Produkt kjøpt av IMBB

Hei IMBBians,

Hvordan går det med deg? Jeg er hekta på Instagram i disse dager. Rati's forskjellige sminkeutseende er så inspirerende. I begynnelsen av dagens gjennomgang skjønte jeg at jeg ikke eier en enkelt vask for øyeblikket, og jeg plukket en fra Fab India i forrige uke. Dette var fra deres nye lansering "Green Tea".

Pris: INR 490 for 200 ml. Produktbeskrivelse: Laget med grønne teekstrakter, denne forfriskende, beroligende og beroligende kroppen vasker forsiktig og gjenoppliver huden, slik at den forfriskes.

ingredienser:

Bruksanvisning: Skum på våt kropp med en loofa eller svamp. Skyll og klapp tørr. Unngå øyekontakt.

Min erfaring med Fab India Green Tea Body Wash:

Jeg er for tiden på et vekttap diett. Vel, denne gangen, sammen med kostholdskontroll og trening, drikker jeg grønn te og kutte ned på det vanlige chaiinntaket. Fab India Body Wash Grønn te var en rask valg på grunn av to grunner - grønn te er alltid i tankene mine og den andre er at jeg har løp ut av kroppsvask. Også, jeg hadde aldri prøvd noen kroppsvask fra FabIndia ennå. Videre fikk tanken på antioksidantegenskapene meg til å gå for denne kroppsvasken.

Det regner her i disse dager, og jeg ville prøve noe mildt på huden min, og Fab India er det beste valget når det gjelder hudpleie. Denne kroppsvasken kommer i en hvit, firkantet plastflaske med en flip cap. Emballasjen er kjedelig, men det er ganske solid og slank som er egnet for reise. Den lille åpningen sørger for at bare en liten mengde av produktet blir dispensert, og så er det ingen produktspild.

Denne kroppsvasken er lysebrun i fargen og av løpende konsistens. Det minner meg om te-avkok. Duften er mild og beroligende. Produktet lammer godt og huden min føles ren og klar på bruk av dette. Jeg følte ikke noe tørr etter å ha brukt det, men jeg foretrekker alltid å bruke en kroppsrør etter mitt bad.

Jeg føler at det er en vanlig kroppsvask og kan få et forsøk; Prisen er imidlertid litt høy i forhold til mengden inne i flasken. Det er noen andre kroppsvask som jeg snart vil prøve. Du kan gi denne en prøve hvis du liker grønn te.

Pros av Fab India Green Tea Body Wash:

  • Mild rensende kroppsvask passer for alle hudtyper.
  • Stabil, lekkasikker emballasje.
  • Flip cap åpning for ingen spild av produktet.
  • Beroligende duft.
  • Tørker ikke huden.
  • Lammer godt.
  • Antioksidant.
  • Ingen parabener.

Cons av Fab India Green Tea Body Wash:

  • Dyrt.
  • Boring ugjennomsiktig emballasje.

IMBB Rating: 4/5

FabIndia Wild Rose Body Wash FabIndia Avocado Body Wash FabIndia Mint Rosemary Body Wash Fab India Neem Tulsi Face and Body Gel Scrub Kroppshandelen Fuji Green Tea Body Wash Forest Essentials Silating Dusj Vask Oudh og Green Tea Watsons Green Tea Scented Shower Gel Yves Rocher Un Matin au Jardin Dusj Gel Grønn te Neutrogena Rainbath Pære og Grønn Tea Renew Shower and Bath Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: