Hudton: Medium, NC42, varme undertoner

For en stund siden, hadde jeg prøvd to nyanser fra Coloressence's Intense Long Wear-utvalg, og jeg elsket dem absolutt. Så jeg gikk videre og hentet 4 nye nyanser fra samme rekkevidde, i dag har jeg skyggen "Forever For Love" opp til vurdering.

Pris: INR 450 / -

Min erfaring med Coloressence Forever For Love Intense Long Wear Lip Farge:

Den ytre papirkartongen er en blanding av sølv og svart med et vindu på siden for leppestiftet. Detaljer om produktet er nevnt på baksiden av den "tynne" papirboksen. Skyggenavnet og nummeret er nevnt ved foten, men klistremerket med alle disse detaljene er ikke fargekodet; så du må huske skyggenavnet og tilhørende farge.

Selv om leppestiften er smart og solid, tror jeg det er rom for forbedring, spesielt ytterkartongen.

Tekstilfargens tekstur er nydelig, minst sagt. Den er tykk og rik, men ikke tøff. Det føles ikke tungt på leppene, og da det ikke er skumring i skyggen, føles det ikke gritty i det hele tatt. Til tross for å være lang slitesterkt, føles det ikke tørt eller ubehagelig på leppene; Tvert imot kan folk med vanlige lepper hoppe over leppebalsam, da det holder leppene hydrert.

Skyggen "Forever For Love" er en rosa med tydelige røde undertoner. En veldig lys, men likevel bærbar nyanse, og er ideell slitasje for kontor / høyskole, spesielt i løpet av sommeren. Jeg elsket rikdom av skyggen som er noe unikt som mål er matt. Skyggen er definitivt dyktig, men kombinasjonen av tekstur og skyggen gjør den til en favoritt av meg. For meg er dette en av de beste nyanser i hele spekteret.

Oppholdsstyrken er super imponerende. Med mini snacks og drinker forblir det på leppene mine i mer enn 5 timer med absolutt ingen fading. Etter det begynner det å smøre litt fra kantene (uten leppeforing som jeg ønsket å teste produktet).

Samlet sett er dette et ekstremt imponerende leppeprodukt fra Coloressence.

Pros av Coloressence Forever For Love Intense Long Wear Lip Farge:

  • Nydelig tekstur.
  • Vakker lyst nyanse.
  • Langt opphold.
  • Rimelig.
  • Lett tilgjengelig.
  • Array av nyanser i dette området.

Cons of Coloressence Forever For Love Intense Long Wear Lip Farge:

  • Morsom lukt på første applikasjon.
  • Ytre emballasje ser billig ut.

IMBB Rating: 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Coloressence Forever For Love Intense Long Wear Lip Color? Tilbakekjøp - ja, men i en annen nyanse. Anbefaler - definitivt!

Coloressence Muse Intense Long Wear Lip Color Coloressence Mesmerizing Lip Colours Coloressence Siren Red Intense Long Wear Væske Lip Color Coloressence 75 Forever Rose Mesmerizing Lip Color For alltid 21 Kjærlighet og skjønnhet Lip Color Stick Brick Red MAC Pro Longwear LipCreme Love Forever, Prolong Coloressence Ravishing Intense Long Wear Lip Color MAC Pro Longwear Lip Color - For Holder Chambor Fiery Red, eksotisk Fuchsia Extreme Matte Long Wear Lipcolor

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 20 2019