Hårtype: Fint hår, bølgete tekstur Oljehodet og tørre ender, utsatt for splitte ender. Hei IMBBians, Så mye jeg elsker å prøve nye produkter på ansikt og hår, jeg foretrekker alltid å søke på IMBB for å lese anmeldelser før du kjøper, og det har vært min rutine så langt. Jeg ønsket å kjøpe mini-versjoner av produkter for å ta med på min kommende tur og da jeg plukket opp produktene fra John Frieda, la jeg merke til John Frieda Conditioner og sjampo, og jeg plukket dem begge. Så les videre ...

Hva selskapet hevder: John Frieda Luksuriøs Volume 7 Day Volume Shampoo * Synlig full, behagelig myk. Renser uten stripping for naturlig utseende og følelse. For fint hår. Skader forårsaket av styling og daglig miljøspenning skaper "porer" inne i håret, og reduserer dens tetthet. Formelen inneholder patentert teknologi og penetrerer alle hårtyper, fyller skadede områder fra innsiden ut; gjenoppretter fullhet mens den styrker og løfter håret for sunt volum som starter ved roten. Den resulterende tekstforandringen gjør hårfølsomhet og ser mer voluminøs ut. * Når den brukes med Luksuriøs Volume 7-Day Volume in-Shower Treatment

Hvordan å bruke: For maksimale resultater, sjampo, tilstand og stil håret ditt med Luksuriøs Volume Thickening Shampoo til vått hår, Masser forsiktig og jobber inn i en rik skum, og skyll deretter. Følg med tykningskondisjonering. Masser gjennom hele håret, fra rot til spiss, skyll deretter grundig. Håndkle tørr.

Pris: € 1,99 for 50ml

ingredienser:

Min erfaring med John Frieda Luksuriøs Volume 7 Day Volume Shampoo:

I det øyeblikket jeg så produktene, søkte jeg på IMBB for å lese anmeldelsen, takket være Saloni, hadde hun vurdert balsammen allerede, men sjampoen var ikke anmeldt ennå. Jeg har andre produkter for fuktighetskrem, og jeg leter bare etter volum og det er bevist i anmeldelsen, jeg har lykkelig plukket opp produktet.

Sjampoen kommer i en blågrønn tube og fargen minner meg om påfugler! Fargen er nesten like for de fleste produktene. Hetten er en gjennomsiktig plastskruehette og er reisevennlig. Duften er mild og behagelig, men varer ikke lenge og vasker av med når det skylles med vann. Sjampoen har en gelkonsistens og er gjennomsiktig og semi tykk, men er ikke rennende.

Jeg kunne ikke vente til turen til å prøve denne sjampoen. Når du bruker, sjampoen lunder ganske bra og fjerner all olje og smuss fra håret som gjør det rent. Jeg fant ingen forskjell på håret mitt i dusjen. Vanligvis med volum sjampoene jeg har brukt, kan jeg føle økt tetthet i håret mitt når det skylles av og dette viste ikke noe som sådan. Jeg håndkle tørket håret mitt som nevnt, men jeg hoppet over balsam denne gangen. Etter at håret var halvtørret, kunne jeg se økt volum i håret mitt, håret mitt så fyldigere og med mye volum. Etter hvert som håret tørket og når det ble kammet, følte meg håret mye bedre og med mye volum.

Så det er en god volum sjampo, men når det gjelder de andre fordelene er resultatene tilfredsstillende. Det tørket ut håret mitt og håret mitt var lite uhåndterlig med det tørre volumet. Håret mitt var fri for frizz og tangles, men jeg trengte dårlig fuktighet. Da jeg bare ønsket volum fra denne sjampoen, bryr jeg meg ikke så mye om de andre problemene. Når det brukes sammen med balsam, gjør det håret mer håndterbart og mykner håret mitt. Jeg la også merke til at hårets tørrhet er betydelig redusert. Så for glatt volum hår, må sjampoen være parret med balsam.

Så, oppsummering:

Pros fra John Frieda Luksuriøs Volume 7 Day Volume Shampoo:

• Tilfører volum til håret som påstått. • Leter og skyller av lett. • Gir konsistens for å tørke limt hår. • Reise vennlig rør. • Reduserer tangles og frizz. • Gjør håret jevnere og mykere hvis det er parat med balsam.

Cons av John Frieda Luksuriøs Volume 7 Day Volume Shampoo:

• Gir ingen fuktighet i håret. • Tørker håret. • Må kobles sammen med en balsam for andre fordeler enn volum.

IMBB Rating: 3.5/5 Vil jeg tilbakekjøpe John Frieda Luksuriøs Volume 7 Day Volume Shampoo Review? Ja, da jeg bare trenger en volum sjampo og ingenting annet fra det.

Best Volumizing Shampoos tilgjengelig i India John Frieda Luksuriøst Volume Touchably Full Conditioner John Frieda Full Repair Full Body Shampoo Giovanni Root 66 Max Volume Shampoo The Body Shop Rainforest Volume Shampoo L'Oréal Professional Série Expert Volume Utvide sjampo Schwarzkopf Bonacure Volume Boost Shampoo Vivel Volume and Bounce Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: