Hei, IMBBians!

Det er mange produkter tilgjengelig i dag for å imøtekomme behovene til sensitiv hud. Jeg har nylig kjøpt et renseskum fra Balea, og dagens gjennomgang handler om Balea Milder Cleansing Foam for Sensitive Skin. Les videre for å vite mer!

Pris og antall: $ 2,25 for 150ml Produktbeskrivelse: Grundig og spesielt mild rengjøring: Balea mildt rensende skum pampers og bryr seg om huden din med en kremaktig, delikat tekstur. For en jevn hudfølelse! Formuleringen sikrer en forsiktig og grundig rengjøring. Med mandelblomst ekstrakt. Den milde formelen med Provitamin B5 beskytter huden mot å tørke ut og sikrer en fløyelsaktig, myk hudfølelse uten følelse av spenning.

ingredienser:

Min erfaring med Balea Mildere Cleansing Foam for Sensitive Skin:

Rengjøringsskummet kommer i en gjennomsiktig flaske med en pumpe. Kvaliteten på flasken er tilfredsstillende. Flasken kommer ikke med segl. Den gjennomsiktige hetten lukkes med et klikk, men det er litt wobbly og squishy. Kvaliteten er akkurat som prisen - billig! Innpakningen rundt flasken har all nødvendig informasjon om produktet. Fordelen med denne flasken er at etter bruk kan du vaske den og bruke den senere for å fylle den opp med DIY hårmaskere eller tonere. Den hvite pumpe har et inntrykk på det som gir støtte for tommelen, men hvis du bruker den over tid med skitne hender, sørg for at smusset sitter nær linjene og må rengjøres!

Rensevæsken er lys rosa i farge og har vannlignende konsistens. Lukten er veldig hyggelig og veldig mild og er laget med tanke på problemer med sensitiv hud. Pumpen disponerer skummet umiddelbart når det trykkes.

Skummet er mykt, kremaktig og tett og har god konsistens. En skumpumpe er nok til å rense ansiktet ditt og kanskje to for ansikt og nakke. Jeg masserer vanligvis skummet til det våte ansiktet mitt og skyll det av. Skummet blir absorbert på huden og det forsvinner før du virkelig kan jobbe det på huden din, så du må være litt rask. Når skylles av, føles huden grundig rengjort.

Produktet er mer som en pore rensingsmousse. Det eliminerer smuss og oljeprodukter på ansiktet, og avslører et lysere ansikt, som gløder med stråling. Jeg elsker absolutt hvor ren det gjør ansiktet mitt, og jeg har heller ingen tørrhet heller, men en fuktighetskrem er et must som skal følges opp for å forhindre ytterligere tørking av huden.

Skummet er veldig lett og forårsaker ingen utbrudd. Jeg har også brukt skummet i nærheten av øyet, og heldigvis gir det ingen irritasjon. Det fjerner imidlertid ikke vanntett sminke som mascara eller eyeliner. Skummet kontrollerer ikke oljeproduksjonen på huden. Skummet gjør huden myk og glatt og er veldig forsiktig på huden. Produktet inneholder Palm ingredienser, og jeg har ikke hørt så gode fordeler med det på huden, men annet enn at det ikke er noe jeg ikke liker om det! Hvis du har sensitiv hud, kan du prøve.

Fordeler med Balea Mildere Cleansing Skum for Sensitive Skin:

• Rengjør huden og porene grundig • Tilfører utstråling til huden • Gjør huden myk og glatt • Meget lett og gir ingen rester på huden • Ikke forårsaker irritasjon eller utbrudd • Egnet for sensitiv hud • Billig

Cons of Balea Mildere Cleansing Skum for Sensitive Skin:

• Fjerner ikke vanntett sminke • Pakken ser billig ut • Har ikke fuktighetsgivende egenskaper for å la huden gå tett i lang tid • Kontrollerer ikke sebumproduksjonen på huden

IMBB Rating: 3.5/5 Vil jeg anbefale Balea Milder Cleansing Foam for sensitiv hud? Hvis du er ute etter et produkt for sensitiv hud, kan du prøve det! Ville jeg tilbakekjøp Balea Mildere Cleansing Foam for Sensitive Skin? Kanskje et nei!

Balea Micellar Makeup Remover Wipes Balea Skin-tightening Body Lotion Q10 + Energy Balea Oljefri Eye Makeup Remover Pads Balea Delikat Cleansing Foam for normal og kombinasjon hud The Face Shop Herb Day 365 Cleansing Foam Aloe Dr. Dennis Gross Skin Care Alt i ett rensende skum Missha Fermented Citron Cleansing Foam Neutrogena Sensitive Skin Broad Spectrum SPF 60+ Gå til frisk hudpleie rutine for fet, følsom hud L'Oreal Go 360 Clean Deep Facial Cleanser For Sensitive Skin

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: