Hei alle sammen,

Rød har blitt så stift at ingen samling er fullstendig uten rød. Ingen premier for å gjette at skyggen jeg plukket i dag for gjennomgang er en "rød". Så her er mine tanker på skyggen "06 Intense Cranberry", les videre for å få vite mer.

Pris: INR 1450 / -

Produktbeskrivelse: Silkeaktig formel glir på og bærer hele dagen. Bruk den til å definere leppe linjen eller fyll inn leppene pre-lipstick applikasjon. Ikke-tørrende formel hindrer leppestift fra fjerning og blødning. Ingen sletting nødvendig.

Min erfaring med Clinique Quickliner For Lips Intense - 06 Intense Cranberry:

Den ytre papirkartongen som du ser er typisk for Clinique. Blyanten er en vridd opp som dessverre ikke snurres inn igjen. Kroppen er fargekodd, men hetten er grå. Alle detaljer om produktet er nevnt på den ytre papirkartongen. Det er en enkel og sofistikert emballasje, akkurat som forventet av Clinique. Den eneste feilen er at du aldri vil vite hvor mye produkt som er igjen og ender med halve leppen, og plutselig er det borte ... hihi!

Strukturen på liner er ikke super kremaktig. Jeg tror det er berettiget som leppe linjer er ment å holde seg på plass og holde leppe farge. Hvis det er for kremaktig, vil det bare ikke tjene formålet helt. Liner glir ganske godt på leppene uten å slepe / trekke og gir intens pigmentering i en enkelt sveipe. En sveipe er nok til å dekke pigmenterte lepper.

Skyggen "Intense Cranberry" er en perfekt nøytral rød som passer til alle hudtoner. Den er fet og slitesterk samtidig. så du kan bare bruke dette på dine lepper og mascara på dine øyne, og gå ut av døren. Med tanke på tekstur og pigmentering, bærer jeg den som en matt leppefarge, og det er ikke noe problem overhodet. Personer med svært tørre lepper kan trenge litt balsam på toppen etter et par timer.

Oppholdsstyrken er ganske bra. Med mini måltider mellomliggende, forblir den på i 5-6 timer med minimal fading i midten. Det er vannavstøtende, men kan ikke overleve en full på måltid bare av seg selv. Berøring er nødvendig etter et ordentlig måltid.

Samlet sett er disse linjene superpigmenterte og intense, akkurat som navnet antyder, men den heftige prislappen er definitivt en avskrekkende. Også skyggen er ikke unik, og det er mange lignende nyanser tilgjengelig til lavere priser.

Pros av Clinique Quickliner For Lips Intense - 06 Intense Cranberry:

  • Fargekodd emballasje.
  • Intensiv pigmentering.
  • God oppholdsstyrke.
  • Ganske nyanse.
  • Ikke-tørkestruktur.
  • Gjelder jevnt på leppene.

Cons av Clinique Quickliner For Lips Intense - 06 Intense Cranberry:

  • Dyrt.
  • Ikke-uttrekkbar blyant.
  • Lett dupe-stand skygge.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Clinique Quickliner For Lips Intense - 06 Intense Cranberry? Tilbakekjøp - Jeg vil tenke to ganger på grunn av den høye prislappen; ellers ingen klager. Anbefaler - hvis du er i humør for å splurge så gå videre.

Clinique Quickliner for Eyes Review - Dark Chocolate Clinique Quickliner For Eyes Intense - Intense Ivy Clinique Intense Passion Quickliner for lepper Intense Jordana Quickliner Lips 08 Ruby Stone Jordana Quick Liner For Lips: Cherrywood, Wild Orchid og Scarlet Lotus Herbals Seduction Lip Gloss Cranberry Punch Maybelline Super Stay 14-timers leppestift - Kontinuerlig Tranebær Estee Lauder Wet Cranberry Pure Color Lip Gloss

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: