Hei alle sammen,

I dag skal jeg vurdere rengjøringsduketter fra Acure Organics for alle dere.

Produktbeskrivelse: Vær nydelig på farten! Fjern forsiktig sminke, smuss, svette, miljøgifter og sennep fra munnhjørnet. Ingen sprutskylling nødvendig. Uansett om du kjører ærend, på kontoret, trener, for lat til å vaske ansiktet ditt, eller midt i en blind date med noen som er varmere enn du forventet, oppdatere disse praktiske, små, naturlige, biologisk nedbrytbare Argan Oil towelettes , rense, berolige og avgifte på stedet!

Pris: USD 6,99 for 30 håndkle. (unntatt frakt eller avgifter).

Min erfaring med Acure Organics Unscented Argan Oil Cleansing Håndkle:

Acure Organics Unscented Argan Oil Cleansing Håndkle er pakket i en lysegrønn plastpose. De har ikke et plastpanel, i stedet har et klistremerke for å pakke inn pakken. Jeg er virkelig ikke glad i klistremerker, siden limet på dem bærer seg ganske fort. Limet på klistremerket på min favoritt Neutrogena Hydrating Makeup Remover Cleansing Håndkleet ga bort da jeg bare var halvveis gjennom pakken, og klutene tørket ut litt, selv om jeg holdt dem i en glidelås. 🙁

Viskene er hvite i farge og er mindre i størrelse i forhold til de andre rengjøringsservietter jeg tidligere har brukt. Viskene er myke, ikke harde eller slitende på huden. Disse er vanlige kluter og ikke eksfolierende. De er ikke for tykke, og jeg er virkelig redd for at de ville rive ned under bruk. De er ikke veldig "våte", faktisk føler de seg nesten tørre.

Nå, når de kommer til prestasjonene av disse towelettes, utfører de bare ok. For å ta ned bare lys sminke måtte jeg bruke 2 kluter for å få alt av ansiktet mitt. For ikke å nevne en separat for mine øyne. Og selv etter det fjernet ikke øyesminke min helt, det var ikke noe typisk røykfylt øye, men den daglige lyssminken. Og min mascara var som den er, kluterne gjorde ikke noe for dem. Kommer til ansikt, selv etter å ha brukt 2 kluter, er jeg usikker på om det fjerner alle spor av sminke eller ikke. For mine lepper også, dette er bare bra å fjerne hydratiserende leppestifter, for eksempel Maybelline Color Sensational Orchid Ecstasy Rebel Bloom Lipstick. Det virker ikke på langvarig leppestift i det hele tatt. Veldig skuffende faktisk !!!

Klutene gir ingen fettfilm på ansiktet mitt og brøt meg ikke ut.

Som om den dårlige ytelsen ikke var nok, kommer den "unscented" duften. Disse klutene inneholder fine oljer som oliven, argan og druefrø - som alle er gode for huden, men jeg ville ha foretrukket om de hadde lukter det opp. Klutene lukter forferdelig, noe som oljene som har slått seg rancid. Det kan ha noe å gjøre med alle oljer i det, men det ville vært fint hvis merkevaren ville ha sjekket det samme og lagt til noen duft for å motvirke det samme.

Og det går ikke bort. Jeg vasker ansiktet mitt og får bare litt lettelse.

Pros av Acure Organics Unscented Argan Oil Cleansing Håndkle:

 • Ikke testet på dyr.
 • Biologisk nedbrytbart.
 • Inneholder naturlige oljer.
 • Ingen parabener / silikoner.
 • Veganer.
 • Ikke bryte meg ut.

Ulemper med Acure Organics Unscented Argan Oil Cleansing Håndkle:

 • Visker er ikke våte nok.
 • Fjerner ikke jevn lett sminke effektivt.
 • Fjerner ikke slitesterke leppestifter.
 • Trenger å bruke en annen eye makeup remover.
 • Forferdelig lukt.
 • Duften går ikke vekk før jeg vasker ansiktet mitt.

IMBB Rating:

2/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Acure Organics Unscented Argan Oil Cleansing Håndkle? Visker er et must i min kitty for brukervennlighet. De er spesielt nyttige for de dovne nettene når direkte hopping i seng er det eneste du vil ha, i stedet for å følge en forsiktig prosess for å fjerne sminke og vaske ansiktet ditt. Men med disse klutene, fjerner øyelip sminke separat og skyller ansiktet mitt, er et must som slår hele hensikten med disse klutene. Jeg ville heller ikke kjøpe disse klutene eller anbefale dem til noen.

Acure Certified Organisk Marokkansk Argan Olje Acure Argan Stamcelle + Chlorella Vekstfaktor Brightening Facial Scrub Acure Sensitive Facial Cleanser Acure Facial Cleansing Gel Superfruit + Chlorella Vekstfaktor Avalon Organics Volumizing Rosemary Conditioner Johnson's Unscented Jelly Josie Maran Pure Argan Oil Kiehls ypperlige restaurerende argan tørr olje Equate Beauty Exfoliating Wet Cleansing Håndkle Garnier SkinActive Clean + Rensing Oljefri Rensing Håndkle Burt's Bees Pink Grapefruit Facial Cleansing Håndkle Retinol Anti-Aging Cleansing Håndkle

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: