Hei søt, Jeg har vært en veldig lojal kjøper av disse smoochies leppebalsam fra Covergirl! Jeg får minst 1 en gang i året fordi de er noen av de beste leppebalmene noensinne. Jeg har gjennomgått nyanser Luv du og Dobbelvokst og nå vil jeg hoppe på skyggen kalt "Kiss & Tell". Jeg har bare en som du alle vet at leppebalmer tar for alltid å fullføre. Så la oss starte!

Pris: $ 4,99 / Rs 335

Produktbeskrivelse: Glid på ren farge og hold leppene ultrafugtig med vår fabelaktig flørtende Lipslicks Smoochies leppebalsam for kiss-klare lepper som føles myke, aldri klissete. Hver Smoochies leppebalsam er fullpakket med leppe balsam og et snev av glans. Samle alle 12 morsomme nyanser - fordi en smooch er aldri nok! For myke tannbørste for myke tannbørster som ber om å bli kysset, fjerner du tørr, flakket hud før du legger på leppefarge. • Tolv morsomme nyanser - samle dem alle sammen. • Inneholder essensielle lip conditionere. • Fin farge og et glimt av glans

Bruksanvisning: Plukk leppene dine løst og ansiktsmelte sjenerøst, arbeid fra innsiden ut. Gjenta når du trenger et snev av farge og fuktighet.

Min erfaring med Covergirl Lipslicks Smoochies Lip Balm i Kiss & Tell:

emballasje: Ok, så først ble de kalt "Covergirl lipslicks", og de så litt kjedelig ut for folk jeg antar, så de fornyet og gjorde emballasjen og navnene mer morsomme og spennende, slik at det ser veldig fargerikt og attraktivt ut. Først snakker om den nye emballasjen, de er super søte og nydelige med en lys papegøyegrønn bunn og en lyskoral indre emballasje som i utgangspunktet ligner fargen på leppebalmen, slik at du kan ta en rask beslutning om hvilken du skal velge.

Også det ytre lokket er gjennomsiktig og det har noen søte ting skrevet over det som oxxo og smoochies og ting. Emballasjen er veldig praktisk å bruke, og du kan bære den sammen lett. Disse er apotek lip balms så er super gode i kvalitet og rimelig også.

Skygge: Skyggen "Kiss & Tell" er en super lys, vakker korallskygge med mange rosa hint. Det er en veldig fin valmue skygge som umiddelbart skaper en søt pout. Denne er en perfekt nyanse for somre og får meg til å se veldig uthvilt. Det er en nydelig nyanse for dagtidbruk som vil se super søt ut med blomsterklær. Selv om skyggen er en lyserød koral, passer den alle skinntene veldig pent uten å vaske av skjønnheten siden dette er moderat pigmentert. Jeg elsker det til daglig bruk, og hele dette spekteret kan også brukes til kontorer. Bortsett fra kontorer, dette ville gjøre et viktig element for college goers.

Tekstur og pigmentering: Tekstur er veldig myk og delikat og glir veldig jevnt på leppene uten stopp, men det er nødvendig med en god 2-3 swipes for hele fargene å vise. Tekstur er litt voksagtig, men det tar ikke mye tid å slå seg ned. Det gir øyeblikkelig liv til våre lepper som gjør dem til å se fullere og sunnere. Pigmenteringen er veldig bra for en leppebalm. Dette kan brukes på noen måter alene eller til og med under leppestift. Mine lepper ser alltid fulle ut og gløder på grunn av den flotte, glansfulle glansen som den gir. Du får en marshmallow slags duft når du bruker den, men det fader snart ut. Det fuktiger selv mine lepper veldig godt til den tiden glansen er der.

Stå i kraft: Det vil ikke overleve mye på leppene dine, det kan vare opptil 2-3 timer, og deretter kan leppene føles flakket og litt tørt, men så snart du bruker det, vil det gi en farge igjen. Også siden leppebalmen er høyt pigmentert, kan den ytterligere markere de lekkede leppene og få dem til å se enda mer synlige. Jeg synes det er ganske greit for en leppebalsam å vare i 2 timer fordi ingen leppebalmer varer mer enn det også med en fargetone. Det jeg virkelig liker om denne leppebalmen er at selv om fuktigheten svimper bort, blir den milde koralflekken igjen på leppene, noe som ikke gjør dem til å bli kjedelig når som helst. Leppene forblir farget i rødt i 2-3 timer mer. Så jeg tror det virket veldig bra for meg!

Pros av Covergirl Lipslicks Smoochies Lip Balm - Kiss & Tell:

• Doktoravalget så rimelig. • Emballasjen er super morsom og attraktiv, og de kommer også i flotte farger. • De har et utvalg av 12 nyanser som er langt bedre enn de andre leppebalsammerkene. • Navnene deres er så kreative og nyskapende, og hver av dem samsvarer med sin skygge. • Tekstilbalsamens tekstur er myk og kremaktig og glir veldig lett på leppene. • Fargebetalingen er ganske bra for denne og gir en fin dråpe koral til mine lepper med sterke rosa hint sammen med en subtil skinne som fullfører utseendet. • Veldig frisk og sommerlig nyanse for daglig bruk. • Flott for kontorer også. • Oppholder seg i 2-3 timer og heler lekkede lepper hvis de brukes regelmessig. • Selv etter at leppene har smeltet balsam, etterlater dette en fin, myk rød flekk på leppene som varer 2-3 timer. • Fuktighetsgivende til den tiden det er der på mine lepper.

Ulemper med Covergirl Lipslicks Smoochies Lip Balm - Kiss & Tell:

• Det begynner å flake og bli tørr etter en stund (bare om vinteren). • Også på grunn av høy pigmentering, klamrer den seg til lekkede lepper og fremhever dem videre.

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Covergirl Lipslicks Smoochies Lip Balm - Kiss & Tell? Ja, jeg anbefaler absolutt dette spekteret da disse er noen flotte leppebalmer å eie. Jeg ville plukke en annen i stedet da det er så mange flere nyanser å prøve.

Konklusjon: Vil du prøve flere ting fra dem nå!

CoverGirl Lipslicks Smoochies Lip Balm i Tweet Me Review CoverGirl Wetslicks Fruit Spritzers - Guava Splash Review Covergirl Lip Perfection Jumbo Gloss Balm - Berry Twist 230 Gjennomgang Covergirl Lip Perfection Lipstick i Hot Passion Review Covergirl Lip Perfection Lip Color - Ravish 308 Review Covergirl Precious Lip Perfection Lipstick Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: