Hudton: Middels til Dusky

Hei kjære,

Mirenesse er et kjent australsk skjønnhetsmerke, som finnes på Sephora. Det er et unikt merke fordi de er klinisk testet og er organiske og frie fra nasties som mineralolje, SLS, parabener, alkohol, sulfater og petroleum. Dette merket er litt godt kjent, fordi de ikke kaster bort pengene sine på omfattende PR eller BeautyGuru sponsorater, i stedet de konsentrerer seg om kvaliteten på produktene og også bruker en del av inntektene deres på veldedighet. Jeg var veldig imponert over deres holdning og da jeg gjorde litt undersøkelse fant jeg ut at de bare har positive og tilfredsstillende vurderinger som bare er gode. Så nylig tok jeg opp noen flytende leppestifter fra dette merket, og i dag skal jeg vurdere "Mirenesse Mattfinity Lip Rouge" i skyggen "London". Så, la oss komme i gang.

Pris: $ 19,95 AUD for 1,7g

Produktbeskrivelse: Møt Mattfinity Lip Rouge, vår svært buzzed-om uendelig fuktighetsgivende matt flytende leppestift. Med den mykeste fløyelfinishen, hydrerer denne satinmatte leppeflaten faktisk! Lett glider på, forblir elastisk og levende hele dagen uten å tørke ut leppene dine.

Vår eksklusive formel er infundert med økologisk bivoks for å tegne og tette i fuktighet mens Vitamins A & E beskytter, og gir deg myke, fuktige lepper. En-of-a-kind Mattfinity fyller i fine leppe linjer og flekker for å gi deg glatte, ungdommelige lepper. Den levende tatoveringslignende fargen virker som en flekk og slites av jevnt for å unngå en ujevn farge.

Hvorfor vil du elske det: Overlegen hydrerende langformet matte formel Fyller i fine linjer for ungdommelige lepper Unik ingen rot "Lip Hug" applikator Avansert Gel-Lite anti-fjerningsteknologi

Viktige ingredienser: Organisk Bivoks, Vitamin E, Gel-Lite Polymerpigmenter.

Min erfaring med Mirenesse mattfinity Lip Rouge London:

emballasje: Disse leppene er pakket i et søtt, transparent rør, akkurat som en leppeglans. Røret har en svart hette med en sølvstavning ut skyggenavnet, noe som er unikt. Den nedre halvdelen av røret er transparent og har en svart skygge design. Dette gjør identifikasjonen av skyggen enklere. Emballasjen er enkel og pen. Applikatorene har en "Lip Hug" -effekt; De sitter komfortabelt på leppene ved å klamre seg perfekt på dem, og dermed levere en jevn og kontinuerlig applikasjon.

Shades: Den kommer i en rekke ti nyanser som alle er oppkalt etter kjente byer fra hele verden, og jeg elsker det når leppestifter er oppkalt etter steder. Skyggeområdet er grunnleggende og pent bestående av nudder, nøytrale, pinks og røde. "London" er en vakker berryrosa nyanse med et snev av rødt. Det er en nydelig farge, og det lyser opp hudfarge i en jiffy.

Formel: Lippestikkene har en myk, mousseaktig konsistens som en leppekrem. Det gjelder veldig bra, og det begynner å føles som en satengleppestift, og tørker så til slutt til en halvmattet, plysj fløyelsfinish.

Tekstur er glatt, og det føles veldig behagelig og lett på leppene. Disse er utrolig pigmenterte og et tynt lag på leppene gir deg ugjennomsiktig, pigmentert farge som føles som en drøm. Jeg brukte dem uten å forme mine lepper med en leppeforing og det var ingen fjæring eller blødning, selv etter å ha spist.

Parfyme: Dette har en fruktig kunstig duft til det som jeg ikke har noe imot, men det kan være plagsom for folk med sensitiv nese. Disse er laget med organisk bivoks og vitamin E og dermed, i motsetning til de fleste matte leppestifter, gjør dette ikke leppene tørke i det hele tatt, og de faktisk hydrerer og du føler ikke at det er noe på leppene dine.

Longevity: De har en fantastisk oppholdskraft. De blir satt hele dagen og det er nesten overføringsbestandig. Jeg la merke til bare minimal overføring selv etter å ha spist. De fade litt med fet mat, men ikke noe latterlig. De lar også en vakker flekk på leppene.

Jeg har prøvd mange forskjellige leppeprodukter fra forskjellige merker, men dette er langt det beste jeg har gitt meg. Det forblir satt lenge, det ser fantastisk ut, fargepengene er flotte og det er økologisk, noe som gjør det til en glede å ha på seg.

Pros av Mirenesse mattfinity Lip Rouge London:

 • God emballasje.
 • Lip klemmer applikator.
 • Vakker berry skygge.
 • Kremaktig moussey konsistens.
 • Velvet matt finish.
 • Insane pigmentering.
 • Langvarig.
 • Hydrerende og behagelig.
 • Non-tørking.
 • Minimal overføring.
 • Inneholder organisk bivoks og vitamin E.
 • Fri fra parabener, alkohol, SLS, mineralolje.

Cons av Mirenesse mattfinity Lip Rouge London:

 • Duften kan være et problem for sensitive mennesker.

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Mirenesse mattfinity Lip Rouge London? Ja til begge deler.

Mirenesse Pore Shrinc Intensive Pore Minimiser Mask Lakme Blushing Pink Enrich Lip Crayon Ansikter Ultime Pro Matte Lip Crayon - Peach Me 08 Lancome Rouge i kjærlighet leppestift - Berry in Love Lancôme L'Absolu Rouge leppestift - Prune Amethyste Yves Rocher Radiant Lip Crayon Rouge Bordeaux Bite Lip Rouge i Apple Kryolan Lip Rouge Palette - 18 Brude Diana of London Party Red Diana Matic leppestift Ciate London Makeup Melter Makeup Remover Makeup Revolution London Svart Vanntett Væske Eyeliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: