Hei damer,

Den brennende solen gjør veien sammen med mange problemer for oss å takle, stikkende varme, akne, kviser og så videre. Vel, jeg har kombinasjonshud, så i løpet av sommeren blir den fet og fettig, og om vinteren blir den tørr og flakket. Så, jeg må gå for forskjellige sett med produkter til sommer og vinter.

Det har alltid vært vondt å finne et ansiktsvask som holder huden din ren, og som hjelper til med å kontrollere akne og kviser. Jeg så en anmeldelse av Fash Foam Wash på IMBB og bestemte meg for å sjekke det samme på kjemikeren og der fant jeg det er Ansiktsvask / rengjøringsmiddel, og jeg valgte det istedet.

Produktbeskrivelse:

Fash Face Cleanser er en nyskapende tilnærming til sunn hud, som regulerer hudens økosystem. Med den spesialutviklede formuleringen hjelper Fash med å fjerne smuss, døde celler og overdreven olje uten at huden blir tørr. Regelmessig bruk av fash cleanser bidrar til å opprettholde ren, ungdommelig og strålende hud.

Veibeskrivelse:

Våt ansiktet med vann, hell tilstrekkelig mengde Fash ansiktsrenser på palmen, utvikl en rik skum og masser forsiktig til ansiktet i 2 minutter. Skyll av. Gjenta hvis huden er veldig fet. Bruk 1-3 ganger om dagen.

Pris og antall:

Rs. 149 for 100 ml.

ingredienser:

emballasje:

Den kommer i et rør med flip-open lokket, lekkasjetett.

Jeg tar på Fash Face Cleanser:

Det er ganske blått i farge og konsistensen er ganske tykk også. Selv en liten mengde ansiktsrenser skaper nok skum.

Jeg hadde kjøpt dette i løpet av sommeren. Det hjelper med å holde huden myk ren i ca 4 timer, selv om sommeren. Min hud har en tendens til å bryte ut om sommeren og det styrer akne veldig bra, selv om det ikke hevder å.

Duften kan være litt sterk for de som ikke liker duftende hudpleie og kosmetiske produkter, men det er ikke noe ubehagelig. I løpet av vinteren, etter å ha vasket ansiktet med denne ansiktsrenseren, føles huden litt spenstig og tørr.

Det er mitt sommerprodukt som er tilbake på rekken som sommere har nærmet seg.

Fordeler med Fash Face Cleanser:

  • Ganske billig for mengden.
  • Gjør hva det hevder.
  • Fjerner smuss og overdreven olje.
  • Litt går langt.
  • Hjelper med å forhindre akne.

Cons av Fash Face Cleanser:

  • Det gir litt elastisk følelse hvis den brukes i kaldt vær.
  • Jeg kan ikke tenke på noen andre negative punkter enn dette.

IMBB Rating:

4,5 / 5 (-0,5 for den lille elastiske følelsen som det forårsaker i løpet av vintrene).

Vil jeg tilbakekjøpe Fash Face Cleanser?

Ja, selvfølgelig vil jeg:)

Dove Intense Damage Therapy-Shampoo og Conditioner Shimmer Body lotion, Soufflé & Spray: Dove & Oriflame Neutrogena Deep Clean Gentle Scrub Damens rene hvite, dype rensende ansiktsskum med aktivert karbon Rengjør og fjern Deep Action Cleanser Cool & Cool Deep Magnetic Cleansing Charcoal Nose Strip Garnier Pure Exfoliating Face Wash Joy Pure Aloe All Purpose Aloe Vera Cream Oriflame Aloe Vera & Arnica Extract Soothing Pure Gel Liquid Neutrogena Pure Mild Facial Cleanser Garnier Pure Exfoliating Face Wash Dove Deep Pure Face Wash Pore Care Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: