Hei damer, Kamskjell trend er perfekt for sommer og vår tid. Det introduserer subtile aksenter i form av skulpterte kanter rundt hemline / necklines av klær og også på kantene på favorittutstyret ditt. La oss finne ut hvordan du kan inkludere det i din hverdagsstil.

1. Blyantkjørt / shorts

Flytt deg bort fra de vanlige blyantkjolene til kontorkrok. Du kan finne skjørt i scalloped mønster for å bryte monotoni av den tradisjonelle skjørt. Hvis du vil legge til en veldig søt, sommerlig stemning til dine vanlige, kjedelige shorts, så gå til dem i scalloped kanter. De ser superkule ut med alt. Hvis du vil opp den elegante faktoren, så gå for lacy scalloped shorts.

2. Scalloped krage

Dette er den vanligste kamskjellkjole trenden du kan prøve. Du kan gå på topper, skjorter eller sommer kjoler med scalloped krage som ser veldig bra ut.

3. Kjoler

Sommerkjoler i pastellfarger med kamskjelldetaljer ser ikke bare veldig feminin ut, men gir også en perfekt romantisk stemning. Disse typer kjoler er perfekte for en dag ute med venner eller den datoen med din forelskelse!

4. Blazers

Gå for de quirkiest og livlige farger med liten kamskjell detaljering på siden for å legge til litt oomph til et uformelt utendørs utseende.

5. Badedrakter

Hvorfor ikke gå for de søteste badedraktene i dette varme været og få verden til å legge merke til deg mens du slår i en kamskjell detaljert badedrakt!

6. Vesker

Ja din rente svart kontorpose vil ikke bli ren lenger. Det er så mange typer poser som er tilgjengelige i markedet i dag, som clutcher, lommebøker, slyngeposer med kamskjelldetaljer rundt kantene for å gi den enkle pose en fin, liten vri.

7. Fottøy

Være det din kjære ballerinas eller de støvlene, kamskjelldetaljer på fottøyet, sier "små ting gjør noe" og hvordan de kan gi stor forskjell til skoens overordnede utseende.

8. nyanser

En sommerstifter, solbriller med kamskjellkanter vil umiddelbart øke utseendet ditt. Dette er faktisk en veldig god idé hvis du ikke er sikker på om du trener!

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Trend Alert! 6 Styling Tips til Sport Sport Luxe Trend Trend Alert! Granny Hair er neste store ting Trend Alert! 5 forskjellige måter å utforme en slit top Trend Alert! Alt du trenger å vite om hårkonturering Trendvarsel! 7 morsomme måter å bære tegnefilm på Trend Alert: Boxy Bags

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: