Av Priyahh A.

I dag vurderer jeg en Colourpop øyenskygge i skyggen "Blonder" fra Super Shock-serien.

Produktbeskrivelse: Denne slitesterke creme pulverformelen har en elastisk-lignende tekstur som er helt festsikker. Unngå fallet ut fra tradisjonelle pulverskygger og si farvel til vaskebjørn øyne! Denne feather soft formula glir på og føles freaking fantastisk. Super Shock Shadows kommer i massevis av kick ass nyanser i flere fantastiske finish. Pris: $ 5,00 for 2,1 g / 0,07 oz.

Min erfaring med ColourPop Lace Super Shock Shadow:

emballasje:Denne skyggen kommer i en søt, hvit pappeske med en kul holografisk skrifttype. Skyggen kommer i en rund krukke med et gjennomsiktig skruelokk, noe som er lett å identifisere skyggen og reise vennlig også. Boksen kommer også med en søt advarsel, dvs. å lukke krukken tett etter bruk.

Skygge og Avslutt: Blonder er beskrevet som en perleformet forsterket fiolett med vakre blå reflekterer.

Tekstur: Den har en sekskantet form (noe honningkake) mønster. Teksturen er kremaktig ved påføring, den setter i perle matt finish.

Pigmentering og applikasjon: Dette er en anstendig pigmentert øyeskygge. Det er ingen utfall under søknad. Jeg følte at det har maksimal fargepenger når det blir påført med finger, men du kan bruke en flat skyggebørste og bygge opp fargen, men den trenger en svart base for full fargeintensitet. Jeg føler det er litt vanskelig å blande siden det er kremaktig og bosetter seg raskt.

Longevity:Som produktet hevder, er det en slitesterk øyenskygge, og det er sant for kravet. Jeg har oljede øyelokk og denne øyenskyggen forblir på øyelokkene mine i mer enn 7 timer uten primer.

Fordeler med ColourPop Lace Super Shock Shadow:

  • Nydelig perlefiolett nyanse med blå reflekterer.
  • Søt hvit emballasje, reisevennlig, opptar mindre plass.
  • Anstendig pigmentert.
  • Ingen nedfall.
  • Lang slitasje, forblir i mer enn 7 timer uten primer.

Ulemper med ColourPop Lace Super Shock Shadow:

  • Tilgjengelighet.
  • Trenger en svart base for full fargeintensitet.
  • Vanskelig å blande.

IMBB Rating: 4,5 / 5 (kan ignorere ulemper i forhold til proffene). Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale ColourPop Lace Super Shock Shadow? Ja, jeg anbefaler og jeg vil prøve andre nyanser fra dette området siden det tar aldre for meg å fullføre denne skyggen.

ColourPop Drift Super Shock Shadow ColourPop Mixed Tape Super Shock Shadow ColourPop La La Super Shock Shadow ColourPop Elixir Super Shock Shadow

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: