Hudtone: Middels til dusk

Hei damer!

Makeup Geek har nylig lansert sine flytende leppestifter med navnet "Plush Matte Liquid Lipsticks". Jeg plukket 4 nyanser fra serien og i dag vurderer jeg den som heter "Vanlig Jane". La oss komme i gang.

Pris: $ 12 for 0,06 oz Produktbeskrivelse: Et kryss mellom en krem ​​og mousse sitter denne unike formelen på toppen av leppene for en myk, "myk" følelse. Et bredt utvalg av farger utformet i en myk matte finish, du er sikker på å finne en svært pigmentert nyanse du elsker! Vanlig Jane er en middels pinky murstein med en matt finish.

ingredienser: Dimetikon, dimetikon-krypolymer, kaprylylmetikon, polymetylsilsesquioxan, dimetikon / vinyldimetikon-krypolymer, stearoylinulin, acetylert glykolstearat, fenoksyetanol, aluminiumstivelse oktenylsuksinat, glycerylbehenat, cyklotetrasiloksan, silika, isocetet-10, etylheksylglyserin, stearinsyre, limonen, cyklopentasiloksan, kapryl / Capric Triglyceride, Flavour / Aroma, Vanilje Planifolia Fruit Extract, Linalool, Citral, Glycerin, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Frukt Ekstrakt Citronellol, Geraniol Kan inneholde: Titandioxid CI 77891, Iron Oxides CI 77491, Glimmer CI 77019, Red 7 Lake CI 15850, Iron Oxides CI 77499

Min erfaring med Makeup Geek Plysj Lip Matte Liquid Lipstick Vanlig Jane:

Emballasje og mengde: Denne leppestift kommer pakket i et pent plastrør med en metallisk pistolmetallhette med logoet på Makeup Geek preget på toppen. Det er også en ytre pappkasse, som har fargekombinasjonen av metallisk pistol og selve skyggen på leppestiftet. Skyggenavnet er tilstede nederst i esken, og ingredienslisten er også trykt på ytre boksen. Dette produktet har en flat doe-fots applikator som er effektiv for lining og fylling av leppene på riktig måte. Emballasjen er ganske liten; det er den minste utseende væske leppestift jeg eier. Når det er sagt, la oss diskutere mengden av dette produktet. Dette produktet inneholder 0,06oz produkt for $ 12. Nå, hvis vi sammenligner dette med lignende produkter i markedet, kommer vi til å vite at denne mengden er så liten, for eksempel inneholder Kat Von De Everlasting flytende leppestift 0,2oz produkt for $ 20. Så, vi får faktisk den 1 / 3. mengden av produktet av en faktisk flytende leppestift som er relativt mindre. Samlet sett er emballasjen pen og av god kvalitet, men selve produktet er ikke en verdi for pengene basert på mengden som tilbys.

Shades: Det er 20 nyanser i dette området, og de fleste fargene er unike. Jeg elsker virkelig skyggevarianter som det er ganske annerledes. 'Vanlig Jane' er en mursteinrosa rød eller terrakotta med en oransje undertone. Dette er en vakker nyanse som vil fungere for alle hudfargene.

Formel: Jeg tror dette området har en fantastisk formel. Makeup Geek beskriver det som et kryss mellom krem ​​og mousse konsistens. Jeg vil si at det er en ganske god beskrivelse. Tekstur er mer som tykk pisket mousse og ligner på tekstur av mine favorittformler som 'Tarte Creamy Matte Lip Paints' og 'TBS Matte Liquid Lip'. Disse gir en halvmattig finish. Du må røre opp etter måltider som det kommer av. Disse er ikke typiske matte væske leppestifter, noe som er et pluss som det er mer behagelig å ha på seg.

Det er ekstremt pigmentert og klamrer seg ikke til tørre flekker og fine linjer. Det tørker ikke, men riktig peeling er et must før du bruker disse leppestifter. Denne nyansen er ikke stram og glir på glatt. Denne formelen er ikke smussbeskyttet eller overføringssikret.

Oppholdsstyrke: Disse har en anstendig oppholdsstyrke, den forblir satt i god 5 til 6 timer og deretter fades litt, men vi kan enkelt bruke dem igjen. Som jeg fortalte før, overfører disse litt mens de spiser eller drikker, men ikke noe stort. Denne lippen tørker ikke ned i leppene, men det meste på slutten av dagen, det føles litt tørk på leppene, men ingenting ubehagelig.

Jeg tror at disse er flotte leppestifter unntatt mengden. Jeg håper Makeup Geek gjør noe om dette snart, og det kan bli en av de mest økonomiske og komfortable formlene i markedet.

Pros av Makeup Geek Plysj Leppematte Væske Leppestift Vanlig Jane:

  • Søt emballasje
  • Lett å bruke fotfot
  • Brick pinky rød nyanse med oransje undertoner
  • Kremaktig mousse konsistens
  • Semi-matt finish
  • God pigmentering
  • Føler seg ikke ekstremt tørr på leppene
  • Langvarig

Cons of Makeup Geek Plysj Leppematte Væske Leppestift Vanlig Jane:

  • Mengde er mindre
  • Overfører litt

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Sminkepleie Geek Plysj Leppematte Væske Leppestift Vanlig Jane? Ja.

Makeup Geek Foiled Eyeshadow Untamed Makeup Geek Eyeshadow Sidekick Makeup Geek Plysj Leppematte Tomboy Makeup Geek Plysj Lip Matte Urbanista Alle sukker kosmetikk smudge meg ikke flytende leppestift bilder, stikkord Kylie Spice Matte Liquid Lipstick og Lip Liner Alle Huda Beauty Liquid Matte leppestift bilder, fargeprøver, leppeprøver Lime Crime Polly Velvetines Matte Liquid Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: