Hei søt,

Endelig har alle bryllupene kommet over i min familie og vennesirkler, og nå er det bare tid å ligge hjemme i pyjamas. Så i løpet av bryllupsbankene holdt jeg på å skje med tungt dekkfundament, og jeg glemte helt å velge noen BB- eller CC-kremer jeg kunne bruke daglig. Så til å begynne med plukket jeg opp en BB-crème fra NYC. Les for å vite om det virket for min kombinasjon og akne-utsatt hud eller ikke!

Pris: $ 3,62 for 30 ml

Produktbeskrivelse av NYC: NYC New York Color BB Beauty Balm 02 Medium gir deg fem fordeler i bare ett steg. Det bidrar til å beskytte huden, minimere porene, slette mangler, minimere fine linjer og glatt og lysere hud. Bruk denne skjønnhetsbalsamkrem til lysende og naturlig utseende.

Min erfaring med NYC Smooth Skin BB Creme 5 i 1 Skin Perfector 02 Medium:

Jeg så 2 varianter av denne bb-krem; en av dette som lovet å gi en dyp finish mens den andre var matt. Jeg planla å plukke opp dette siden jeg hadde mange matte sminkebaser mens jeg aldri hadde eksperimentert med døsig sminke.

emballasje: BB-crème kommer i en fin liten invertert tube i hud og svart farge. Røret er lite og praktisk, derfor passer det i den reisevennlige kategorien. Det har alle instruksjonene skrevet over det perfekt. Hetten er en sving rundt en og den har et lite hull som lar ut BB-kremet. Den eneste feilen med emballasjen er den inverterte strukturen. I det øyeblikket jeg klemmer litt, kommer mye produkt ut som ikke engang trengs.

Konsistens og følelse på huden: Konsistensen er veldig rennende og jeg forventer ikke at det skulle være slik. De fleste BB-kremer har en tykk konsistens, og derfor gir de god dekning. Men dette er tynt og rennende. Det smelter som en drøm på huden min og tar bare et minutt å slå seg ned. Det føles veldig lett på huden min og føles ikke fett i det hele tatt. Huden min ser definitivt mye jevnere ut enn vanlig. Det legger til en veldig god boost av hydrering til kombinasjonshuden, og jeg føler ikke behov for å bruke fuktighetskrem. Men det virker kanskje ikke på samme måte for tørr hud som det klamrer seg litt på tørre flekker.

resultater: Den bb krem ​​gir veldig ren dekning. Nøyaktig, den rene dekning er kun synlig i 2 minutter, så jeg vil si at den gir ingen dekning. Ingen dekning betyr at det ikke gjør noe for mine feil. Det gir en veldig subtil glød i ansiktet mitt som den dystre overflaten på grunn av skimmerens nærvær. Og shimmers ser også ikke det tiltalende etter noen timer. Men gløden er ikke så merkbar som de andre BB-kremer. Det minimerer ikke porene eller fine linjer. Kort sagt gjør det ikke noe for huden min.

Stå i kraft: Oppholdsstyrken er svært lav. For det første er det ikke så synlig. Men jeg kunne se at ansiktet mitt begynte å oksidere litt etter 3 timer.

Alt i alt, en veldig dårlig en, totalt angrer!

Pros av NYC Glatt hud BB Creme 5 i 1 Skin Perfector 02 Medium:

• Små rør som ser søt ut og er reisevennlig. • Veldig lett på huden. • Blander veldig lett på grunn av tynn konsistens. • Gir en subtil glød på grunn av skimmer tilstedeværelse. • Fuktighetsgivende på huden min.

Cons av NYC Glatt Skin BB Creme 5 i 1 Skin Perfector 02 Medium:

• Dyrt i India. • Det ga ikke glød som andre BB kremer. • Helt til ingen dekning i det hele tatt. • Det så ut som om jeg ikke hadde brukt noe. • Minimerer ikke porer eller fine linjer. • Dekket ikke feil. • Ikke gjorde huden min lysere. • Jeg vet ikke hvordan det vil beskytte huden min siden det ikke er SPF. • NYC-tester på dyr. • Shimmers kan se billig til noen etter noen timer.

IMBB Rating: 2/5

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale NYC Smooth Skin BB Creme 5 i 1 Skin Perfector 02 Medium?

Nei aldri! Jeg vet egentlig ikke hvorfor de selv gjorde dette fordi det absolutt ikke virker. Snarere kan du velge noen andre BB krem ​​fordi det er tonn fantastiske BB kremer tilgjengelig i markedet som umiddelbart kan forandre huden din.

Konklusjon: Dette er et totalt sløsing med penger, så hold deg unna dette.

Garnier BB Cream Damens hvite skjønnhet BB + Fairness Cream Deborah Milano 5 i 1 BB Cream BB Creams i India - Sammenligning Clinique Age Defense BB Cream med SPF 30 Maybelline Clear Smooth Minerals Instant Skin Perfekt BB Cream Clarins BB Cream Lakme Complexion Care Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: