Hei flotte damer,

Dagens gjennomgang er fra Body Shop-serien! Jeg vet, vi har mange flinke fans av dette merket her på IMBB, men ærlig talt, jeg hadde ikke vært altfor enamored av merkevaren. Jeg prøvde en håndfull ting fra Body Shop, og et par ting ble stiftet - som Strawberry Body polish, Vitamin E serum-i-olje, Seaweed-ansiktsskrubbe. Resten ... litt meh! Så da jeg så dette nye "Spa of the World" -området som hadde overveldende anmeldelser på blogosfæren - var jeg fascinert og spent fordi jeg elsker olje - både ansikt og kropp! Og hvis jeg er ærlig, er matlagingsvarianter også, men la oss ikke starte en "aloo tikki og samosa" samtale! Jeg likte følelsen av en rekke produkter i dette området, så endte opp med å plukke 3 massasjeoljer, 2 skrubber og leiremasken. La oss se hvordan den første av oljene - lavendelolje utført.

Produkt detaljer: I det 14. århundre krevde kong Charles VI fra Frankrike puter fylt med lavendel for å berolige ham til å sove. Lavendel essensiell olje har en naturlig avslappende duft som fremmer en følelse av velvære. Bruk denne beroligende massasjeoljen som en del av vår avslappende ritual når du har behov for et raskt spor til ro.

 • Avslappende massasjeolje.
 • Beroliger kropp og sinn.
 • Med lavendel fra Sør-Frankrike.
 • Dette er en del av vår avslappende ritual!

Pris: INR 1695 for 170 ml.

emballasje:Emballasjen er god - det er en stump mørk tonet plastflaske med en bred base. Dette sikrer at flasken står godt, ikke sannsynlig å topple og spyle oljen. Den mørke fargen på flasken forhåpentligvis sikrer at produktet forblir stabilt. Plastflasken er trygt fra å bryte. Det er ingen papkasse eller noe med den, bare flasken, og den har en skruehett. Når det er åpnet, avslører det en plastpropp med et lite hull, noe som gir tilstrekkelig kontroll på væsken som blir dispensert. Jeg skulle ønske det kom med en pumpe, men det ser ut til å være min generelle rype med stort sett alle oljeprodukter.

Min erfaring med kroppshandelen Spa of the World Fransk Lavendel Massasje Olje:

Litt om huden min - jeg har ekstremt tørr hud. Jeg har blitt anbefalt av min hudlege å aldri hoppe over fuktighetskrem etter bad. Jeg vil være ærlig, jeg betaler ikke alltid rådene, men når jeg ikke gjør det, gjør jeg ende med å omvende det! Så, hvis det er et produkt som kan gjøre jobben av å bruke fuktighetskrem morsom og gjøre den vare minst 24 timer - jeg er inne! Over tid har jeg innsett at oljer virker bedre på denne jobben enn de vanlige fuktighetskremene. Problemet er at oljer har en tendens til å flekke klær, etc, og la et residu. Ikke sant? Feil! New Age-produktene har på en eller annen måte overvinnet disse problemene, og er omtrent perfekt!

The Body Shop massasje oljer er absolutt "Gud sendt" for meg! Lavendel Massasje oljen er helt himmelsk. Det lukter av .... vel, lavendel! Åpenbart!! 😉 Vi har alle hørt og / eller opplevd skjønnheten av lavendelolje - det er beroligende, det hjelper sansene og kroppen slapper av, og har en meget beroligende effekt. Selv om lavendeloljen er ganske lav i ingredienslisten - erstattet av søt mandelolje, sesamolje og jojobaolje, er duften av lavendel fortsatt ganske sterk, men ikke overveldende.

Oljen i seg selv er ikke veldig tykk, den er lett og absorberer lett inn i huden. I utgangspunktet lurte jeg på om det ville være hensiktsmessig å bruke det som en daglig fuktighetskrem, spesielt om sommeren, siden den har blitt betegnet som en "massasjeolje." Jeg har brukt dette regelmessig (sammen med de andre oljene) og har hatt ingen bekymringer. Kroppen forblir fuktig, jeg kan identifisere dette fordi du generelt kan skrive på huden min med en spiker - det er det tørt! Ikke bli kvitt termen "massasjeolje" - du trenger ikke å bruke timer på å prøve å massere den. Den absorberer seg raskt i huden uten å etterlate noen rester. Du liker å nyte applikasjonsprosessen, og litt går langt. Du trenger egentlig ikke massevis av produkt for hele kroppen.

Jeg elsker den vakre, sunne glansen som den gir til huden. Nei! Ikke rest, bare en glans.

Den beste delen om denne oljen er åpenbart den beroligende effekten det har på sansene. Så, jeg reserverer vanligvis denne til å søke om natten, før du sover. Det hjelper kroppen å slappe av og fremkaller god søvn! Vær advart - det kan bli veldig vanedannende!

Også, hvis du er den typen som liker å få massasje gjort i et spa, kan du helt ta oljen din sammen og be personen om å bruke dette i stedet. Hvorfor? Noen ganger hjelper det å bruke en olje og duft du er komfortabel med.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Kroppsbutikk Spa Of The World Fransk Lavendel Massasje Olje:

 • Nydelig lavendel duft - ja, det er subjektivt.
 • Slapper av sinnet og kroppen.
 • Du får følelsen av å skjemme bort huden din.
 • Blader kroppen føles myk, smidig, næret.
 • Lett, absorberer ganske raskt.
 • Induces god søvn.
 • Kan brukes hele året.
 • Ikke flekker klær.
 • Oppholder seg flytende - gjennom året.

Ulemper med kroppshandelen Spa av verden Fransk lavendelmassasjeolje:

 • Ingenting egentlig.

IMBB Rating: Et klart 5/5 produkt.

Dette er en himmelsk olje - laget for å slappe av ditt sinn og kropp, og det leverer 100%.Ja, det koster en pen penny, men jeg føler at flasken vil vare en anstendig tid siden du ikke virkelig trenger for mye for hele kroppen.

The Body Shop Spa of the World Japansk Camellia Cream The Body Shop Spa av The World Hawaiian Kukui Cream Kroppshandelen Spa Of The World Polynesisk Monoi Radiance Oil The Body Shop Spa of the World Dead Sea Salt Scrub Body Shop Spa of the World Himalayan Charcoal Body Clay Bath and Body Works Fransk Lavendel og Honning Fine Fragrance Mist Bath and Body Works Fransk Lavendel Honning Dusj Gel Aroma Magic Lavender Oil Khadi lavendelolje Fordeler med lavendelolje Khadi Lavendel Neroli Bath Aroma Therapy Oil 5 kroppsmassasjeoljer - Khadi, Himalaya, Parachute, Johnsons 11 beste massasjeoljer for sunn og glødende hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: