Hei alle sammen,

Fortsetter med anmeldelser i NYX Myk Matte Lip Creme haul, denne anmeldelsen vil være på skyggen "Athens."

Produktbeskrivelse: NYX Professional Makeup Myk Matte Lip Cream strekker seg mellom linjen mellom leppestift og glans!

Fordeler: • Kremaktig, lustløs formel gjelder som silke • Myk matt finish gir en sensuell glød • Unik nyskapende tekstur gir den perfekte poleringen til noe blikk Pris: $6

Min erfaring med NYX Soft Matte Lip Cream Athens:

emballasje: Jeg elsker det fargekoordinert røret som hjelper til å skille skyggen rett utenfor flaggermuset. Skyggenavnet er nevnt via et klistremerke på bunnen av røret.

applicator:Staven er kort og presis. Det er en dobbeltsidig fotfot, slik at den plukker opp nok produkt til å belegge hele leppene dine med en enkelt dukkert med begge sider.

Skygge: "Athens" er beskrevet som en matt peachy beige farge. Dette er en den beste sanne n * de-skyggen som egentlig virker på min lysmedium hud tone på grunn av en hakk peachy tone til det. Det er en flott nyanse for å parre med røkete øyne eller med tung øye sminke for å balansere utseendet. Skyggen "Athens" har god pigmentering og den gjelder ikke strekende eller patchily.

Tekstur og følelse:Strukturen til denne lekkremet er ganske behagelig. Denne lekkremet føles featherlight på leppene, nesten som en hybrid av en mousse og en krem ​​som setter til et mykt matt utseende som det tørker. Når jeg bærer denne lekkrem, glemmer jeg helt det faktum at jeg har noe på leppene mine.

pigmentering: Mens alle nyanser jeg eier har god pigmentering, har jeg lagt merke til at noen nyanser bruker streakier og tørre patchier enn andre. Jeg har funnet at nyanser på den letteste enden (noen av n * des og pastell nyanser) og den mørkeste delen av spektret (noen vampy nyanser og ukonvensjonelle nyanser osv.) Fra deres utvalg kan være strekete, og det kan bli svært vanskelig å få dem til å se "jevn" selv med flere frakker. De fleste nyanser i midten (pinks, reds etc) utfører fantastisk.

Oppholdsstyrke:Denne spesielle nyansen tok 4-5 timer før du begynte å visne bort, og det var obligatorisk for meg å bruke på nytt etter å ha spist fordi det ikke var noe snev om det igjen etter det.

Samlet sett er jeg imponert over dette produktet og med dette spekteret spesielt vurderer den rimelige prislappen, men jeg vil oppfordre deg til å lese anmeldelser for nyanser du ser på, da ytelsen ikke er konsekvent over hele linjen for alle nyanser.

Når det gjelder denne skyggen, er det en stor ekte n * de skygge for lyse medium hudton jenter. Hvis du er dypere enn middels, kan det ikke være riktig passform for deg. Jeg liker virkelig denne og vil anbefale 🙂

Fordeler med NYX Soft Matte Lip Cream Athens:

  • Lett, føles behagelig på leppene.
  • Myk, matt finish.
  • Ikke-tørkestruktur.
  • Lett å bruke.
  • Rimelig.
  • Perfekt n * de skygge for lyse medium hudtoner.
  • Ikke strikket, god pigmentering.

Cons av NYX Soft Matte Lip Cream Athens:

  • Ingen.

IMBB Rating: 4.5/5

NYX Soft Matte Lip Cream Sydney NYX Soft Matte Lip Cream Paris NYX Soft Matte Lip Cream Istanbul NYX Cannes Soft Matte Lip Cream NYX Soft Matte Lip Cream Havana NYX Prague Soft Matte Lip Cream NYX Soft Matte Lip Cream Seoul NYX Matte Lip Cream i Marokko NYX Soft Matte Lip Cream - Amsterdam Australis Kosmetikk Velourlips Matte Lip Cream Doo-Bai Makeup Revolution London Ikke ta meg ned Ultra Velour Lip Cream Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Blush Lakme Absolute Red Pout Lip Tint Creme NYX Cannes Soft Matte Lip Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: