut av alle Star Powders.

Pros av Gerard Cosmetics Audrey Star Powder:

• Skyggen smiler alle hudtoner • Tekstur er lett å blande • Ingen synlig glitter • Emballasje er nydelig og stilig • Antallet er bra • Allsidig produkt

Cons av Gerard Kosmetikk Audrey Star Pulver:

• Pris • Klar plastlokke beskytter faktisk ikke pulveret fra å bryte

IMBB Rating: 4.5/5 (Bare fordi det beskyttende plastlokket ikke er egentlig beskyttende)

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Gerard Cosmetics Audrey Star Powder? Helt sikkert! Men jeg kan ikke tilbakekjøpe disse i nær fremtid bare fordi disse vil vare evig. Mitt neste kjøp vil bli deres leppestifter da jeg så noen veldig gode anmeldelser på IMBB.

Gerard Kosmetikk Tequila Sunrise Lipstick Review Gerard Kosmetikk Farge Ditt Smil Lyset Lip Gloss Pouty Princess Gerard Kosmetikk leppestift i skygge 1995 Gerard Kosmetikk Plomme Crazy Farge Ditt Smil Lysende Lip Gloss Gerard Kosmetikk Krystall Farge Ditt Smil Lysende Lip Gloss Slik Curl Lashes med skje og Audrey Eyelash Curler Audrey's Makeup Brushes - Angular Blender Brush og Blush Brush Diorskin Star Fluid Foundation L'Oreal Paris Color Riche Ren Reds Star Collection Pure Rouge Svart opal usynlig olje blokkering løs pulver L'Oreal Paris Magic Nude Liquid Powder

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: