Skin Tone-Medium, NC42, varme undertoner Jeg pleier alltid å plukke mer enn en nyanse når jeg prøver en rekkevidde, ettersom jeg tror tekstur varierer ganske med skyggen. Og dette skjer oftere i budsjettvennlige alternativer. Jeg plukket opp 4 nyanser fra Diana of London, gjennomgått Hindbær og hasselnøtt og nå er det mine tanker på skyggen nr. 06, rød natur.

Pris - Rs 699 / - Produktbeskrivelse: Lett vekt, langvarig og ikke-overføring. En fantastisk leppefarge i flytende form med matte iriserende og metalliske effekter sikrer langvarige sminke resultater. Den kremete myke fløyete tekstur er lett og behagelig. Det føles ikke tungt eller fett, ikke-overføringsleppefargen tillater oppfatning i alle tilfeller.

Min erfaring med Diana of London # 06 Red Nature 2000 Kisses Wonderful Lipstick:

Emballasjen er enkel, men den metalliske blå hetten virker litt billig for meg. Ikke en stor bekymring da emballasjen fungerer bra. Skyggenavnet og nummeret er nevnt på undersiden av leppefargen. Veggene er ganske enkle, men ikke veldig robuste. Svampespissen er mindre sammenlignet med vanlige leppefargesvamp, men det er greit da folk med mindre lepper finner dette lettere å jobbe med.

Tekstilfargens tekstur er tykk og kremaktig. Jeg vil helst kalle det en leppe krem ​​og ikke en flytende leppestift. Det er pigmentert, men det kreves fortsatt to swipes for å dekke hele leppene helt. Den legger seg til en fullstendig matt finish i 1 minutt eller så, og beveger seg ikke eller smuss i det hele tatt. Det er tilrådelig å ikke pose leppene som det kan ende med å se patchy. Et tips for folk med svært tørre lepper ville være, bruk leppebalsam, kyss på baksiden av hånden din og bruk deretter leppefarge. Du vil ha en mer behagelig slitasje ut av det.

Rød natur er en av de mest nøytrale røde jeg noensinne har kommet over. Det er verken for varmt eller for kult, og det er skyggenes skjønnhet. Både varme og kule tonete skjønnheter kan sport det med letthet. Den fløyete tekstur legger til skyggenes skjønnhet.

Den levende kraften i leppefargen er utover fantasi. Det ble på til tiden jeg fjernet det med en sminkefjerner. Med veldig fet mat kan det være litt fading, men ingenting som ser forferdelig ut. Jeg er så hyggelig overrasket over at de tilbyr så lang oppholdskraft på dette prispunktet!

Fordeler av Diana of London # 06 Red Nature 2000 Kisses Wonderful Lipstick:

• Enkel emballasje. • Kremet tekstur. • Nydelig nyanse. • Ikke klebrig. • Ikke tørking på leppene. • Stenger lenge!

Cons av Diana of London # 06 Red Nature 2000 Kisses Wonderful Lipstick:

• Duft er for søt til å begynne med. • Parabener.

IMBB Rating - 4.25/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Diana of London # 06 Red Nature 2000 Kisses Wonderful Lipstick? Ja til begge!

Diana of London # 18 Hasselnøtt 2000 Kisses Wonderful Lipstick Diana of London # 17 Raspberry 2000 Kisses Wonderful Lipstick Diana of London 2000 Kisses Leppestift-Tranebær Diana of London Varig Beauty 2000 Kisses Wonderful Lipstick Diana Of London 2000 Kisses Wonderful Lipstick - Myk brun Diana of London 2000 Kisses Wonderful Lipstick Coco Ice Diana of London 2000 Kisses Wonderful Lipstick - Ren Temptation Diana Of London 2000 Kisses Wonderful Lipstick - Pink Fuschia Diana Of London 2000 Kisses Wonderful Lipstick - Sunset Red Diana of London 2000 Kisses Wonderful Lipstick-Warm Passion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: