Hudtone: Middels

Hei elskede! I dag vurderer jeg en matt leppestift fra KleanColor. Jeg liker mest matte leppestifter; derfor hentet jeg noen av dem. Les videre for å finne ut hvordan denne leppestiftet gikk for meg!

Pris: $ 3,5 (med frakt og toll)

Produktbeskrivelse: Madly Matte Lipstick er en perfekt samling av dristige, livlige leppefarger med en fantastisk matt finish. Lippestifter gir langvarig komfort uten å tørke lepper eller fjær. KleanColor presenterer en stor kolleksjon med et bredt utvalg av farger, alt fra dempede nøytrale til livlige plommer og alt annet i mellom for å hjelpe deg med å oppnå det mest dramatiske og allsidige utseendet. Farge forblir sant og pout er igjen utrolig sublim og misunnelsesverdig.

ingredienser:

Min erfaring på KleanColor Madly Matte Lipstick - 28 Rosewood:

emballasje: Denne leppestift kommer i en skinnende svart emballasje. Når du åpner leppestift, ser du den fargekodede kulen. Emballasjen er god og praktisk. Det er en hørbar klikklyd for å indikere at leppestiftet ikke kommer til å bli forkastet. Det er grunnleggende og reise vennlig.

Farge / pigmentering: 'Rosewood' er en maroon skygge, men med litt brun i den. Det ser veldig fint ut på middelaldrende kvinner. Moren min ville definitivt elske denne fargen. Pigmenteringen er ganske byggbar. Du trenger 2 strøk for ugjennomsiktige lepper.

Tekstur: Denne leppestiften, selv om matte er veldig kremaktig og behagelig på leppene. Det fjerner ikke leppene dine fra fuktigheten. Det hydrerer ikke leppene, men du kan bruke den lenge uten din leppene føler seg tørre. Denne leppestift glir på lett uten å slepe. Den har en litt moussy tekstur til den.

Stå i kraft: Dette forblir på mine lepper i 4 timer, hvorpå det begynner å falme og ser ujevnt ut. Vanligvis bruker jeg bare en leppebalsam over den. Men på dager går jeg ut, jeg rører opp etter hver 3. time.

Lukte: Disse leppestikkene lukter som oransje krem ​​kjeks og minner meg om barndommen min. Jeg elsker duften og det er ganske merkbar i utgangspunktet, men går bort innen 15-20 sekunder etter påføring.

Fordeler av KleanColor Madly Matte Lipstick - 28 Rosewood:

• Rimelig. • Praktisk emballasje. • Fargekodet kule. • Vakker nyanse. • Kremet tekstur. • Føler ikke tørking. • Yummy duft.

Cons av KleanColor Madly Matte leppestift - 28 Rosewood:

• Lavt forbli strøm. • Tilgjengelighet.

IMBB Rating: 3.9/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp KleanColor Madly Matte Lipstick - 28 Rosewood? Hvis ikke denne skyggen, prøv noen nyanser i dette området. Jeg liker dette spekteret av leppestifter. Jeg ville ikke tilbakekjøp da jeg har ganske mange nyanser i dette spekteret allerede.

Kleancolor # 25 Sienna Madly Matte Lipstick Review KleanColor # 20 Mai Tai Madly Matte Lipstick Review KleanColor # 9 Blend Pink Master Stroke Long-Wear Matt Lipstick Review Kleancolor 737 Radiant Red Everlasting Lipstick Review KleanColor Everlasting Lipstick - 739 Cherry Review KleanColor Everlasting Lipstick - 712 Redwood Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: