Hei IMBBians,

Da jeg plukket opp Garnier Skin Active Micellar Cleansing Gel Wash i forrige måned, ønsket jeg også å kjøpe rengjøringsgelen formulert for sensitiv og kombinert hud. Men produktet solgte som varme kaker. Til slutt fikk jeg dette produktet fra en velkjent butikk. Så les videre om Garnier Skin Active Micellar Cleansing Gel vask for kombinasjon og følsom hud.

Pris og antall: € 5,49 for 200ml Produktbeskrivelse: Våre alt-i-ett-skyllende geler vasker ikke bare renser, men fjerner også sminke, selv på øyne og lepper. Selv for sensitiv hud. Fjerner sminke + renser + mattifies, Skyll av. Ansikt, øyne, lepper + Ingen parfyme. Drueekstrakt. Dermatologisk og oftalmologisk testet.

ingredienser: Aqua / Vann, Glyserin, Peg-200 Hydrogenert Glyceryl Palmat, Coco-Betain, Natrium Lauret Sulfat, Polysorbat 20, Peg-7 Glyceryl Kokoat, Sitronsyre, Cocamide Mea, Peg-55 Propylenglykol Oleat, Polyquaternium-11, Ppg-5 -Ceteth-20, propylenglykol, natriumbenzoat, natriumklorid, natriumhydroksid, Vitis Vinifera Fruktvann / druefruktvann. (B189875 / 1).

Min erfaring med Garnier Skin Active Micellar Cleansing Gel Wash - Kombinasjon og følsom hud:

Garnier Skin Active Micellar Cleansing Gel vask for kombinasjon og sensitiv hud kommer i en gjennomsiktig plastflaske med en grønn farget pumpe. Jeg plukket opp både Micellar vann og rensegel fra samme område for forbedrede fordeler. Den grønne pumpe angir at produktet er for sensitiv hud. Pumpen har en låsemekanisme, og produktet er derfor en reisevennlig.

Siden flasken er gjennomsiktig, kan du sjekke hvor mye produkt som er igjen inni. Rensegelen ser gjennomsiktig ut og har en gelignende konsistens. Den har en veldig mild duft, som ikke er plagsom. Bare 1 pumpe av produktet er tilstrekkelig til å rense hele ansiktet mitt. Gelen lammer raskt og effektivt renser ansiktet, fjerner alt smuss, olje og sminke. Det legger til en beroligende og forfriskende følelse av huden umiddelbart etter vask. Det gir ingen irritasjon i huden og tørker heller ikke ut huden, noe som er et stort pluss for kvinner med kombinasjon og sensitiv hud.

Produktet gir ikke noen utbrudd, noe som er bra. Det stikker ikke øynene mine når jeg bruker det for å fjerne øye sminke. Produktet gir en vakker utstråling til huden; selv om det er kortvarig, gir det en antagelse om et renset ansikt. Produktet fjerner effektivt vanntett sminke, inkludert mascaras og eyeliners. Gelen virker som sin motstykke ikke for å fjerne flekker forårsaket av dristige røde leppestifter, noe som ikke er plagsomt (i hvert fall for meg). Etter å ha brukt denne rensegelen, følger jeg den opp med en toner. My cotton pad ser nesten ren uten sminke spor, noe som er flott. Gelen gjør også huden myk og glatt. Tatt i betraktning at produktet er parabenfritt og er et bedre alternativ til bomullsmikellært vann, er dette produktet absolutt et must-ha.

Fordeler med Garnier Skin Active Micellar Cleansing Gel Wash - Kombinasjon og følsom hud:

 • Renser ansiktet grundig og effektivt.
 • Fjerner sminke uten å etterlate rester.
 • Tørker ikke ut huden.
 • Lammer godt.
 • Ikke forårsaker noen breakouts.
 • Gir en beroligende effekt på huden.
 • Passer til sensitiv hud og gir ingen irritasjon.
 • Travel-vennlig.
 • Mild duft.
 • Fri fra paraben.
 • Problemfri når sammenlignet med micellar vann.

Ulemper med Garnier Skin Active Micellar Cleansing Gel Wash - Kombinasjon og følsom hud:

 • Inneholder SLS.
 • Ineffektiv i å fjerne leppeflett forårsaket av dristige leppefarger.

IMBB Rating: 4.7/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Garnier Skin Active Micellar Cleansing Gel Wash - Kombinasjon og følsom hud? Ja til begge deler. Det er et must-have-produkt.

Garnier Skin Active Matcha + Kaolin Face Mask Garnier Skin Active Micellar Oil-Infused Cleansing Wipes Garnier Pure Active Micellar Vann Alt-i-ett Kaya Soothing Cleansing Gel Damens Hvite Skjønnhet Perle Rensing Gel Aviance White Intense Ultra Brightening Cleansing Gel Hudpleie rutine for kombinasjon hud Min nåværende hudpleie rutine for tørr-kombinasjon, følsom hud NEUTROGENA Kombinasjon hud oljefri fuktighet

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Apr 07 2020