Hudtype-kombinasjon til fet; Følsom hud - nr Bladmaskinsavhengigheten vokser bare med hver maske jeg bruker. Den dårlige tingen er at vi ikke har så mange alternativer her i India, men jeg er håpfull, med den økende populariteten, kommer merker snart å ta med arkmasker i forskjellige varianter. Denne anmeldelsen handler om Rice Mask Sheet som hevder å gi klar hud. Les videre for å vite hvordan det gikk for meg.

Pris - Rs 115 / - Produktbeskrivelse: 100% naturlig masse. 3-lags papirmasse forhindrer fordampning. Svært absorberbart, vedleggbart ark. 5 fri paraben, talkum, benzo-fenon, troetanolamin, kunstig. Whitening / Vitamin C.

Min erfaring med Tonymoly Jeg er Real Clear Skin Rice Mask Sheet:

Disse arkmaskene fra Tonymoly ser veldig søte og kule ut. Dette kommer i en blek taupe pose med mye informasjon på baksiden. Disse posene er veldig reisevennlige og dermed kan du glide det i skjønnhetsposen for en rask pick-me-up under turen.

Masken er en fin tekstur bomullsklut som føles veldig myk på huden. Det er utklippt godt for å passe ansiktet perfekt og er glad, hvordan sitter det komfortabelt. Masken er super mettet med essensen, og det kan føles litt rotete vurderer mengden av væsken der inne.

Jeg holdt den på i 20-30 minutter på ansiktet, som angitt, men det var fortsatt litt fuktighet på arket. Ved fjerning av huden føles ren og forfrisket. Jeg tapper på ansiktet for å la det absorbere gjenværende essens. Det er super fuktighetsgivende og derfor hopper jeg på å bruke serum og fuktighetskrem når jeg legger på disse masker. Den sunne gløden i ansiktet forblir i to dager minimum, avhengig av hvordan du tar vare på huden. Eksponering for sol eller forurensning vil ta bort godheten raskere.

Dette er en velsignelse for folk med kjedelig hud som det øyeblikkelig plukker opp huden. For min kombinasjon / fet hud gir det virkelig en ny glødende effekt. Masken lukter behagelig og beroligende. Heldigvis brøt det meg ikke ut og holdt huden glad og sunn i god 2 dager.

Pros av Tonymoly Jeg er Real Clear Skin Rice Mask Sheet:

• Søt emballasje. • Lett å ta med. • Lys klar hud • Forfriskende. • Rimelig. • Langvarig effekt. • Beroligende duft.

Cons av Tonymoly Jeg er Real Clear Skin Rice Mask Sheet:

• Tilgjengelighet.

IMBB Rating - 5/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Tonymoly Jeg er ekte klar hudrisemaskark? Ja til begge deler.

Tonymoly Pureness 100 Snail Mask Sheet Tonymoly Jeg er Real Brightening Lemon Mask Sheet Tony Moly Egg Pore Stramming Kjølepakke The Face Shop Real Nature Lemon Sheet Mask Purederm Pearl Essence Mask Sephora grønn te, granatäpplearkmaske MaskerAide Beauty Rest 'malm Hydrating Face Mask Purederm Brightening Essence Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: