Hei alle sammen,

Mens jeg gjorde noen sminke på nettet, slo det meg at jeg aldri har prøvd noen sminke fra merkevaren "Gucci", pluss at de så så fin ut på nettbildet, kunne jeg ikke motstå! På et innfall bestemte jeg meg for å plukke noen av deres øyenskygge duoer uten å ha sett dem personlig. Denne anmeldelsen vil være på Gucci Magnetic Color Shadow Duo i skyggen "040 Sunset."

Produktbeskrivelse: Kompakt utformet, den magnetiske fargeskyggeduoen smelter med levende fargetoner med overdådige teksturer. En nøye balansert paring, hver øyeskygge duo er mettet med pigment, mens pulverpartiklene er forhåndsbehandlet og primet for høyfargestøv. Dermatologisk testet.

Pris: $49

Min erfaring med Gucci Eye 040 Sunset Magnetic Color Shadow Duo:

emballasje: Jeg er super imponert over hvor sofistikert og vakker emballasjen er! Den leveres i et blankt svart kompakt etui med dobbel G-gulllogo og en svart fløyelveske. Den magnetiske lukkingen av kompaktet legger til hele luksusappellen. Den leveres også med to applikatorer - en svampspiss og en flat børste. Borstene er veldig myke og ikke skrapete, men siden jeg foretrekker å bruke min egen pensel, når jeg nesten ikke for disse, men det er bra å ha i hånden.

Tekstur: Øyenskyggene i denne spesielle duoen var veldig glatte og silkefulle å berøre, ikke krittete eller pulveriserte. Det var ingen grittiness, selv med den skimrende skyggen. Selv om de ikke var "blåste mine sokker av", var det bra, men de var på et nivå som gjorde meg ganske glad for å bruke dem.

Pigmentering og blandbarhet: Pigmentering av begge nyanser i denne duoen var fantastisk. Jeg hadde ikke noe problem å bruke dem og bygge dem opp til intensiteten jeg likte. De var også enkle å blande uten å bli ujevn.

Skygge: Jeg er en varm fargegal gjennom og gjennom, og veien til hjertet mitt er gjennom nyanser som den som er gitt i denne duoen, derfor kan jeg være mer forspent mot dette produktet enn jeg vil. Den rustne oransje-coppery-skyggen har en glitrende / metallisk finish og ser vakkert ut på dekslene som det skinner og skinner i lyset. Den har mange gylne mikro sparkles som overraskende ikke forårsaket mye faller ut under applikasjonen. Jeg elsker elsker denne skyggen.

Den dype auberginepæren har noen magenta lilla mikroskimmere som ikke oversetter på dekslene. De ble feid bort i ferd med å blande og ferdig denne skyggen gir, er for det meste matte, og dermed gir en god kronefarge for å parre med kobberskyggen.

Begge nyanser fungerer herlig med hverandre, og det endelige utseendet ved å bruke bare disse to nyanser viser seg å være så mye mer komplekst. Disse nyanser er perfekte for en fest eller bryllup begivenhet.

Forbli kraft: Jeg finner disse skyggene til å fungere bedre over en primer enn på nakne lokk. Selv med en primer under, fant jeg kobberskyggen å falme ujevnt. Den skinnende overflaten av kobberskyggen begynner å bli ujevn med 5-6 timer i slitasje, men det kommer ikke til det punktet hvor det ser veldig dårlig ut, med mindre du ser veldig tett opp. Den lilla nyansen har stor glede uten falming eller krølling hele dagen (8 timer for meg).

Samlet sett var denne duoen faktisk den beste utførelsen av de 3 duos jeg eier (som er Azalea, Sunset og Amaretto), selv om jeg fortsatt ikke ville vurdere dette som et must-ha, hovedsakelig på grunn av prislappen der det er mange øyenskyggepaletter i markedet, som tilbyr mer enn bare to nyanser av like eller bedre kvalitet, men hvis du ønsker å splurge på en øyeskygge fra Gucci, vil jeg absolutt anbefale denne spesielle duoen.

Fordeler med Gucci Eye 040 Sunset Magnetic Color Shadow Duo:

  • Nydelig pakking, jeg elsker det bare.
  • Magnetisk lukning.
  • Nydelige nyanser, jeg elsker dem begge.
  • Glatte, myke skygger.
  • Føler ikke krittete eller gritty.
  • God pigmentering, men disse må bygges opp og best hvis de brukes over en primer.
  • Lite eller ingen fallout.

Cons av Gucci Eye 040 Solnedgang Magnetisk Farge Skygge Duo:

  • Super dyrt for bare to nyanser.
  • Kobberfargen ble flettende med 6 timer i slitasje, selv med en primer.

IMBB Rating: 4.5/5

Gucci Eye Amaretto 020 Magnetic Color Shadow Duo Gucci Impact Longwear Eye Pencil Ikonisk Ottanio, Ikonisk Svart Gucci Iconic Black Power Liquid Eyeliner Pen Gucci Makeup: En introduksjon, bilder, fargeprøver Gucci Slank Contouring Lip Pencil 040 Imperial Red Faces Magneteyes Kajal Lancome Magnetic Teal Color Design Uendelig 24H Crease-Free Luminous Eye ShadowKleanColor Farge Spilleliste Bakt Skygge Quad - Trance Maybelline Sapphire Blue Farge Sensasjonell Diamond Eye Shadow Ansikter Canada Glam On Eye Shadow Duo - Amethyst Slank sminke Smeltet metall 715 Stål og askeskygge Duo Too Faced Eyeshdow Duo i Full Frontal Coastal Dufter Hot Pot Sunset Gold ME25

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: