Hei alle sammen!

Denne anmeldelsen handler om H & M Precision Concealer Brush.

Pris: £4.99 Produktbeskrivelse: For påføring av væske og krem ​​leppeprodukter, leppestifter, krem ​​øye skygger og øye primere. Syntetisk hår.

Min erfaring med H & M Precision Concealer Pensel:

Børsten kommer i en svart, plast, glidelåst emballasje. Emballasjen er veldig grunnleggende, og jeg vil ikke anbefale å gjenbruke dekselet. Det vil rive av etter få bruksområder, og også børstene fjærer hver gang du trekker børsten ut av emballasjen. Selve børsten er svart i farge og børstene er brune.

Hylsen er matt svart og håndtaket er blank svart. På håndtaket kan man se merkets logo og også penseltypen. Det er alle preget med en gylden farge. Håndtaket er robust og lett å jobbe med. Over en periode kan håndtaket bli sløvt på grunn av slitasje. Men som vi alle vet, er den viktigste delen borstene.

Borstene er brune i fargen. Penselhodet er ganske bredt og kan ikke brukes til å bestemme skjulthet. Jeg foretrekker å bruke den under mine øyne, da den dekker et større område lett. Borstene føles plast og glir lett på huden. Produktet distribueres ikke jevnt på huden, da børstens tekstur er ganske glatt.

Den endelige avslutningen på skjult er ikke veldig tilfredsstillende, og jeg liker å bruke fingrene eller en Beauty Blender for å få den feilfri finishen og til å jevne ut produktet. Jeg planlegger å bruke denne penselen for å bruke øyenskyggebunnen eller primeren min. Denne børsten, som helhet, er ikke en nødvendighet. Det overfører bare produktet fra røret til huden.

Det er ikke det beste å blande eller få en jevn finish. Jeg personlig ville ikke fortsette å bruke den som en concealer pensel. Siden det er syntetisk, er det lett å vedlikeholde. Man kan bare vaske den med litt sjampo og lufttørke den. Totalt sett liker jeg ikke denne børstens ytelse som en concealer børste. Jeg vil ikke foreslå det til noen. Håndverket er ikke helt opp til merket.

Pros av H & M Precision Concealer Pensel:

• Kan brukes til å overføre produkt (hvis du foretrekker å bruke fingre) • Kan brukes til å bruke øyenskygge primer

Cons av H & M Precision Concealer Pensel:

• Løse børster • Ser og føles veldig syntetisk • Kan ikke brukes til presis skjuling • Strikket overflate

IMBB Rating: 2.5/5 Ville jeg tilbakekjøp H & M Precision Concealer Pensel? Nei. Vil jeg anbefale H & M Precision Concealer Pensel? Du kan velge det bare hvis du leter etter en børste som vil gjelde produktet. Dette er ikke et godt alternativ for å blande concealer. H & M Straight Defining Brush H & M Flat Foundation Brush H & M Makeup Svamp H & M vinklet bufferbørste H & M Precision Lip Brush H & M Soft Nudes Øyenskygge Palette Revlon Concealer Pensel Inglot 22T Concealer Pensel Real Techniques Concealer Pensel MAC 195 Concealer Pensel Colorbar Pro Concealer Pensel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: