Hei søte,

Hvordan foregår forberedelsene for Navaratri? Jeg lager noen kjoler, men jeg planlegger ikke å gå og spille hvor som helst. Det er for overfylt, spesielt i nærheten av min plass! Tresemme har nylig lansert et nytt utvalg som heter "Hair Spa Rejuvenation." Det er for første gang at noen merkevarer har oppstått med en sjampo og balsam med spabehandling. Her er mer om denne sjampoen.

Pris:

Rs. 180 for 200 ml.

Produktbeskrivelse:

Ny TRESemmé Hair spa foryngelse infundert med hydratiserende marine mineraler komplekse og essensielle næringsstoffer, dykker næring din hodebunn *. Resultatet er at håret ditt er forsiktig renset og fuktet, det ser tykkere ut og skinnere.

Min erfaring med Tresemme Hair Spa Foryngelse Shampoo:

Jeg døde for å prøve denne nye lanseringen fordi Tresemme har jobbet veldig bra for meg. Tresemme hår spa foryngelse sjampo kommer i en svart flaske som er den samme som alle andre Tresemme flasker som vi har sett. Det er 3 størrelser, og det er lett tilgjengelig overalt, fordi det er et merkevarebutikk. Sjampoen er hvit i farge og er rennende i tekstur. Duften er delikat med noen friske aqua duft. Duften gir ikke mye, men selvfølgelig kan folk lukte duften når de er nær deg. Sjampoen lurer utrolig og fjerner håret olje på bare en gang, men selvfølgelig sjampo to ganger for å være på den sikre siden.

Det renser håret mitt og gir meg en veldig frisk følelse. Etter skylling fikk jeg følelsen av å ha gjennomgått spa, ikke akkurat et spa, men noe som ligner på det. Jeg følte at jeg hadde konditionert håret mitt selv om jeg bare hadde shampooed. Det vil være veldig bra hvis vi hopper over balsammen på travle dager. Denne sjampoen nærmet håret mitt, så tørrheten var borte. Det gjorde ingen forskjell i mine splitte ender, men styrte frizz i stor grad. Det skinner håret og fjerner alle knutene også. Håret mitt så veldig skinnende ut og så ut som om jeg hadde brukt noe serum. Håret mitt føltes faktisk som jeg hadde gjort spa når jeg brukte balsammen sammen med sjampoen. Dette området er bare fantastisk for alle typer hår. Dette er det beste blant alle områdene, og det er det jeg føler. Folk, du må prøve dette ut, og du vil virkelig være glad.

Pros av Tresemme Hair Spa Foryngelse Sjampo:

 • Lett tilgjengelig og rimelig.
 • Leveres i tre størrelsesvarianter.
 • En mengde mengde sjampo kreves hver gang.
 • Lakker vakkert og renser hårbunnen godt.
 • Håret mitt så frisk ut etter bruk av denne sjampoen.
 • Håret føles jevnt, mykt og glanset.
 • Hjelper med å fjerne håret med letthet.
 • Induced fuktighet i håret mitt.
 • Kontrollert frizz helt.
 • Billigere alternativ til spa-behandling.
 • Hårtekstur vil bli bedre ved vanlig bruk.
 • Aqua duft.

Ulemper med Tresemme Hair Spa Foryngelse Sjampo:

 • Ingenting jeg kan tenke på!

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Tresemme Hair Spa Foryngelse Shampoo?

Definitivt ja! Jeg har nylig fått fructis trippel ernæring, men jeg kan sikkert si at dette har fungert bedre for meg. Jeg vil få dette igjen sikkert. Jeg anbefaler dette til alle.

Tresemme Glatt og Shine Shampoo Tresemme Keratin Glatt Sjampo og Conditioner Tresemme Hair Fall Control Shampoo Tresemme Climate Control Shampoo Tresemme Split Remedy Split Rescue Shampoo Naturlig Hårspray Behandling hjemme - DIY L'oreal Hair Spa Smoothing CreamBath Jovees Skin Rejuvenation Fruit Facial Kit Kama Rejuvenating og Brightening Ayurvedic Night Cream Lotus Herbals Nutraeye Foryngende og Korrigerende Eye gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: