Hei peeps,

Victoria's Secret lanserte nylig sine nye tåker og jeg kunne ikke motstå å plukke dem opp! Jeg har noen tåker fra dette området siden jeg er veldig gal etter dem, og jeg elsker å legge til forskjellige dufter i samlingen min. Så her er oversikten over tåken som heter "Eksotisk".

Pris: $ 18 for 250 ml / Rs. 1200 (jeg fikk det på et tilbud på 5 for 200 dirhamer som er lik Rs 740 per flaske).

Produktbeskrivelse av Victoria's Secret: Nytt utseende, bedre enn noensinne formel - denne rene tåken er laget for å blande, blande og leke for en tilpasset duft, med iris og varmt havsalt.

Fragrance type: Warm Stil: Fløyelsaktig og fristende Merknader: Iris og varmt havsalt.

Min erfaring med Victoria's Secret Exotic Fragrance Mist:

emballasje: Den nye Victoria's Secret-tåken ser mye annerledes ut enn de vanlige signaturstilene. Denne kommer i en fett rund flaske i varm rosa emballasje med en ombre effekt. Den har en gull runde hette som Victorias hemmelighet gravert over den. Flasken er lastet med tåken, og jeg tror at mengden er bra for prisen, fordi bare litt blir brukt til hver gang. Det er litt tungt, men også praktisk. Jeg ville ikke ha noe med å bære den rundt. Dysen fungerer også veldig bra, så så langt som emballasjen har de spikret det! Jeg har ikke sett flere flotte flasker enn VS-ene, og det er derfor jeg er stor fan!

Parfyme: Duften "Eksotisk" overfører meg bare til strendene med sand, sjø og solnedgang. Duften er veldig skarp og forfriskende. Jeg føler meg oppdatert i det øyeblikket jeg spritz dette på. Det har en søt hint til duften fordi alle VS-tåke har en fin touch for å gjøre det feminint. Det lukter blomstret med et snev av musk på samme tid. Jeg elsker tilsetning av moskus til duften, noe som gjør det til en varm duft.

Dette får meg til å føle meg veldig energisk og løfter opp tilliten min. Jeg føler meg som en diva med denne duften! Duften betyr en kvinne som er modig, kraftig, sterk og bekymringsløs. Det lukter veldig mye av iris, men tilsetning av havsalt gjør det til en veldig unik duft som ikke kan dupliseres i det hele tatt.

Forbli kraft: Den tåleffekten av denne tåken er ganske gjennomsnittlig. Det forblir et sted rundt 3 timer og da må det på nytt brukes, men jeg tror det kan holde seg rundt 4-5 timer ved å bruke andre produkter fra samme rekkevidde sammen, fordi det vanligvis er tilfelle med VS-tåke. Men jeg ønsker at de bodde litt lengre fordi disse har blitt priset litt høyere for en tåke. Men igjen, disse tåker er fra Victoria's Secret, folk. Jeg har ikke noe imot å bruke disse tåke, men noen av dere kanskje ikke liker den lave oppholdsstyrken, men de lukter svakt for lenge, så det er greit for meg.

Samlet er denne duften en stjele når du får det til en tilbudspris, og det beste er at de har noen gode tilbud som kjører i dag 🙂

Fordeler med Victoria's Secret Exotic Fragrance Mist:

  • Super nydelig emballasje, laget av plast, så bryter ikke.
  • En varm duft, lukter av havsalt og iris sammen med en muskisk base, noe som gjør dette til en eksotisk duft.
  • Ville få deg til å føle deg veldig kraftig og sterk, s * xy og ubekymret.
  • Forførende duft.
  • En deilig blanding av fruktige og floral notater.
  • Revives mine sanser og får meg i et morsomt og energisk humør.
  • Når lagd med produkter fra samme område, vil duften fortsette i 4-5 timer.
  • Stor duft for hele året.

Ulemper med Victoria's Secret Exotic Fragrance Mist:

  • Du må spritz det hver 3. time.
  • Begrenset tilgjengelighet i India.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Victoria's Secret Exotic Fragrance Mist? Ja, jeg anbefaler denne duften som det er den mest unike en jeg noen gang har prøvd. Det selger super frisk og disse nye, du bør prøve sikkert.

IMBB Rating: 4.5/5

Prøv disse nye tåke fra VS fordi de er langt bedre enn de som allerede er tilgjengelige i butikkene.

Victoria's Secret Mango Temptation Fragrance Mist Victoria's Secret Sweet Temptation Body Mist Victoria's Secret Love Addict Fragrance Mist Victoria's Secret Rush Fragrance Mist Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Temptation Victoria's Secret Angel Fragrance Mist Victoria's Secret Endless Love Fragrance Mist Bath and Body Works Moonlight Path Fragrance Mist Bad og kropp fungerer galt om deg Fine Fragrance Mist Dolce & Gabbana Sensual 280, Eksotisk 50 Passion Duo Gloss Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 11 2020