Denne anmeldelsen har vært lang, og det er min første på IMBB. Jeg har fulgt IMBB i lang tid nå, og må takke alle dere for å dele dine meninger og gjøre IMBB til en morsom blogg.

Jeg vet at mange mennesker er fascinert av ideen om primere. Jeg prøvde ansiktsprimere fordi jeg har synlige porer og jeg bruker ikke grunnlag mye fordi de fleste grunner får meg til å se ashy eller kakeaktig. La meg begynne med å fortelle dere at jeg har en merkelig kombinasjonshud med oljete T-soner og resten av ansiktet mitt har et sinn i seg selv. Jeg erstatter fundament med Lotus Herbals 3-i-1 matte utseende daglig solkrem (SPF 40) som er min HG solkrem. I begynnelsen var jeg ikke en stor fan av Mac Prep n Prime hudbase visage, fordi det ikke mattificerer, men i den kalde vinteren her i Sverige ble jeg forelsket i det (YAY! For alle pengene brukt på det) . Jeg har bare prøvd en annen primer som er Lumene skjønnhetsbase Matiyfying Primer (billigere, men ikke så bra som Mac Prep og Prime).

Mac Nettsted sier: "En ultra-flytende lotion formulert med spesial-effekt silikoner. Beroliger og beroliger huden, blår bort overflødig olje, og utmerker hudrødhet. Forbedrer laydown og bruk av fundament eller pulver. "

Pris: Mac Prep og Prime selger for $ 26 på deres hjemmeside (jeg husker ikke nøyaktig hvor mye jeg betalte for det, men det var rundt 300SEK som vil være rundt $ 40 :().

emballasje: Du får 30 ml av produktet, og det leveres med en pumpe som ikke dispenserer for mye produkt.

Produkt: Konsistensen er kremaktig og ikke rennende som en lotion. Tekstur er myk og blander bra, og siden silisiumbasert det gjør applikasjonen av fundamentet enklere og veldig jevn. MAC Prep og Prime er skinnende når du pumper det ut, men vil ikke dukke opp på ansiktet ditt.

Med bare en pumpe.

Uten flash:

Applikasjon: Jeg bruker bare en pumpe av MAC prep og prime og bruke den med fingrene mine. Jeg pleier å vente 2-3 minutter for å la den synke inn, før du bruker noe annet som fundament eller solkrem.

Fordeler med MAC prep og Prime Skin Base Visage:

 • Ingen nye break outs på grunn av bruk av Mac Prep og Prime
 • Stiftelsen går jevnt og jevnt.
 • Min sminke varer lenger og blir ikke ujevn når tiden går forbi.
 • Du trenger bare et lite beløp.
 • Kommer med en pumpe, hygienisk !.
 • Har ikke en sterk eller forstyrrende duft.

Ulemper med MAC prep og Prime Skin Base Visage:

 • Matte ikke godt. Det har en tendens til å gi et duggt utseende hvis du bruker en tung hånd med søknad.
 • Gjør ikke noe for porene mine.
 • Prisen. ($ 26 lyder fortsatt bedre enn $ 40 + skjønt.)
 • Ingen SPF !. Det er en annen versjon "MAC - Prep og Prime Face Protect SPF 50", men det skal ha forskjellig konsistens og konsistens. Jeg har ikke noe imot denne feilen siden jeg alltid bruker solkrem.
 • Jeg vil mest sannsynlig kjøpe dette igjen hvis jeg sover på et kaldt sted som Sverige, men ikke når jeg bor i et varmt og fuktig klima.

Min vurdering: : - *: - *: - * + 1/2 ville vært 4 hvis jeg hadde kjøpt den for $ 26 i stedet for $ 40 + 🙁

Etter å ha lest Tatjana-innlegget på P2-krøllete neglelakkene, ga jeg endelig inn og kjøpte Isadoras graffiti spikertopp og selv om de er dyre (6,9 euro), er jeg virkelig glad i disse. Det tar bare 10-20 sekunder for å fullføre springen, nå kan jeg gjerne sporte noen av neglelakkene jeg ikke ville ha på seg alene. Jeg har den svarte og den grønne. Ville bare dele bildet med dere alle:

(Jeg brukte Isadoras perfekte neglelakk i "lime" som base og brukte graffiti-polsk i "svart" på toppen)

Har du prøvd MAC Prep og Prime? Vennligst rate i boksen under.

Les også: MAC Prep For Color Collection lansert i India MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder Review Hvordan lage hudglød: Spør IMBB NYX Eyeshadow Base - Skin Tone Review, LOTD MAC Virgin Isle Cream Color Base Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: