Hudton: Fair til medium (NC-25 for referanse) Hudtype: Fet, sensitiv og akne utsatt hud

Hei alle sammen,

Dagens gjennomgang handler om Gosh Velvet Touch Vanntett Lip Liner i skyggen "Antique Rose." Gosh er et apotek merkevare basert i Storbritannia, og er ganske rimelig for utvalg av produkter den tilbyr. Jeg stoler helt på denne merkevaren siden jeg prøvde sine leppeforbindelser og leppestifter. Les videre for å vite ytterligere detaljer:

Produktbeskrivelse: Gosh Velvet Touch Lipliner har fantastisk fargepigmentering og er vanntett. Det er mykt og fleksibelt å påføre og gir en superkant til leppene, og forhindrer leppestift fra å bløde inn i de små linjene rundt leppene. Den kan brukes som leppestift hvis det er nødvendig med en ekstremt matt og slitesterk farge. GOSH Velvet Touch Lip liner inneholder f.eks. vitamin E og jojobaolje og er fri for mineraloljer. Kan skjerpes ved hjelp av en vanlig kosmetisk blyantspisser. Pris: 60 AED eller 1055 INR for 1,2 gm.

Min erfaring med Gosh Velvet Touch Lip Liner Antique Rose:

En enkel lip liner, akkurat som andre lip liners vil gjerne. Det må skarpgjøres, men dessverre kommer det ikke med skjerp. Lip liners er et must for meg. Jeg tror ikke jeg kan bære en leppestift uten en liner, spesielt når det gjelder flytende leppestifter.

Dette produktet har en jevn, fargestifttype struktur. Det går glatt på leppene uten noen dra. Det er ganske pigmentert, og jeg syntes det var den perfekte matte. Det er mykt, men veldig intens når det gjelder fargepenger og det vanntette aspektet gjør produktet forblir godt på leppene.

Det varer hele dagen uten noen berøring. Den varige kraften er fantastisk. Det er virkelig en avhengighet når du begynner å bruke disse leppe linjene. Liner har E-vitamin og Jojoba ekstrakter for å holde leppene fuktige, noe som alltid er et pluss.

"Antique Rose" er en vakker dempet rosefarge som er ganske allsidig. Jeg liker virkelig slike farger. Den har en kombinasjon av rosa og en fargetone for å få det til å bli mykere og mindre lys. Jeg elsker virkelig denne fargen, og den er perfekt for slitasje på kontoret. Det er et nært dupe for MAC Soar Lip Liner. Samlet sett elsker jeg denne leppeforingen.

Pros av Gosh Velvet Touch Lip Liner Antique Rose:

 • Vanntett.
 • Et bredt utvalg av nyanser å velge mellom.
 • Rimelig.
 • Siste hele dagen lang.
 • Inneholder godhet av vitamin E og jojoba ekstrakter.
 • Setter inn i fløyete matt finish.
 • Sterkt pigmentert.
 • Ikke tørking.
 • Uten parabener.

Cons av Gosh Velvet Touch Lip Liner Antique Rose:

 • Tilgjengelighet i India.
 • Trenger å bli skjerpet som fører til spild av produkt.
 • Ingen skjerp kommer inn med liner.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale Gosh Velvet Touch Lip Liner Antique Rose? Jeg er glad og imponert over disse lip liners på grunn av deres fantastiske formel. Det er lett å påføre, det føles mykt, kremaktig og pigmenteringen er flott som varer hele dagen. Kort sagt er disse lett å sammenligne med MAC Prolong Wear-lip liners til brøkdel av kostnaden. Prøv dem, du vil ikke angre i det hele tatt.

Gosh Velvet Touch Matt Lipstick Antique 003 Gosh øyenbryn blyant i brun Beste Lip Liner Brands tilgjengelig i India Kylie Spice Matte Liquid Lipstick og Lip Liner Lakme 9 til 5 Lip Liner - Pink Blush Makeup Revolution Cherry Red Amazing Lipliner Colorbar Ultimate 8hrs Stay Lipstick 005-Antique Rose

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: