Kropps hudtype: Tørr og akne utsatt Hei damer, Somre er her, det er varmt og fuktig allerede. Vel, jeg har en ny kroppsvask for å vurdere for alle. Det er annerledes og veldig sommerlig, jeg kjøpte fra dette merket for første gang, og det er deres helt nye kroppsvask. Sjekk ut hvordan denne nyeste kroppen vasker av Dial gikk for meg.

Produktbeskrivelse: Opplev følelsen av vakkert myk hud med Dial Miracle Oil Body Wash. Infundert med omsorgsfull Marula Oil og formulert med Micro Oil Technology, gjør denne rensende kroppsvaskens rike, skyllende skum, huden, ren, myk og glatt.

Pris - $ 3,99 for 21Fl.oz

ingredienser:

Min erfaring Dial Miracle Oil Restoring Body Wash:

Emballasje av denne kroppen vask er ganske enkel og standard, gjennomsiktig plastflaske med retninger og ingredienser skrevet på baksiden.

Dette er mitt første kjøp fra dette merket, og det eneste som tiltrukket min oppmerksomhet var dets ingrediens Marula Oil. Jeg har aldri hørt om denne typen olje, og det fascinerte meg å vite mer om det. Mens jeg lærte mer om denne oljen på nettet, fant jeg ut at det er ganske mange skjønnhetsprodukter som er formulert med denne oljen, og jeg skal nå sørge for å få det produktet når det er mulig, spesielt parfymer og kroppsrør. Marula Oil er næringsrik, all-naturlig olje som høstes i Sør-Afrika og Madagaskar. Den passer til alle hudtyper. Den har essensielle fettsyrer, og den er rik på antioksidanter, som hydrerer på de dypeste nivåene og reparerer huden.

Jeg tror uansett hvilken type sesong det er, huden min krever litt olje på daglig basis, og det er derfor jeg er alltid på jakt etter å finne de produktene som kan legge til og opprettholde fuktighet i huden min. Så det var hvordan jeg endte opp med å kjøpe dette produktet, og en annen grunn var da jeg besøkte min venns sted, så jeg dette produktet i en håndvask-flaske (Dial Liquid Hand wash med Marula Oil) og det luktet fantastisk og jeg likte det umiddelbart.

Konsistensen av denne kroppsvasken er tykk, akkurat som jeg foretrekker, jeg liker ikke det rennende og vannet kroppen vasker fordi jeg alltid ender med å bruke den mer enn nødvendig, og det er sløsing med penger.

På samme måte som deres håndvaskvariant, lukker denne kroppsvasken også himmelsk. Duften er sterk, nutty-søt, floral og veldig aromatisk. Jeg vil si lukten gjorde mer rettferdighet til prisen jeg betalte. Det holder seg ganske lenge på huden. Det lukter som kostbar parfyme. Jeg er ikke sikker på om de som er følsomme for parfyme lukt i skjønnhetspleieprodukter, vil like denne kroppen vaske eller ikke. Uansett, neste gang du er i et apotek eller varehus, bare stopp ved å snuse dette produktet, og du vil vite hva jeg snakker om, seriøst!

For en kroppsvask som består av olje som ingrediens, blir det veldig godt. Unødvendig å si det føles veldig fuktighetsgivende og glatt på huden etterpå. Det renser ut helt uten å gjøre huden min tørr eller grov. Jeg mener det er en fin, gylden-oransje farget, enkel kroppsvask, priset veldig økonomisk, som føles lett og friskt på huden.

Pros av Dial Miracle Oil Restoring Body Wash:

• Billig. • Lukter aromatisk. • Føler seg frisk og ren etter bruk. • Inneholder Marula olje, som er rik på antioksidanter. • Meget fuktighetsgivende og fuktighetsgivende på huden. • Gjennomsiktig emballasje.

Cons of Dial Miracle Oil Gjenoppretter Body Wash:

• Jeg kunne ikke finne noen.

IMBB Rating: 5/5

Ville jeg Tilbakekjøp Dial Miracle Oil Restoring Body Wash? Ja!

Vil jeg anbefale Dial Miracle Oil Restoring Body Wash? Hvis du liker sin duft så bør du kjøpe.

Dial Lavendel & Twilight Jasmine All Day Freshness Forfriskende Body Wash Dial Triple Moisture Ultra Moisturizing Body Wash Dial gresk yoghurt vanilje og honning fuktighetsgivende kroppsvask Dial Vanilje Honning Yoghurt Nourishing Body Wash Dial oljefri Acne Control Face Wash Myter om bruk av olje på ansiktet ditt The Body Shop Spa Visdom African Ximenia og Marula Oil Shower Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: