Hallo jenter,

Siden lenge har jeg latt etter en natkrem. Til slutt bestemte jeg meg for noen dager siden å kjøpe en fra Pond's. Her vurderer jeg det for alle dere. Før jeg gjør det, la meg fortelle deg min hudtype, som er snill kombinasjon. Det blir super fet på sommeren, men i løpet av vintrene er det greit. La oss starte opp med produktkrav, siden vi alle kjøper ting med en forventning i våre hjerter.

Produktkrav:

Våkn opp gjenopplivet, oppdatert og yngre utseende. Infisert med ekte gullmikropartikler, fungerer denne luksuriøse kremet mens du sover for å regenerere dine skinn egne ungdommelige utstråling. Dermatologisk testet.

Pris:

799 INR for 50 gm.

Produktbeskrivelse:

Kremet kommer i kar med en gylden hette med en gjennomsiktig kant. Formen på karet er veldig søt, som for en duggdråpe. På innsiden er det et annet plastlokk. Kremet er blek hvitt i farge.

ingredienser:

Jeg tar på dammen Gold Radiance Youthful Night Repair Cream:

Etter L'Oreal er dette min andre nattkrem. Jeg valgte dammen over L'Oreal denne gangen fordi jeg ønsket å prøve noe nytt og også det fascinerende begrepet "gullutstråling" var nok til å friste meg. Nå er du en jente, som ikke liker glitrende ting? Uansett, kommer til tekstur av krem. Konsistensen av krem ​​er fin og fin, som en vanlig krem ​​med mild duft, men en ting som er verdt å nevne er den hurtighet som det blir absorbert i huden. Du bruker det, og masserer det i noen sekunder, og kremet vil forsvinne, og etterlater deg i ansiktet ditt veldig fine, mikrostore partikler av gull. Det gir en slags skimmer til ansiktet ditt. Du vil ikke føle noe tungt på huden din, og du vil heller ikke føle at du har brukt noe før du ser på speilet. De små, små gullpartiklene som kremet går bak gjør at ansiktet ditt skinner litt, men ikke bekymre deg, ingen ville bli kjent med det. De kan bare bli lagt merke til om noen ser veldig nøye på deg. Dette handlet om min erfaring på det jeg følte etter søknaden, men hva med effektene neste morgen?

Dette produktet er virkelig fantastisk. Jeg vet ikke hvordan gullpartiklene som kan ses på selve huden, virker, men de viser faktisk resultatene. Med regelmessig bruk og i bare ti dager kunne jeg legge merke til friskhet på huden min. Jeg sier ikke at det gjorde meg en engel i disse dager, men ja, det tok seg av all kjedelighet på huden min. Huden min ser glødende og glad og myk ut enn det pleide å være. Helt ærlig, jeg elsker produktet, men la meg også fortelle deg at det ikke reduserte noen arr. Jeg vet ikke hvorfor, men når jeg kjøper en krem, har jeg alltid det oppmerksom på at det vil fungere på arrene. Samlet tror jeg dette er verdt et forsøk, hvis du er ute etter noe nytt og interessant.

Fargeprøver:

Pros av dammen Gold Radiance Youthful Night Repair Cream:

  • Mikro fine gullpartikler.
  • Gir ikke noe greasiness.
  • Gets absorberes raskt.
  • Slik fungerer det.

Ulemper med dammen Gold Radiance Youthful Night Repair Cream:

  • Selv om jeg ikke fant noen con, men fortsatt, ville jeg si at karet er tungt og ikke kan betraktes som reisevennlig.

Ville jeg anbefale Pond's Gold Radiance Youthful Night Repair Cream?

Ja, selvfølgelig, ville du definitivt elske det.

Damens Gold Radiance Day Cream SPF 15 PA ++ Damens Gold Radiance Radiance Boosting Cleansing Mousse Dammer Gold Radiance Youthful Night Repair Dammer Gold Radiance Precious Youth Serum Olay White Radiance Intensive Fairness Serum Slik får du ungdommelige hender Hvordan gjenopprette ungdommelig hud og hårglans Gjør og gjør ikke for ungdommelig hud Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Night Repair Creme Estee Lauder Advanced Night Repair Synkronisert Recovery Complex Parachute Night Repair Creme Recova 30 Night Repair Formula Damens Age Miracle Overnight Repair Dream Night Cream Clinique Reparasjon-slitasje Intensive Night Cream Himalaya Revitalizing Night Cream Bobbi Brown Extra Repair Eye Cream Økologisk Surge Overnight Sensation Night Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: