Av Priya S.

Hudtype: Fet og av og til akne-utsatt Hudton: Rett med varme undertoner

Hei flotte damer,

Nylig bestemte jeg meg for å få tak i noen nyanser fra NYX Intense Butter Glosses og se for meg selv hva alt oppstyret handler om! Jeg har gjennomgått noen få nyanser for deg alle før, sjekk dem ut (Trekk Delight, Apple Crisp, Orangesicle). Stol på meg damer, disse babyene fortjener all den kjærligheten og oppmerksomheten de mottar! I dag skal jeg gå gjennom skyggen "Spice Cake." Dette er min mest favoritt nyanse ut av alle fargene lansert i denne serien. Så, la oss komme i gang!

Krav / Produktbeskrivelse: Smør leppene dine med en silkeaktig glans som brister med farge! Vår Intense Smørglans har samme vannavstøtende tekstur og duft av den opprinnelige formelen med enda mer fargepenger i 12 nye, nydelige nyanser.

Pris: CAD 8 (omtrent INR 412).

ingredienser:

Min erfaring med NYX Spice Cake Intense smørglans:

emballasje: NYX Intense smørglans kommer i en elegant og elegant plastrøremballasje med en skinnende gunmetal-farget hette med 8 ml produkt. Emballasjen er som deres uttalelse myke matte leppe kremer. Kroppen på røret er fargekodet til leppeglans skyggen som gjør livet mitt enkelt! Applikatoren er en standard doe-fots applikator, men litt flatt og fleksibel som gjør at glansen er behagelig. Siden røret er lite og slank, kan det lett gli inn i vesken mens du reiser eller for daglig berøring.

Farge: Skyggen "Spice Cake" er en super fabelaktig lys mauve-y lilla farge med rosa undertoner. Denne skyggen ligger rett opp i smuget mitt, og de som liker lyse nyanser som dette, vil elske denne. Hvis du ikke har kommet inn i båndvognen med å bruke lyse leppestifter, vil denne glansen ødelegge monotonyen og er et godt alternativ å prøve ut. Skyggen er den perfekte røde og passer til alle hudtoner.

pigmentering: Denne babyen er sint pigmentert for en leppeglans. Hvis du vurderer denne glansen til å være en skinnende leppestift med middels til lav pigmentering, glem det damer! Denne gir full fargeavlønning i bare en sveipe. Jeg prøvde å rense den ut i min håndsprøver, men det viser seg fortsatt veldig godt pigmentert.

Tekstur: Strukturen av denne glansen er en hybrid av flytende leppestift og leglans som er hydrering. Denne glansen er super kremaktig og mindre glansaktig. Det gjelder på leppene som smør, men det har fortsatt klistret til det som gjør det langvarig. Det er veldig behagelig å bære og fukter leppene som gjør på seg en leppebalsam før denne glansen, et alternativ. Det føles litt klebrig i utgangspunktet, men klæbrigheten slites ut til slutt hele dagen. Det er den beste formuleringen av leppeglans og gir en nydelig, glansig glans, farge og hydrering til leppene.

Longevity: Denne glansen er langt mer langvarig enn vanlig glans. Jeg tror at den lange slitestiden skyldes den tykke konsistensen og den opprinnelige klebrigheten. Selv om skinnet begynner å falme bort etter 4 timer eller så, er fargen fortsatt på leppene, noe som er en fantastisk funksjon av denne glansen.

Pros av NYX Spice Cake Intense smørglans:

 • Fin og liten fargekodd emballasje.
 • Fin flat og fleksibel applikator.
 • Helt nydelig lyse mauve-y lilla farge med rosa undertoner.
 • Fantastisk tekstur - en blanding av flytende leppestift og lipglans.
 • Fabelaktig pigmentering.
 • Fantastisk slitasje tid.
 • Gir en nydelig glans til leppene.
 • Føler seg super fuktig på leppene.
 • Komfortabelt å bære og føler ikke tungt.
 • Glider på leppene glatt.
 • Passer til alle hudtoner.
 • Flekker leppene litt (som jeg liker).
 • Godt valg av skygge.
 • Lett tilgjengelig online og i apotek.

Cons av NYX Spice Cake Intense smørglans:

 • Overfører litt.
 • Begrenset tilgjengelighet i India.

IMBB Rating: 5/5

Vil jeg anbefale NYX Spice Cake Intense Butter Gloss? Helt klart!!! Dette er den beste formuleringen av leglans som jeg noen gang har prøvd. Jeg skulle ønske alle andre merker kom ut med denne typen formulering for deres leppeplaster. Jeg vil anbefale denne serien til alle som har alle funksjonene som en fantastisk glans burde ha, og til toppen alt, det er også rimelig. Det er 12 fantastiske nyanser damer, ta tak i minst ett!

NYX Orangesicle Intense Butter Gloss NYX Trekk Delight Intense Butter Gloss NYX Apple Crisp Intense Smørglans NYX Maple Blondie Butter Gloss NYX Butter Gloss Strawberry Parfait NYX Butter Gloss i Tiramisu NYX Butter Gloss i Creme Brulee NYX Napoleon Intense Butter Gloss NYX Butter Gloss - Peach Cobbler Olay Fresh Outlast Crisp Pear og Fuji Apple Body Wash Revlon Super Lustrous Lip Gloss i dødelig Apple Bite Beauty Apple Lush Frukt Lip Gloss Natio Delight Lip Color Colorbar True Gloss Lip Gloss - Orange Sunset L'Oreal Color Riche Extraordinaire Lip Gloss - Orange Tempo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: