Hei IMBBians,

Jeg elsker å sitte på parfymer! Jeg har nylig kjøpt to parfymer fra Giorgio Beverly Hills, og dagens gjennomgang handler om Giorgio Beverly Hills Blue Eau De Toilette. Les videre for flere detaljer:

Pris og antall: $ 23 for 90 ml. Produksjonsbeskrivelse: Giorgio Beverly Hills Blue av Giorgio Beverly Hills er en floral fruktig duft for kvinner. Det ble skapt av Harry Fremont fra Firmenich, og består av blomsterbølger av vannhyacint, søtt, fersk mandarin og guava. Parfymen ble inspirert av California og beskrevet som veldig feminin, lys og glamorøs. Flasken er gjenkjennelig, farget i blå nyanser av himmel og sjø.

ingredienser:

Min erfaring med Giorgio Beverly Hills Blue Giorgio Beverly Hills Eau De Toilette:

Denne EDT kommer i en forseglet blå pappemballasje. Ingredienslisten er nevnt på baksiden. Jeg elsker logoen på toppen av lokket. "Blå" er blå i farge og har en svingete form. Luken lukkes tett. Flasken føles litt stor, men fargen er veldig fortryllende.

Dysen sprayer parfymen effektivt, men den mangler kraft. Du må plassere den nærmere huden for å få en skikkelig spritz. Jeg hadde brukt Giorgio Beverly Hills parfymer da jeg var tenåring, men etter det fant jeg ikke det i India. Da jeg merket merkevaren nylig, valgte jeg "Lilla" og "Blå" varianter. Hovednotene til parfymen er hyacint, mandarin og guava. De midterste notatene er jasmin, tuberose og vannlilje. Basisnotatene er musk, eik mos, drivved og vanilje.

Denne EDT domineres av blomsterduften. Det er en veldig feminin duft som de fleste tenåringer og kvinner i tidlig 20-årene ville velge. Jeg føler at det ikke er parfyme for sterke og modne kvinner. Det er mer av en duft for de flørtende og friluftsfulle jentene. Jeg lukter ikke musk eller mandarin i denne EDT. Det føles at alle notatene er blomstrete og det begynner og slutter med floral notater.

Denne EDT er perfekt for en strand eller kanskje daglig slitasje, men det er ikke perfekt for spesielle anledninger. Denne parfymen er stilig, men det kan være litt vanlig for spesielle anledninger. Blomstermyntene er veldig sterke i starten, og det tar ca 5-10 minutter å slå seg ned og når det er avgjort, er det kult og forfriskende.

Du kan lukte parfymen fra lang avstand, og det etterlater en svakt parfymert bris bak når jeg går forbi, og det er flott! Jeg har sett noen jenter slå hodet etter at jeg har passert 😛 Parfymen varer i rundt 4 timer, og jeg føler at det er ganske bra for en EDT. Sprayen forårsaker ingen irritasjon, men jeg har lagt merke til at det stikker litt når du har fersket eller barbert huden din. Dette fortsetter i rundt 2 dager, og jeg bruker vanligvis ikke den i den perioden. Parfymen er heller ikke dyr og det er en god sommeraktig duft. Produktet er kanskje ikke et must, men verdt et forsøk, spesielt hvis du er i tenårene dine eller tidlig på 20-tallet.

Pros av Giorgio Beverly Hills Blue Giorgio Beverly Hills Eau De Toilette:

  • Perfekt for tenåringer og kvinner i begynnelsen av 20-årene.
  • Sommer duft, for bekymringsløse jenter.
  • Varer i rundt 4 timer.
  • Veldig floral duft.
  • Du kan lukte den fra lang avstand.
  • Ikke dyrt.

Ulemper med Giorgio Beverly Hills Blue Giorgio Beverly Hills Eau De Toilette:

  • Forårsaker litt irritasjon på nyberget eller vokset hud.
  • Ikke et kontor eller en spesiell anledning parfyme.
  • Ikke for en moden kvinne.

IMBB Rating: 3/5 Ville jeg tilbakekjøpe Giorgio Beverly Hills Blue Giorgio Beverly Hills Eau De Toilette?

Hvis du er på utkikk etter en hverdagsfri, frydfull parfyme, kan du prøve.

Vil jeg anbefale Giorgio Beverly Hills Blue Giorgio Beverly Hills Eau De Toilette? Nei! Jeg nærmer meg 30-årene og foretrekker modne parfymer over girlyen!

Givenchy Svært uimotståelig Eau de Toilette Spray Gjett Forførende Eau De Toilette Chanel Chance Eau Vive Eau de Toilette Yves Rocher grønn te Eau de Toilette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: