Jeg foretrekker vanligvis hjemmelagde ansiktspakker eller scrubs, som gir enorme resultater, men noen ganger føler du deg som å prøve forskjellige ting. Det var da jeg plukket denne skrubbe fra La 'Fresh, fra en av de elektroniske skjønnhetsbutikkerne. Det var flere varianter av denne skrubbingen, men jeg foretrukket å velge en pent duftende og lese videre for å vite om det er verdt å velge.

Produktbeskrivelse:

Som huden din gjennomgår den naturlige prosessen med hudfornyelse, døde celler og urenheter akkumulerer og gjemmer hudens ferskeste lag. La 'Fresh Berry Scrub raskt unclogs porene, fjerner svarte hoder og hudfarge dulling dead cells. De naturlige ingrediensene er milde nok til å bruke hver dag.

Veibeskrivelse:

Fukt huden, søk og masser forsiktig, unngå øyne. Skyll godt med rent varmt vann.

ingredienser:

Pris:

Rs. 249 for 500 ml.

Jeg tar på La Fresh Berry Scrub:

Emballasje: Skrubbingen kommer i et stort kar som pakker med et hvitt skruelokk. Dette er ikke bra å bli tatt med under reisen. For store til å bære rundt og kan bli rotete til tider.

Farge og tekstur: Skrubbe ser babyrosa med svært milde valnøttgranulater. Tekstur er ikke tykk eller rennende. Det er ikke en gel type skrubbe, heller en kremaktig skrubbe. Granulatene er ikke grove og de er milde nok til å virke på huden.

Nå, hvis du vil spørre om denne skrubbe jobbet for meg, ville jeg si ja ja ja!

Skrubbingen er ikke tøff med grove granulater. Det er mildt og det er glatt på huden. En liten mengde, si en myntstørrelse er nok til en gangs bruk. Så, dette kommer til å vare meg veldig lenge. Jeg bruker denne skrubbe på alternative dager som det er mildt og jeg ser huden min ren og strålende, noe som betyr at de døde cellene blir skrapt av. Jeg hadde ingen breakouts og ingen stretchiness på huden. Jeg har ikke blackheads, så jeg kan ikke kommentere hvor effektiv denne skrubbe er på blackhead fjerning.

Og duften, Oh my God! Det er en hyggelig lukt. Det lukter søtt av friske bær og jordbær. Noen ganger tror jeg at jeg tar bad med strawberry smoothie. Jeg føler meg veldig avslappet når jeg bruker dette og lukten holder dvelende en stund.

Hva jeg liker om La Fresh Berry Scrub med Strawberry og Raspberry:

  • Den guddommelige duften av friske bær.
  • Mild granulat som ikke er hard på huden.
  • Tekstur som fungerer fint på huden og mengden som kreves for å skrubbe.
  • Glatt og myk hud, med ny glød.
  • Ikke gjør huden din tørr / ujevn.

Hva jeg ikke liker om La Fresh Berry Scrub med Strawberry og Raspberry:

  • Pakken kunne vært bedre. Ikke reisevennlig.

IMBB Rating:

4,8 / 5 (-0,2 for den store emballasjen).

Anbefaler jeg La Fresh Berry Scrub med Strawberry og Raspberry?

Ja, hvis du vil hengi deg til et godt aromatisk bad, velg dette.

Endelig dom:

Dette er sant til sine krav om fjerning av døde celler og gir en fin glød til huden. Duften er bare fantastisk, og dette er definitivt verdt å kjøpe. Samlet, et effektivt produkt.

La Fresh Sandalwood Facial Scrub La Fresh Lemon Facial Cleanser La`Fresh Beutisa Sea Salt Peppermyntefotskrubbe Lotus Berry Scrub VLCC Skin Defence Indian Berberry Face Scrub Ren og klar morgen energi ansiktsvask - Brightening Berry Revlon Colorburst Lip Butter Berry Smoothie Body Shop Guarana Berry Volumising Mousse Kroppsbutikken Strawberry Lip Balm Lakme Fruit Blast Facewash Jordbær Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær Faces Canada Go Chic Lip Gloss i Raspberry Lakme Clean Up Face Scrub Clinique Exfoliating Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: