Hei søt, Batiste er et merke som jeg er helt lojal over når det kommer til tørr shampoo! Mens deres vanlige tørr sjampo imponerte meg til kjernen, lurte jeg meg på hvordan den nye super-unike farget tørr sjampoen ville fungere for meg. Jeg har fargelagt hår og få frisk vekst super fort, så jeg trodde dette ville være en flott for håret mitt. Les videre for å vite om det levde opp til Batiste-omdømmet i mine øyne eller ikke!

Pris: $ 5,99 for 120g / Retails for Rs 649 i India

Produktbeskrivelse: Vakre brunetter! Hold lidenskap og kraft i håret ditt ved å unngå hvite merker med vår økende brun blanding.

Veibeskrivelse: Rist kraftig før bruk. Holde dysen rundt 30 cm fra håret, spray inn i røttene. Massere gjennom med fingertuppene. Pensel og stil.

Min erfaring med Batiste Medium og Brunette Dry Shampoo Plus:

Jeg har tynt og lunt hår og håret mitt blir fettete ganske raskt, spesielt om sommeren! Derfor trenger jeg et par flasker tørr sjampo i min forfengelighet for å friske håret mitt nå og da. Denne er et meget kjent merkevare og er kjent for tørr shampoo, så det vil ikke snakke mye om merkevaren.

emballasje: Den tørre sjampoen kommer i en lang, slank sylindrisk tinn i sølv og middels brun farge. Tørr sjampoemballasje ser veldig fancy ut med alle hvirvler og bølger over det. Den har en gjennomsiktig hette og har en sprøytedyse som er veldig enkel å bruke. Du kan bære den i vesken din også, hvis du går for en kontorskonferanse og eller en dato; dette ville være flott å få håret til å se frisk ut. De har en rekke størrelser, så ja emballasjen ville falle under den reisevennlige kategorien.

Lukt og følelse på håret: De har strengt instruert å holde sprayburken 30 cm fra hodebunnen og spray den. Sprayingen var ikke så tøff, og så snart jeg begynte å sprøyte det, kunne jeg lukte en frisk, frisk duft som var hyggelig. Så det tar bort den fettete lukten fra håret. Vanligvis når jeg sprayer en tørr sjampo ser jeg en hvit støp, men siden dette er den fargede varianten, kunne jeg se en lysebrun kast, men det ser litt gjørmete ut til meg. Fargen så ikke veldig naturlig ut, og det var ikke så bra å skjule min ferske vekst. Det føyte litt farge til røttene mine, men du kunne enkelt få fram frisk vekst og farget hår. Så ikke veldig imponert over fargedelen!

resultater: Jeg var virkelig overrasket over at alt greasiness og olje fra håret mitt har forsvunnet med pulveret, og det så ut som om jeg hadde gitt meg en fin sjampo til håret, men ikke så frisk som en sjampo. Det virket veldig pent som en vanlig tørr sjampo og ga litt løft til håret mitt også. Jeg rørte på hodebunnen og det så helt oljefritt ut, men fargen ble deponert på hodebunnen, og derfor måtte jeg vaske den. Ellers den fargede oppbyggingen vil forårsake hårfall. Jeg tror det er et godt alternativ som faktisk fungerer slik at du ikke trenger å sjampo håret ditt hver dag, men jeg vil alltid foretrekke de normale over disse fargene.

Swatch:

Fordeler med Batiste Medium og Brunette Dry Shampoo Plus:

• Emballasjen ser attraktiv ut • Hendig som det er tilgjengelig i en reisestørrelsesversjon også • Flott for reiser og også for kontor eller høyskole • Sprøytemunnstykket er flott og er veldig praktisk å bruke • Lukter veldig frisk • Et godt alternativ til vanlige sjampoer • Absorberer oljen helt fra håret om 2 minutter • Fungerer på tykt hår og på tynt fint hår • Ikke legger en hvit støpe på håret • Gir litt løft til håret mitt slik at det ser voluminøst ut

Cons av Batiste Medium og Brunette Dry Shampoo Plus:

• Begrenset tilgjengelighet i India • Fargedispenseringen er svært ujevn • Fargen stemmer ikke overens med hårfarge • Fargeinnholdet er svært lavt; ikke nok til å dekke røttene • Fargen forårsaker en oppbygging i håret mitt som virker som gjørme

Vil jeg tilbakekjøpe / Anbefal Batiste Medium og Brunette Dry Shampoo Plus? Nei! Jeg vil gjerne holde fast i de vanlige tørrschampoene fra Batiste da denne fargede varianten ikke fungerte for meg.

IMBB Rating: 3.5/5

Konklusjon: Jeg er veldig glad for at Batiste endelig har kommet inn i India, og vi alle kan dra nytte av det.

Batiste fruktig og frekk kirsebær tørr sjampo Batiste Dry Shampoo in Blush Batiste Dry Shampoo Original (Clean & Classic) Batiste tørr sjampo i mørk og dyp brun Kleancolor Medium Brown Eyebrows Essential Kit Makeup Revolution London Beskyttelses Palette - Medium / Dark Jordana Brow og Eye Shadow Powder - Brunette Elizabeth og James Nirvana White Dry Shampoo BBlunt tilbake til livet tørr sjampo L'oreal Fresh Dust Dry Shampoo Percy og Reed Ingen Fuss Fabulousness Dry Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: