Hola Alle!

Hvordan har du det? Dagens gjennomgang er på en leppebalsam kalt Chap Ice in Original variant. Dette hevder å være bedre enn Chapstick, og vi vet alle hvor kjempebra chapsticks er. Så ser på dette kravet kjøpte jeg det øyeblikkelig. Les videre for å vite mer om denne leppebalmen og om det faktisk er bedre at chapstick.

Produktbeskrivelse: Hovedformålet med leppebalsam er å gi et okklusivt lag på leppeflaten for å forsegle fuktighet i lepper og beskytte dem mot ekstern eksponering. Tørr luft, kalde temperaturer og vind har alle tørkeeffekter på huden ved å tegne fuktighet vekk fra kroppen. Lips er spesielt sårbare fordi huden er så tynn, og dermed er de ofte de første som presenterer tegn på tørrhet. Uavhengige materialer som voks og vaselin hindrer fuktighetstap og opprettholder leppekomfort mens smaksstoffer, fargestoffer, solkrem og forskjellige medikamenter kan gi ytterligere, spesifikke fordeler. ). Den kommer i mange smaker som kirsebær, jordbær, Mint, etc.

Pris: $ 1,2 for 0,15 oz. (4,25 g)

ingredienser: Petrolatum, Mineralolje, Ozokeritt, Mikrokrystallinsk, Lanolin, Copernicia Cerifera (Carnauba), Isopropylmyristat, Cetylalkohol, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks, Kamfer, Gul 5Lake, Metylparaben, Titandioxid, Smaken.

Min erfaring med Chap Ice Original Lip Balm:

Balsammet kommer i form av en klikkpinne med en vridningsmekanisme, og disse pinner som balsam er veldig praktiske og enkle å bruke, og de er også veldig hygieniske når det gjelder lagring. Hvis dere har brukt Chapstick, hevder denne balsammen å være mye bedre enn Chapstick. Balsam kommer i mange varianter og smaker som jordbær, kirsebær. Den jeg har er Originalvariant som er smakfri og har ingen SPF. Den samme kommer med en SPF 4 også, denne er uten SPF, men den inneholder titandioxyd som gir solbeskyttelse.

Tekstur er som enhver annen leppebalsam. Den inneholder 44% petrolatum, noe som bare er din petroleums gelé. Det har ingen smak og lukt. Den balsam har en lys pint fargetone til det, men det gir ingen farge til lepper og gir en fin naturlig glans til lepper. Emballasjen er kjedelig og er alt svart og hvit og ser ut som de medisinske balmene.

Det helbreder tørre og hakkede lepper i en grad. Det fukter leppene veldig bra og holder leppene hydrert i lang tid. Jeg må si at ved slutten av dagen min lepper er godt fuktet og næret. Så når du har veldig tørre og hakkede lepper, beroliger det dem umiddelbart som om du har gitt noen drikker til leppene dine og får dem til å bli sunne. Det gir en fin, kjølende tinende følelse til lepper i noen sekunder, hovedsakelig på grunn av tilstedeværelsen av kamfer. Det hevder ikke å gi 12 timers fuktighet, men det sikrer definitivt at leppene blir fuktig i god 4-5 timer, og etter det er det nødvendig med re-applikasjon.

Pros av Chap Ice Original Lip Balm:

 • Fin stikkformpakning
 • Ingen merkelig smak
 • Fukt og hydrater lepper umiddelbart
 • Sømer tøffe lepper effektivt
 • Holder lepper næret i 4-5 timer
 • Gir fin kjølefølelse til lepper
 • Den glir jevnt på leppene

Ulemper med Chap Ice Original Lip Balm:

 • Største con: ingen SPF!
 • Ingen lukt
 • Gir ingen farge
 • Inneholder så mange kjemikalier: parabener, voks.

IMBB Rating: 4/5.

Totalt sett er det en fin daglig slitasje leppebalsam. Vil anbefale å bruke den om natten, da den ikke har SPF, og vil ikke være egnet for bruk i dagtid.

Lipice Lip Balm Sitron Chapstick Classic Cherry Lip Balm Burt Bier Honey Lip Balm Nivea Lip Care Reparasjon og beskyttelse Lip Balm Maybelline Baby Lips Coral Flush, Cherry Kiss Avon Naturals Lip Balm Jordbær, Aloe & Cherry Støvler Essentials LipSalve Collection Elle 18 Juicy Lip Balm i saftig Berry Kroppsbutikken Delipscious Tinted Lip Balm 10 hjem rettsmidler for å behandle Chapped Lips

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Mar 26 2019