Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på Tom Ford Lips and Boys samling Leppestift i skyggen "# 65 Eric."

Produktbeskrivelse: Tom Ford Lip Color er fylt med sjeldne og eksotiske ingredienser, inkludert soya frø ekstrakt, brasiliansk murumuru smør og chamomilla blomstolje for å lage en ultrakremaktig tekstur med en utrolig jevn applikasjon. Spesielt behandlede fargepigmenter er blandet for å levere ren farge med akkurat den rette balansen mellom lysstyrke.

Pris: Siden dette er en mini leppestift, selger den for $ 35 dollar hver.

Min erfaring med Tom Ford # 65 Eric Lip Farge:

emballasje: En så nydelig, men sofistikert leppestiftrør som skriker luksus. Lippestiften er plassert i et rektangulært rør med skinnende svart og gull aksenter med TF preget på toppen av lokket og på leppestiftet selv. Den eneste klagen jeg har er at alle leppestifter ser nøyaktig ut på samme måte, derfor hvis du vil ta tak i en bestemt farge, må du lese etikettklistremerket under hver leppestift.

Tekstur og applikasjon: Denne leppestiften er veldig glatt og veldig kremaktig. Den har en glide på den, som føles som silke over leppene dine. Selv med et par lag, føles det ikke tungt på leppene. Jeg finner søknaden veldig enkelt og presis med formen på kulen.

Skygge og finish:Skyggen "Eric" er varm rødaktig rosa med en masse gullmikroglitter i en kremaktig base. Denne skyggen er en av de mest glitrende nyanser jeg har. The shimmers er ikke subtile og er tydelig merkbar fra en snakk avstand, men likevel klarer å se stilig og sofistikert. Gnistene gir en veldig "iøynefallende glans" til leppene som jeg elsker, men hvis du generelt ikke foretrekker glitrende leppestifter, bør du avstå fra å få denne spesielle skyggen. Jeg personlig finner denne nyansen å være nydelig, og jeg er sikker på at det vil flattere stort utvalg av hudtoner fra palestin til dypeste.

Pigmentering og følelse på lepper: Den går helt ugjennomsiktig i 2-3 swipes. På grunn av tilstedeværelsen av en hel masse gnist, føles dette leppestiftet litt grusomt når du gni leppene dine sammen, men som helhet sitter den veldig komfortabelt på leppene og føles moderat hydratiserende. Det klamrer seg ikke til eller fremhever tørre flekker på mine lepper eller synker det i fine linjer.

Oppholdsstyrke:Å holde strøm er bra, ikke super imponerende. Den forblir på mine lepper i 4-5 timer med lette snacks og drinker med svakt fading. Det vil ikke overleve et fullt måltid og vil trenge på nytt. Noen glimmerpartikler står fast bak på leppene dine selv når leppestiftet ditt fades, men siden de er veldig fine, ser det ikke ut som om du har glitter disco ball-lepper. Det kan lett tørkes bort med et vev.

Samlet, med så mange av samme kremete og matte leppestift i min samling, elsker jeg det faktum at jeg prøvde noe nytt med hensyn til denne super glitrende leppestiftet av Tom Ford. Den fantastiske kvaliteten på Tom Ford leppestift kan ikke slås, og på en eller annen måte utfører de selv denne glitrende leppestift perfekt med sin fantastiske kremete, silkeblanke tekstur, vakker nyanse og flott pigmentering. Det eneste jeg er litt skuffet over er at det ikke er veldig enestående, men fortsatt en gjennomsnittlig slitasje tid, men jeg finner ikke dette å være stort. Å holde alt dette i bakhodet tror jeg fremdeles at denne leppestiften er verdt splurge, og jeg vil anbefale denne leppestiften.

Fordeler av Tom Ford # 65 Eric Lip Farge:

  • Flott emballasje.
  • Kremaktig silkeaktig formel, glir bare på leppene som en drøm!
  • Mange små glimmerpartikler gir en vakker glans og dimensjon til leppene uten å se ut som en gal diskotekball.
  • Moderat hydrering på leppene, etterlater leppene seg veldig behagelig.
  • Oppholder seg i 4-5 timer.
  • Opak dekning i 2-3 swipes.

Ulemper med Tom Ford # 65 Eric Lip Farge:

  • Ikke for de som absolutt misliker shimmers i leppestiftet.
  • Føler den minste biten grusom når du gni leppene dine sammen på grunn av tilstedeværelsen av shimmers.
  • Gjennomsnittlig mengde oppholdskraft, ikke super imponerende.
  • Shimmer spesiell er igjen klamrer seg til leppene selv når leppestiften svinder, men det kan lett tørkes av.

IMBB Rating: 4.5/5

Tom Ford 47 Cary Lip Color Tom Ford Daniel 59 Lip Color Tom Ford Giacomo Lip Color Tom Ford Lip Color - Cherry Lush Tom Ford Casablanca (03), True Coral (09), Flamingo (08) Lip Color Tom Ford Lip Color Matte Ruby Rush, Flame, Velvet Cherry Tom Ford Lip Color Shine Ravenous 04 Drool Time! Forhåndsvisning av 5 Tom Ford Lipsticks! Tom Ford Lip Color - Violet Fatale Tom Ford Pussycat 04 Matte Lip Color Tom Ford Black Dahlia Matte leppestift Streetwear Color Rich Ultra fuktig Lip Color - 29 Persian Blush Street Wear Color Rich Ultra fuktig Lip Color 28 XOXO Lakme 9 til 5 Lip Color - Fløtekarbon Nexus Maybelline M203 Hot Chilli Colorshow Kremaktig Matte Lip Color

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: