Hudtype: Oljete og følsomme Hudtone: Medium tanned

Hei skjønnhet! Jeg har nylig kjøpt noen nye ting fra Maybelline, og jeg elsker helt av alt. Paletten jeg skal snakke om, har en spesiell 3D-toppskygge som fristet meg mye, og til slutt valgte jeg denne "Rose Quartz Pink" -skyggen. La oss komme inn på detaljene.

Pris: Rs. 575 for 2,4 g

Produktbeskrivelse: Bland og lag for å lage sensuelle graderingsøyner med kremaktig essenspulver. Legg livlig dimensjon med toppjakke.

ingredienser:

Min erfaring med Maybelline Color Sensational Eyeshadow Palette - Rose Quartz Pink:

emballasje: Øyenskyggepaletten kommer i en liten pappkasse. Alle detaljene er pent beskrevet på boksen og det er noen nyttige instruksjoner også. Den leveres med en liten dobbel svampapplikator som jeg ikke foretrekker å bruke. Men den lille enden fungerer fint å bruke øyenskygger på det indre hjørnet av øynene. Jeg elsker bare denne vakre emballasjen. Og for sin lille størrelse er det så lett å bære rundt hvor som helst.

Skygge: Denne serien har fire skyggealternativer, og jeg valgte denne "rosenkvartsrosa" for denne sommersesongen. En palett inneholder fem nyanser som er veldig bra å skape forskjellige øyeutseende. Den har fire normale nyanser og en glitrende topplakkskygge. La oss nå snakke om de enkelte nyanser.

Skygge A: Det er en fin kremaktig beige skygge med microshimmers. Det virker som en fremhevende nyanse og det ser lyst ut på øynene. Denne fargen er superpigmentert. Skygge B: Det er lys rosa brun nyanse med en rosa undertone. Jeg kan kalle det en lysebrun brun nyanse som fungerer bra som en basefarge. Denne fargen ser myk og naturlig på øynene. Den inneholder også mikrorosa glimmer i den. Denne spesielle nyansen er lite mindre pigmentert enn resten av nyanser. Det ser ganske annerledes på øynene enn på paletten. Skygge C: Det er en mørkere nyanse av kobberbrunt med noen rosa skummer i den. Det fungerer fint å definere krone og kan også brukes på ytre øynene. Dette er en annen pigmentert nyanse som gir et mye definert utseende til øynene mine. Skygge D: Det er den mørkeste skyggen i denne paletten. Det er en mørk olivenbrun nyanse som ser så dristig ut på øynene. Jeg foretrekker å bruke dette på ytre hjørne av øynene, og det gir et dristig, røykaktig utseende. Pigmentering er veldig bra, og det inneholder også microshimmers. Skygge e: Dette er min mest favoritt nyanse blant alle. Det er en nydelig roserosa nyanse med mye synlig flerfarget glitter i den. Denne toppskjellskyggen ser helt fantastisk ut på øynene og gir en fin 3D-effekt til øynene mine. Denne fargen er svært pigmentert. Det er en perfekt nyanse for sommeren.

Kvalitet og tekstur: Tekstur er myk glatt som føles lett på øynene. Nyansene er enkle å blande og ser aldri flekkete eller krittete ut. Den fine tekstur ser naturlig ut og glitret ser ikke overveldende ut. Skygge E er ikke for deg hvis du ikke liker glitrende nyanser, men jeg elsker absolutt den glitrende skinnende effekten av dette. Alle fire skyggen har ikke noe utfall, unntatt den glitrende rosa, da den inneholder merkbare glitter i den, og under påføring faller den av litt. Siden det blir ganske vanskelig å støvglittere av huden, foretrekker jeg å gjøre øynene først og deretter resten av ansiktsminken.

Stå i kraft: Nyanser holder øynene mine i nesten 6 timer uten primer. Så jeg føler at det blir bedre med primer. Det går ikke bra og det ser fint ut i denne super varme sommeren. Det krever heller ikke og trenger en sminkefjerner for å fjerne glitrende nyanse.

Pros av Maybelline Color Sensational Eyeshadow Palette - Rose Quartz Pink:

• Liten, søt, kompakt emballasje er helt reisevennlig. • Rimelig og lett tilgjengelig. • Leveres med fire fine nyanser. • En palett har fem fantastiske nyanser. • Alle skinnende nyanser er nydelige og slitesterke. • Den har en fin glitrende rosenrødt skygge som er perfekt for sommeren. • Glitrende nyanse gir et 3D-øyeutseende. • Noen nyanser er svært pigmentert bortsett fra en. • Glatt myk tekstur blandes lett. • Ser ikke kalkaktig eller ujevn ut. • Ikke krøller seg eller legger seg i fine linjer. • Faller ikke ut, med unntak av en nyanse. • Står godt på øynene uten primer. • Roter ikke om sommeren på min oljeholdige hud. • Kan brukes til å skape mange utseende.

Ulemper med Maybelline Color Sensational Eyeshadow Palette - Rose Quartz Pink:

• Glitrende nyanse faller av under påføring. • Skygge B er ikke superpigmentert. • Ikke for matte elskere. • Leveres med samme kjedelige svampapplikator.

IMBB Rating: 4.3/5

Anbefaler jeg / Tilbakekjøp Maybelline Color Sensational Eyeshadow Palette - Rose Quartz Pink? Jeg vil gjerne prøve flere paletter fra dette området. Det er hyggelig budsjett vennlig øyeskyggepalett. Du bør prøve en av dem. Og denne "Rose Quartz Pink" har ganske slitesterke nyanser for alle.

Konklusjon: Den heter rosa rosa, men tre av dem ser brune ut, og bare den ene er en eksakt rosenrød rosa nyanse. Så jeg forventet mer rosa nyanser. Men fortsatt elsker jeg denne paletten.

Maybelline The Smokes Eye Shadow Palette Review Maybelline The Blushed Nudes Eyeshadow Palette Review Maybelline The Nudes Eyeshadow Palette Review Maybelline The Brights Eyeshadow Palette Review Maybelline Diamond Glow av Eyestudio 01 Copper Brown Maybelline Luminous Brown Eye Studio Big Eyes Light Catching Palette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: