Produkt kjøpt av IMBB

Hola Beautiful IMBBians !!!

Dette er et produkt jeg kjøpte under sponsorordningen, som forbrukte alle sponsede poeng, men var fortsatt verdt det. Jeg tilbrakte to timer i Sephora for å få den rette øyenskyggepaletten som ville være allsidig med god pigmentering, og som ville passe til hudtonen min. Jeg var litt forvirret mellom denne paletten og en av Tarte, men til slutt avgjort for denne - fortsett å lese for å vite hvorfor.

Produktbeskrivelse: Hva det er: En forlokkende øyenskyggepalett som passer til alle dine innfall, og tilbyr et utvalg av iriserende, matte og satinskygger.

Hva det gjør: Denne allsidige øyenskyggepaletten forvandler utseendet med uendelige muligheter, fra n * de til couture til røykfylt, med seks sultry nyanser. Pakket i en luksuriøs, sølvtone-kompakt som du vil vise på, gir de universelt smigrende fargene noen øyeform.

Hva mer trenger du å vite: Hver av Guerlains Écrin-seks øyenskyggepaletter har navnet Guerlain-boutique i Paris, og den inneholder en dobbel-endet børste og speil.

Pris: $93

Jeg tar på Guerlain Beaugrenelle Ecrin 6 Couleurs Øyenskygge Palette:

Butikker som Sephora og Ulta er himmelen for sminkeekseler som oss, og turer til disse butikkene blir enda bedre med hyggelige, informative og hjelpsomme SA. Den som hjalp meg med å få den riktige paletten var veldig pen og søt; hun tok meg rundt i butikken og stakk flere øyenskygge for meg og hjalp meg til å smale ned denne paletten.

emballasje: De fleste av de dyre palettene kommer ikke i rutinemessige plastikksaker, men de kommer pakket i veldig tykke hardtasker som er miljøvennlige og veldig vakre, men den av Guerlain går i hakk og kommer i et vakkert metallveske. Denne spesielle har et veldig pent blomstermønster, mesh design på omslaget, og innsiden har et annet plastflipdeksel som dobler opp som et speil.

Farge (med klokken fra øverste venstre hjørne):

1: Mørk sløyfe blå farge med en matt finish med kremaktig konsistens. Det er et nøytralt tonet produkt og kan se pen ut på de fleste hudtoner. 2: mørk blå nyanse, men lettere enn forrige nyanse, matt finish med pulver konsistens. 3: Lys gråblå nyanse med sølvfinish. 4: Lys champagne skygge med gullglimmer - perfekt for å fremheve. 5: Sløv grå - gjørmefarger med matt finish. 6: Blek bananskygge med matt finish - kan brukes til å blande mørkere nyanse.

Tekstur: Disse er pressede skygger, men føles som pulverskygger fordi de har litt nedfall. De har veldig myk tekstur med en matt overflate, unntatt den kjedelige blå fargen i lengst til høyre. Skyggene er enkle å blande, er lett å bygge, og er perfekte for å gjenskape flere forskjellige øyeutseende.

Forbli kraft: Hele dagen eller til den er fjernet, smelter den ikke eller overfører, og trenger en god sminkefjerner for å komme av.

Dette er en veldig pen palett og kommer i 5 forskjellige farger, og selv om disse palettene er veldig dyre, er de verdt splurge og luksus.

Pros av Guerlain Beaugrenelle Ecrin 6 Couleurs Øyenskygge Palette:

 • Meget tiltalende emballasje - attraktivt metallhus med innebygd speil.
 • Ideell nyanse for alle typer hudfarger.
 • Homogene shimmerpartikler i den blå skyggen.
 • Ingen duft.
 • Veldig myk tekstur.
 • God pigmentering for matte, pulver skygger, byggbar.
 • Ett feie går langt.
 • Blend som en drøm.
 • Steder på lenge.
 • Tilgjengelig i 5 nyanser.

Cons av Guerlain Beaugrenelle Ecrin 6 Couleurs Øyenskygge Palette:

 • Dyrt.
 • Et par nyanser har litt mindre fargevinster enn andre.
 • Tilgjengelighet kan være et problem for noen.

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Guerlain Beaugrenelle Ecrin 6 Couleurs Øyenskygge Palette? Dette ville vare meg en stund, derfor vil jeg ikke kjøpe det igjen, men jeg anbefaler det til alle de som ikke har noe imot å bruke $ 93 på denne vakre paletten.

IMBB Rating: 4/5

Guerlain Écrin 6 Couleurs Precious Eyeshadows - Boulevard du Montparnasse Øyenskygge Palette Guerlain Les Bois De Rose 04 Øyenskygge Palette Guerlain Ombre Fusion Cream Eyeshadow - Bahia # 01 Guerlain Lip Liner Feve Tonka 43 Guerlain Rose Aux Joues Tender Blush Chic Rosa 02 L'Oreal Paris Precious Purple Farge Riche Ombre Eyeshadow Quad Makeup Revolution Celestial Baked Mono Eyeshadow Buxom Single Eye Shadow Bar - Gimme Gorgeous, Bold Bling, Haute Couture, Designer eller Die, Mix & Mingle, Big Spender Review og Swatches Essens Alt om Paradise Eye Shadow Palette NYX naturlig øyenskygge palett

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 08 2020