Hei alle sammen,

I dag skal jeg snakke om et av de mest omtalte produktene i denne siste måneden, og tilgjengeligheten av disse har også blitt et problem. Ja, du gjettet det riktig; Jeg snakker om Maybelline Baby Lips leppebalmer. Disse har kommet ut i 7 forskjellige smaker og er absolutt elsket og elsket av alle.

Den jeg skal gjennomgå, kalles Rose Addict. Alle de andre varianter, det vil si Antioxidant Berry, Mango Pie, Pink Lolita, Coral Flush, Cherry Kiss og Berry Blast har allerede blitt vurdert her på IMBB. Så nå skal vi lese om denne om det lever opp til sine andre søsken eller ikke.

Pris:

Rs 150 for 4,5 g.

Hvorfor vil du elske det i henhold til Maybelline: 

  • Ingen mer grunnleggende leppebalsam.
  • Synlig fornyede lepper og 8-timers hydrering.
  • Beskytter og fukter lepper i hele 8 timer.
  • Hemmeligheten: Eksklusiv lip renew formula med SPF 20.
  • Etter 4 uker blir leppene fornyet og gjenfødt.

Produktet vedrører ikke de ovennevnte punktene. Selv om nettstedet sier 8 timer hydrering med SPF 20, sier emballasjen bare 6 timer og SPF16. Det sies å være formulert med vitamin E og jojoba olje som bidrar til å kaste bort grov tørrhet og gi smidige glatte og polstrede lepper hele dagen.

Bruksanvisning:

Vri basen 1-2 ganger for bruk. Gjenta når leppene blir utsatt for sterk sol, vind eller kulde for maksimal beskyttelse.

Ekspert tips:

Påfør leppebalmen ved å starte i midten av overleppen. Arbeid fra midten til ytre kantene på leppen din, etter konturene i munnen din. Deretter glir du over hele bunnen av leppen.

Emballasje og tekstur:

Denne kommer i en lys baby rosa fargetaske med "Baby Lips" skrevet i den søteste håndskrift som gjør det helt uimotståelig og er minst tonet blant de 5 fargete Baby Lips Shades tilgjengelig. Tekstur er veldig lett og føles ikke tungt på leppene. Jeg er for en fobisk til de balmene som gir inntrykk av at du har lagret leppene dine med olje.

Min erfaring med Maybelline Baby Lips -Rose Addict:

 Denne leppebalmen ser ut til å være mørk i foringsrøret, men når den påføres, er det svært lett pigmentert. Som du kan se i swatchen har jeg swiped det 3-4 ganger for å få den synlig lyserøde fargen. Duften ligner på sin tidligere Maybelline leppebalsam i Pink Bloom. Selv om jeg ventet en liten duft av roser i denne som navnet antyder, men jeg var inne for en skuffelse. Det hydrerer og fuktes effektivt uten tørking. Jeg har brukt det både i løpet av dagen og om natten, og mine lepper føler seg ekstremt myke. Jeg bruker dem også under mine matte leppestifter, og det er ingen tørrhet i flere timer.

Pros av Maybelline Baby Lips Lip balm - Rose Addict:

  1. Veldig lett pigmentert, og flott for hverdagsbruk.
  2. Holder lepper fuktig og hydrert.
  3. Kurerer lekkede lepper om en dag eller to, avhengig av alvorlighetsgraden av det samme.
  4. Rimelig pris og attraktiv utsikt.
  5. Reise vennlig og hygienisk emballasje.

Ulemper med Maybelline Baby Lips Lip balm - Rose Addict:

 Det er ingen duft av rose som navnet antyder. Ganske villedende, vennligst prøv testerne som er tilgjengelige før kjøp. Ingen annen konsesjon som sådan.

Samlet dom:

Denne Baby Lips leppebalsam er så god som sine andre varianter, men jeg vil gjerne prøve litt mer. Jeg elsket duften av Mango Pie og ønsket å kjøpe det, men det var ute av lager så det kommer til å bli mitt neste kjøp. Ved ankomst av vintre er disse babyens lepper det beste og en må-kjøp for alle sammen med de som elsker matte lippier, uten mat, hvilken smak du velger.

Håper du alle likte anmeldelsen og foreslår at du alle får en av disse babyene til å ha de "Oh So Kissable Baby Lips"!

Maybelline Baby Lips - Anti-oxidant Berry Maybelline Baby Lips Mango Pie-Review Maybelline Baby Lips Lip Balm-Pink Lolita Maybelline Baby Lips Coral Flush, Kirsebær Kiss Review, Swatch Maybelline Baby Lips Berry Blast Review Maybelline Baby Lips Beroligende Kirsebær Lip Balm Maybelline Lip Smooth Farge og pleie Balm SPF 16 Review, Fargeprøver Maybelline Lip Smooth Farge Bloom Lip Balm Bilder, fargeprøver Maybelline Lip Smooth Color & Care Balm Bilder, stikkord Maybelline Lip Smooth Farge og pleie Balm SPF 16 Review, Fargeprøver L'Occitane Tinted Shea Butter LipBalm - Blackberry- Wild Rose Review Hvordan lage Tinted LipBalm hjemme Burt's Bees Honey LipBalm Review Kroppsbutikken Delipscious Tinted Lip Balm Photos and Swatches Maybelline Lip Smooth Farge og pleie Balm SPF 16 Review, Fargeprøver MAC Tinted Lip Conditioner Fuchsia Fix Review Nivea Fruity Shine Pomegranate Tonet LipBalm Revlon Super Lustrous Lip Balm Bilder, fargeprøver Slank Blush i Rose Gold Review Maybelline Baby Lips Beroligende Kirsebær Lip Balm

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: