Hei alle,

Denne sjampoen er en del av min siste Natio-haul. Jeg var veldig opptatt av å prøve ut denne sjampoen da jeg ikke liker å eksperimentere mye med hårprodukter. La oss finne ut hvordan det gikk for meg 🙂

Pris: INR 720 for 300 ml.

Produktbeskrivelse:

ingredienser:

Min erfaring med Natio Gentle Daily Shampoo Sulphate Free:

Ordene "sulfatfri", "mild", "egnet for alle hårtyper", fikk meg til å kjøpe denne sjampoen. Jeg har veldig tørt hår og noe hårfallsspørsmål i tillegg som volumet av håret mitt har redusert drastisk de siste årene. Jeg eksperimenterer ikke mye med sjampo og andre hårprodukter med mindre det er 100% naturlig, som hjemmelagde hårpakker og ting. Men disse ovennevnte ordene på Natio Gentle Daily Shampoo hørtes veldig trygt og derfor gikk jeg videre og plukket opp det.

Denne sjampoen kommer i en fin liten flaske som er hvit i farge med detaljer i sort. Emballasjen er veldig praktisk og praktisk. Det er ikke så stor å reise med. Den har en gjennomsiktig flipphette som åpner og lukker veldig enkelt. Jeg liker oppstyret emballasje. Den faktiske sjampoen er en gjennomsiktig gel som har en løpende konsistens. Det er ikke for flytende eller vassen. Det har konsistensen av en ansiktsvask som er gelbasert. Det har knapt noen duft for det, og legger til hele det "milde" temaet som sjampoen har.

Jeg brukte den en gang uten olje i håret mitt og det virket ganske pent. Det var "4de dag" hår og hodebunnen min var bare litt fet og resten av håret var tørt. Denne sjampoen renset hodebunnen min og la en veldig subtil skinne til min tresses. Men jeg la merke til at etter 2 dager var håret mye tørrere, og det var noe galt med tekstur. Vanligvis virker håret mitt godt til 3 dager etter hårvask og på fjerde dagen blir hodebunnen litt fet. Inntil da føles håret mykt og mykt, men etter bruk av denne sjampoen var tekstur litt merkelig på 2. og 3. dag.

Neste gang, brukte jeg denne sjampoen når håret mitt hadde litt olje i den. Jeg hadde massert litt olje i håret mitt i forrige natt og brukte en liten sjampo først til å skylle ut oljen, men mens jeg vasker, følte jeg at dette kanskje ikke kunne fjerne all olje, så jeg vasket det igjen. Da håret mitt var tørt, la jeg merke til at det ikke fjernet all olje, og håret mitt var fortsatt fet og tekstur var så dårlig! Det føltes klebrig og grovt. Det renset ikke hodebunnen min i det hele tatt, og jeg måtte bruke min vanlige sjampo.

Denne sjampoen fungerer bra når du bruker enten mye mengde eller bruker det når du ikke har noe olje i håret ditt. Jeg hadde noen håp fra sjampoen, men det gjorde meg ikke lykkelig. Også, la jeg merke til at håret mitt hadde økt mens du brukte denne sjampoen. Dette er veldig trist fordi det hevdes å være forsiktig. Også, siden det er sulfatfritt, gjør det ikke mye skum som gjør at du tror det ikke gjør jobben bra, og du ender med å bruke mye av produktet.

Pros av Natio Gentle Daily Shampoo Sulphate Free:

 • Pent pakket, lett og praktisk å bruke.
 • Sulfatfri.
 • Den kan brukes daglig.
 • Gir en fin glans til håret ditt.
 • Ingen duft.

Ulemper med Natio Gentle Daily Shampoo Sulphate Free:

 • Musset opp med tekstur av håret mitt.
 • Fjerner ikke all olje fra håret mitt.
 • Du ender med å bruke mye av produktet.
 • Hårfallsproblemet ble forverret mens du brukte denne sjampoen.
 • Tørker ut håret mitt
 • Dyrt.
 • Det gjør praktisk talt ingenting for håret mitt.

IMBB Rating: 2/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Natio Gentle Daily Shampoo Sulphate Free? Nei, jeg vil helst holde fast i min gode gamle sjampo som fungerer for meg.

Natio Ageless Lysende Primer Natio Face Lift Resultater Forny Wrinkle Defense Cream Natio Ageless Brightening Eye Cream Natio Aromaterapi Paw Paw Lip Balm Klorane Extra Gentle Dry Shampoo med havremelk Phil Smith være nydelig SOS-rednings Argan olje-sjampo Tresemme Gentle Cleansing Shampoo L'Occitane en Provence Olive Tree Daily Shampoo L'Oreal EverStrong Sulfate-Free Fortify System Bodify Shampoo Kerastase Discipline Bain Fluidealiste Sulfate Free Shampoo Bumble and Bumble Color Minded Sulfate Free Shampoo L'Oreal Thickening Shampoo Sulfate Free EverStrong

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: