Hei alle! Jeg har elsket å prøve ut forskjellige hudpleieprodukter i det siste. Min tidsplan har blitt mye busier enn hva den pleide å være, og heller ikke jeg får nok tid til å gjøre DIY eller jeg føler meg for lat. Så disse hudpleieprodukter kommer veldig bra. Jeg har kjøpt noen produkter herfra og der som jeg snart vil vurdere. Men dagens gjennomgang vil være på denne skrubbe fra Jovees. La oss komme i gang med anmeldelsen!

Pris: Rs 185 for 60 g

Produktbeskrivelse:

Min erfaring med Jovees Pearl Whitening Face Scrub:

Denne skrubbe kommer i en pappkasse som har alle detaljer som beskrivelse, ingredienser etc. Det er en hvit og rosa farget boks med fine detaljer på den. Den faktiske rør av skrubbe ser også den samme ut og har samme informasjon som nevnt på esken. Det har også en sølv flip cap som åpner og lukker med et hørbart klikk. Emballasjen sans boksen er praktisk og oppstyr fri. Det er reisevennlig.

Skrubbingen er et hvitt farget produkt med små hvite eksfolierende perler. Skrubbe er kremaktig å røre. Den sprer seg lett på fuktig ansikt. Det er en krembasert skrubbe og føles tung når du masserer det på huden din. Denne skrubben har ikke så mange eksfolierende perler som jeg vil. Jeg er en jente som elsker harde scrubs. Denne oppfyller ikke merket. Det gjør ikke en god jobb med å exfoliere heller. Du føler at du bruker en slags kraftig lotion i stedet for en skrubbe. Det gjør huden min frisk, men gjør huden min mykere eller smidigere. Det gir heller ikke en glød. Det vaskes lett lett skjønt. Det forlater huden min tørr til tross for å være en krembasert skrubbe. Bare noen minutter etter skrubbing, trenger jeg en lotion som huden min føles tørr og ikke så myk.

Når det gjelder blekingskravet, først og fremst, tror jeg ikke på blekeprodukter, og jeg støtter dem ikke. For det andre lever det ikke opp til de påstandene. Kraten lukter fantastisk. Det lukter som blomsterlotion og er mildt, men for kjempebra. Det dveler en stund etter vask.

Pros av Jovees Pearl Whitening Face Scrub:

• Reisevennlig emballasje. • God for sensitiv hud. • Meget jevn tekstur. • lukter bra. • Inneholder ingredienser som sitronskall, bjørnebær etc.

Ulemper med Jovees Pearl Whitening Face Scrub:

• Fungerer ikke bra på skrubbing. • Gjør huden min tørr. • Ikke gjør huden min mykere. • Føler seg tung.

IMBB Rating: 2.5/5

Ville jeg tilbakekjøp Jovees Pearl Whitening Face Scrub? Jeg ville ikke tilbakekjøp dette sikkert. Hvis du liker mild scrubs, kan du kanskje like denne.

Jovees Pearl Whitening Face Wash Review Jovees Pearl Whitening Face Pack Review Jovees Premium Natural Whitening Serum Review Jovees Pearl Whitening Face Cream Review Jovees Citrus Cleansing Milk-Review Jovees Fairness og Glow Mini Facial Kit Review Jovees Multi Fruit Face Massasje Cream med AHA Review Jovees Veg Peel Pack Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: