Hudtype: kombinasjon, sensitiv

Hei alle sammen! Dagens gjennomgang handler om Nivea Cream Care Makeup Remover Wipes. Vi dro nylig på ferie og flyselskapene hadde kun kabinbagasje. Så, vi fikk ikke lov til å bære væske som veide mer enn 100 ml. Under pakking så jeg også at min sminkefjerner var 200ml. Så jeg gikk og handlet for makeup remover kluter. Jeg var spent på å finne dette nye produktet fra Nivea. Så her er anmeldelsen av det samme.

Produktbeskrivelse: Rengjør grundig og fjern sminke og jevn vanntett mascara. Beskytt den naturlige fuktighetsbalansen i huden: Cream Cleansing Cloths. Er spesielt mild og condition og passer for alle hudtyper.

Ved nærende formel spesielt egnet for bruk om kvelden. Ansikts-, nakke- og øyeområde (med lukkede øyne) rengjøres med kluten. Sett pakningen igjen forsiktig for å unngå å tørke håndklær. NIVEA Creme Care Wipes med en nærende formel med panthenol og Eucerit®: Rengjør grundig og fjern sminke og jevn vanntett mascara. Beskytt hudens naturlige fuktighetsbalanse. Er spesielt mild og condition og passer for alle hudtyper: Cream Cleansing Cloths.

Pris: € 2 for 25 kluter / ca. 140 INR for 25 kluter

ingredienser: Aqua, Isopropylstearat, Glyserin, Dimetikon, Metylpropandiol, Panthenol, Lanolinalkohol (Eucerit®), Prunus Amygdalus Dulcis Olje, Polyglyceryl-3 Metylglukosedearat, Natriumakrylater / C10-30 Alkylakrylatkorspolymer, 1,2-hexandiol, Fenoksyetanol, Metylparaben , Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Benzylalkohol, Alfa-Isometylionon, Butylfenyl Metylpropionell, Citral, Parfum

Min erfaring med Nivea Cream Care Makeup Remover Wipes:

Emballasjen er typisk Nivea-emballasje. Den kommer i et mørkblått plastdeksel med en klebende åpning på toppen som kan åpnes og lukkes. Det er veldig mye som babyservietteremballasje. Limet er den viktigste delen av min tidligere erfaring. Denne Nivea-en har veldig godt lim. Den lukkes tett og gir ingen åpninger. Disse åpningene fører vanligvis til at tørkene tørker ut.

Duften er igjen "Nivea lukten". Duften er veldig mild og jeg elsker lukten. Det føles mer som et babyprodukt. Duften er frisk og føles kremaktig. Vil beskrive duften som veldig grunnleggende, og de fleste av dere vil like det som det ikke er overveldende. Tørkestørrelsen er dobbelt så stor som en palme. Fargen på torken er hvit. En tørk er tilstrekkelig nok til å fjerne hele ansiktet og nakken. Jeg bruker begge sider og hvert hjørne. Tørkets materiale føles som en fleece. Materialet er elastisk og tåler ikke. Tørken er fuktig men ikke drypper.

Tørken fjerner sminken veldig bra. Det fjerner vannavstøtende sminke også. Tørket etterlater huden ren og forfrisket. Normalt, når jeg bruker makeupservietter, tørker de ut huden min. Så jeg foretrekker å bruke de uten alkohol. Men dette produktet har alkohol og tørker fortsatt ikke ut huden min. Etter å ha brukt tørkingen, vasker jeg ansiktet mitt med en rensemiddel. Huden føles myk og fuktig. Jeg ventet ikke dette fra en sminke og var helt imponert.

Jeg føler meg aldri helt ren etter å ha brukt en sminke og tørk alltid med vann og ansiktsvask. Jeg er ikke sikker på om alle gjør dette. Jeg føler at det er nødvendig å få alle porene rene med vann. Jeg vil ikke at kjemikaliene i ansiktet tørker å være på ansiktet mitt for lenge. Samlet sett er jeg fornøyd med produktet og dets ytelse. Jeg foretrekker å bruke den under reiser, ferier eller etter sen kveldsfester, men ikke hver dag.

Pros av Nivea Cream Care Makeup Remover Wipes:

• Perfekt for reiser • Ett håndkle er tilstrekkelig for hele ansiktet • Lett parfymert • Fjerner vanntett sminke også • Lepper huden ren • Tørker ikke ut huden • Ikke forårsake noen form for irritasjon • God emballasje • Passer til tørr og sensitiv hud

Cons av Nivea Cream Care Makeup Remover Wipes:

• Trenger å vaske ansiktet med vann og ansiktsvask etter bruk av kluter (personlig valg)

IMBB Rating: 4.9/5

Ville jeg tilbakekjøp Nivea Cream Care Makeup Remover Wipes? Sikker. Spesielt for reiser.

Vil jeg anbefale Nivea Cream Care Makeup Remover Wipes? Helt sikkert. Det er alltid godt å ha en pakke hjemme for dager når du føler deg lat for å fjerne sminke. Utførelsen av produktet er god. Den er egnet for tørr og sensitiv hud.

Nivea I Dusj Make Up Remover For Sensitive Skin Nivea I Dusj Body Moisturizer Nivea Fruity Shine Pink Guava Lip Balm Nivea Fruity Shine Pink Guava Lip Balm Makeup Revolution London Alt om Cream Blush Palette 7 Skjønnhet og hudpleie Fordeler med rødbeter Støvler 17 Oljekontroll Makeup Remover Wipes Enkel Micellar Makeup Remover Wipes

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: