Hei alle sammen,

Som jeg har nevnt i noen av mine tidligere anmeldelser, er Drunk Elephant trolig min mest favoritt hudpleie merke som helhet, til dato. Deres produkter har gjort underverk for å forbedre huden min. Dagens gjennomgang vil være på Drunk Elephant Lala Retro Whipped Cream, som også er Allure "Best in Beauty" 2016 vinner.

Produktbeskrivelse: En pisket fuktighetskrem for å synlig lyse og forbedre fastheten. Løsninger for: - Tørrhet - Tap av fasthet / elastisitet - Fine linjer / rynker

Den er formulert uten parabener, sulfater, ftalater.

Hva annet trenger du å vite: Drikkede Elephant formuleringer inneholder bare ingredienser som nyter hudhelsen og hjelper formuleringen, holder dem trygge og gjør dem ideelle for selv den mest følsomme huden. Du vil aldri finne sensibiliserende fargestoffer, parfymer eller duftende eteriske oljer av noe slag i deres produkter, noe som gjør dem passende for hver hudtype. Dette produktet er grusom og inneholder ikke gluten. Varemerket er en tilhenger av IEF (International Elephant Foundation). Dette produktet er en Allure Best of Beauty-prisvinner. Pris: $60

ingredienser:

Min erfaring med Drunk Elephant Lala Retro Pisketrær:

emballasje:Et av tilbakeslagene med slik emballasje er at hvis slike produkter kommer inn i et kar, kan ingrediensene miste potens med kontakt med luft og lys. Dette var tilfellet med den gamle emballasjen til dette produktet (som jeg dessverre har), men heldigvis, nå har Drunk Elephant oppgradert dette produktet i en ny, lufttett, forseglet beholder med en trykknapp for å dispensere produktet.

Tekstur og føle på huden:Som navnet antyder, har denne fuktighetskrem en tykk, pisket konsistens. Det er veldig rikt og luksuriøst. Du trenger ikke mye for å dekke ansiktet ditt da det sprer seg så lett og smelter inn i huden. Når det er brukt, føles det ikke for tungt på huden, men det tar litt tid før det blir absorbert i huden. Det etterlater en naturlig, glødende, dugg finish til huden. Jeg finner ikke dette produktet for å være ideelt å bruke under sminke og foretrekker å bruke dette som min natts fuktighetskrem.

Opptreden:Jeg har normal til tørr hud, som om vinteren kan lene seg mot veldig tørr med flakketype. Jeg begynner å forberede og forny hudpleie rett før vinteren, da jeg begynte å inkorporere dette produktet i min daglige rutine. Dette produktet har bokstavelig talt vært en livredder for huden min. Dette kan være den første vintersesongen i år at jeg ikke lider av tørr og flakket hud og hele kreditt går til dette produkt.

Jeg bruker denne krem ​​hver natt, religiøst lagd over mine seromer og AHAer (jeg roterer mellom søndag Riley Good Genes og Drunk Elephant Glycolic Night Serum) og topp dette med en dab av ansiktsolje (jeg elsker søndag Riley Luna Oil) for å avslutte. Kom morgen, jeg våkner opp med frisk og glødende hud med ikke et snev av tørrhet i sikte, selv under den hardeste kalde og tørreste luften innendørs på grunn av varmeapparatet.

Det har også aldri tett porene mine. Det hevder også å gjenopprette hudens elastisitet, men siden jeg er i midten av slutten av 20-årene, kan jeg ikke kommentere det enda, men jeg vil si at huden min føles solid og sunn samlet.

Parfyme:Dette produktet er sagt å være duftfritt, men jeg oppdager en mild duft, muligens på grunn av ingrediensene selv, men det fades raskt.

Jeg har brukt dette produktet i løpet av 2 måneder nå og nesten halvveis, så etter mitt estimat bør et kar holde deg 3-4 måneder, hvis du liker meg, har du tenkt å bruke den liberalt.

Totalt sett elsker jeg bare dette produktet. Min hud har aldri sett denne gode kom vinter sesongen som det har vært i år, takket være denne krem. Mens jeg ikke vil anbefale dette produktet til fet hud på grunn av sin tykke, ultrarike tekstur, men hvis du har ekstra tørr hud, som min, grip den opp. Også, jeg ville ikke vurdere dette som en ideell sommer / dag tid fuktighetskrem, og for det foretrekker jeg noe mindre tungt (for det vil jeg anbefale Drunk Elephant B hydra-intensiv hydratiseringsgel). Jeg vil absolutt anbefale dette.

Fordeler av Drunk Elephant Lala Retro Whipped Cream:

 • Ny fornyet emballasje leveres med en lufttett krukke.
 • Rik, kremaktig pisket tekstur føles helt luksuriøs.
 • Ikke tette porene.
 • Dyp fuktighetsgivende og blir kvitt tørrhet og flekkete flekker med bare noen få bruksområder.
 • Holder huden i best mulig form, sunn og strålende, med vanlig bruk.
 • Duftfri-, men har en mild duft for det, som ikke bør fornærme følsomme neser.
 • Forbedrer hudtekstur.
 • Beste vintertid / natt fuktighetskrem for tørr hud eller de som bor på steder som har harde tørre vintre.
 • Gjør huden lys og sunn.

Ulemper med Drunk Elephant Lala Retro Whipped Cream:

 • Det kan ta litt tid å absorbere inn i huden.
 • Ikke ideelt å bruke under sminke med mindre du har veldig tørr hud.
 • Kan føles litt for rik og tung for fet hud.

IMBB Rating: 5/5

Drunk Elephant T.L.C. Framboos Glycolic Night Serum Drunk Elephant Lippe Drunk Elephant B Hydra ™ Intensiv Hydrering Gel Drunk Elephant Shaba Complex Eye Serum Drunk Elephant C-Firma Day Serum ColourPop La La Super Shock Shadow Revlon Colorstay Whipped Creme Makeup Josie Maran Pisket Argan Oljekropp Smør CoverGirl Clean Whipped Creme Foundation Clarins HydraQuench Cream For Normal Til Tørr Hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: