Hei kjære damer,

Jeg er tilbake med en annen anmeldelse i dag, Vichy Dercos Anti-Hair Loss Shampoo. Jeg har lidd av hårtap problem siden år og prøvde hjem rettsmidler, medisiner, oljer, behandlinger, etc .; du heter det og jeg har prøvd det, men ingenting syntes å ha jobbet så langt.

Produkt detaljer:

Hudtype: Alle Hudtyper (Hårtap).

Handling:

• Bekjemper kollagenstivingsprosessen. • Gir energi til håret fra roten til spissen.

Resultat: Hår gjenvinner kraft og vitalitet fra røttene til tipsene. • Håret er sterkere - 78% • Håret er sterkere - 76% * Testet på 154 personer.

Hvordan å bruke:

Hyppig bruk.

Aktive ingredienser:

SP94 og Aminexil® - et patentert anti-hårtapsmolekyl, bidrar til å forhindre kollagenstivningsprosessen, som er knyttet til for tidlig aldring av hårrøtter. Dens anti-hår tap effektivitet har blitt klinisk bevist.

Tekstur:

Med rik kremaktig skum, gjør denne sjampoen bløt i hodebunnen, noe som øker effekten fra røttene. Kan brukes hver dag.

Pris:

Rs. 590 for 100 ml.

emballasje:

Den kommer i en hvit, ikke-gjennomsiktig plastflaske med flip cap. Flip-hetten har en liten dyse.

Duft: Duften er veldig frukt-y, og det er bra.

ingredienser:

Min erfaring med Vichy Dercos Energizing Anti Hair Loss Shampoo:

Vichy Anti Hair Loss Shampoo er en hvit, kremaktig teksturerte sjampo med normal konsistens. Det ser ikke noe annerledes ut enn den vanlige daglig shampoo, men utseende kan være villedende noen ganger, ikke sant? Vichy SA rådet meg til å bruke denne sjampoen tre ganger i uken for å få de beste resultatene. Hun fortalte meg også at resultatene kunne være synlige med den første vasken! Vel, egentlig fikk jeg ikke det ønskede resultatet i en vask. Jeg bruker det tre ganger i uken, og for resten av dagene bruker jeg min normale sjampo og balsam. Siden denne sjampoen er dyr, bruker jeg ikke olje på håret en dag før du bruker denne sjampoen, da det ville kreve mer mengde sjampo. Derfor renser jeg håret en dag før jeg bruker denne sjampoen. Sjampoen lammer godt og til og med renser håret godt. Det tørker ikke ut eller veier håret mitt. Hårbrudd oppstår mens du vasker, men det er normalt.

Resultatene etter ca. 1,5 måneders bruk er ikke så bra. Jeg hadde forventet at håret mitt skulle stoppe helt, men jeg tror jeg må fortsette å bruke denne sjampoen i noen få måneder for å få mer ønskede resultater. Fra nå av har jeg opplevd 20% mindre hårfall. Tidligere pleide jeg å få en haug med hår i min brede tannkamme, og hårbandet mitt var alltid fullt av hår til enhver tid. Jeg har observert endring i det scenariet, svært få tråder / nesten ikke hår i hårbandet og kammen nå.

Pros av Vichy Dercos Energizing Anti Hair Loss Shampoo:

  • Hjelper med å kontrollere hår faller i begrenset grad.
  • Duft er bra.
  • Lammer godt.
  • Renser håret godt.
  • Tørker ikke ut eller veier håret ned.

Cons av Vichy Dercos Energizing Anti Hair Loss Shampoo:

  • Pris, veldig dyrt for gitt mengde.
  • Man må bruke den i flere måneder for at resultatene skal vises.
  • Det fungerer ikke alene. Å følge et godt kosthold er også nødvendig, ellers noe som du prøver, vil mislykkes.

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefaler jeg Vichy Dercos Energizing Anti Hair Loss Shampoo?

Jeg er fornøyd med den langsomme og jevne fremgangen som jeg opplever med mitt hårfallsproblem. Jeg er ikke sikker på om jeg får drastiske resultater i noen måneder, men jeg er villig til å ta den sjansen.

IMBB Rating:

3.5/5

Vichy Normaderm Rensende rensegel Vichy Normaderm Anti-Imperfection Hydrating Care Vichy Capital Soleil Sunscreen SPF 25 Vichy Bi-White Reveal Cleansing Foam Vichy Purete Thermale Demaquillant Integral One Step Cleanser Olje / Akne Hudpleie / Vichy Normaderm Anti Imprefections Vichy Innstillingspulver Lotus Herbals Pomegranate & Plum Energizing Skin Polisher Maybelline Baby Lips Lip Balm - Energizing Orange Dr. Reddy's Mintop Hair Fall Solution Hjemmelaget Hair Regrowth Oil for å forhindre håravfall Wella Hair Loss System Profesjonelt energiserum Jovees Henna & Ginseng Anti Hair Loss Shampoo VLCC Natural Sciences Hibiscus Anti Hair Fall Shampoo Ny Himalaya Herbals Anti-Hair Fall Shampoo

Sunsilk Hair Fall Solution Sjampo og Conditioner Sunsilk Anti Dandruff Solution Shampoo Frisyre: Frisyrer til langt hår Hvordan velge frisyrer i henhold til ansiktsform 9 hårpleie tips for langt hår for indiske kvinner Beste skrap sjampo L'Oreal Total Repair 5 Shampoo og Conditioner Khadi Sat Reetha Herbal Shampoo The Body Shop Banana Shampoo Pantene Lively Clean Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: