Hei alle! I dag vil jeg dele med deg en leppebalsam gjennomgang. Jeg elsker EOS-emballasje, men det er ikke tilgjengelig i India. Selv om det er, er prisene i stor grad hiked. Så da jeg så denne leppebalmen, falt jeg for den søte emballasjen og kjøpte to varianter. I dag deler jeg ananasvarianten. La oss komme i gang!

Pris: 1,99 $ (unntatt frakt og toll)

Produktbeskrivelse: KleanColors BallBomb Balm har ballformet applikator som gjør det enkelt å glide på leppene. Hver balsam har sin egen matchende fruktige duft. På-go-størrelse gjør det reisevennlig og lett å bære i vesken. En nærende, hydratiserende formel beroliger og beskytter lepper hele dagen.

Min erfaring med Kleancolor 01 Ananas BallBomb Ultra Nourishing Lip Balm:

emballasje: Denne søte lille leppebalmen kommer i en emballasje som ligner på EOS lip balms. Dette er imidlertid mindre og kortere. Ytre emballasjen er laget av plast. Skruelokket lukkes godt. Emballasjen er neon i fargen for å indikere varianten. Ikke mye har blitt skrevet ut på kroppen. Det er veldig lite og du kan enkelt bære noen få av dem i sminkeposen.

Farge: Det ser ut som en nydelig gul nyanse, men gir ikke leppene noen fargetone. Det vil ikke dekke opp pigmenterte lepper. Det gir ingen tynn i det hele tatt. Det går veldig tydelig.

Tekstur: Leppebalmen har en veldig lett tekstur til den. Det er ikke superhydrerende, men gir nok fuktighet. Det er en perfekt sommerleppebalsam. Det er ikke ment å kurere lekkede lepper, men gir bare umiddelbar fuktighet. Jeg vil ikke anbefale å bruke dette om vinteren, eller hvis du har ekstremt hakkede og tørre lepper. Det føles ikke tungt på leppene. Det er litt rennende, så det beveger seg litt på leppene. Dette er ganske perfekt for bruk under dine matte leppestifter.

Oppholdsstyrke: Siden tekstur er veldig lett, holder den ikke på leppene i mer enn 2-3 timer. Det fades snart. Pluss hvis du har mat, forsvinner den helt. Du trenger ikke umiddelbart å legge på leppebalmen da det gjør at leppene er myke og fuktige i en god time eller to. Jeg bruker det igjen hver 4. time.

Lukte: Leppebalmen lukter som ananas. Det er ikke så sterkt skjønt. Jeg liker duften og det forsvinner i 2 minutter.

Oppsummering fordeler og ulemper,

Pros av Kleancolor 01 Ananas BallBomb Ultra Nourishing Lip Balm:

• Veldig søt emballasje. • Reise vennlig. • Lommevennlig. • Lett vekttekstur. • Fuktes leppene pent. • Elsk den milde duften. • Perfekt til bruk under matte leppestifter.

Cons av Kleancolor 01 Ananas BallBomb Ultra Nourishing Lip Balm:

• Gir ingen fargetone. • Lavt forbli strøm. • Ikke nok hydrering for super tørre lepper. • Cures ekstremt lekkede lepper.

IMBB Rating: 4 / 5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøre Kleancolor 01 Ananas BallBomb Ultra Nourishing Lip Balm? Ja fordi jeg virkelig liker denne leppebalsammen, og den er perfekt for daglig bruk.

Kleancolor Peach BallBomb Balm Ultra Nourishing Lip Balm Kleancolor # 1613 Caliente Madly Matte Lip Gloss Kleancolor # 1616 Jam Madly Matte Lip Gloss KleanColor Tangy Medley Lip Softening Gloss - 06 Blueberry KleanColor # 20 Mai Tai Madly Matte Lipstick KleanColor Kleanista leppestift - Stingende Mimosa Kleancolor Kleanista strålende rødkrem leppestift Kleancolor # 1615 True Love Madly Matte Lip Gloss

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: